Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Convict είπε

. Δλδ όλοι το αγγούρι το βάζουνε στο  --- ω --- τους; Υπάρχουν και κάποιοι που το βάζουν και στην σαλάτα...

Το αγγούρι στην σαλάτα εσύ το βάζεις ολόκληρο? 

Υπάρχουν και κάποιοι που το κόβουν κομματάκια... 

• Like 2
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Convict είπε

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά δεν υπάρχουν κάτι συσκευές σαν μανταλάκι, μικρές σε μέγεθος ........κάτσε να δείς πως τις λένε....α ναι ...

BLUETOOTH......

Έλεος πια με αυτή την καραμέλα. Δλδ όλοι το αγγούρι το βάζουνε στο  --- ω --- τους; Υπάρχουν και κάποιοι που το βάζουν και στην σαλάτα...

Bluetooth λέγεται η τεχνολογία ασύρματης μεταφοράς data, όχι το μανταλάκι.

Άνετη χρήση με ένα χέρι σου λέει κάτι; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Όταν μιλάμε για κάλυψη με αναλογία επί της εκατό τότε δεν μπορεί αυτή να ξεπερνάει το 100% .

Απλά μαθηματικά είναι και μπράβο που πήρες Α σε μαθηματικά επιπέδου δημοτικού αλλά ουδεμία σχέση έχει ο αριθμός των χρωμάτων. 

Αυτό που γράφεις εσύ είναι αόριστο και μπακαλιστικο. 

Φυσικά και μπορεί να την ξεπερνάει γιατί μιλάμε για κάλυψη ενός κανονικοποιημένου για λόγους σύγκρισης προτύπου και όχι ενός μέγιστου θεωρητικού αριθμού. Το τι σημαίνει >100% είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να το απαγορεύει. 

Επεξ/σία από Whargoul
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Στελιο μην κοιτας τις ιντσες γιατι με την νεα αναλογια που δεν ειναι 16:9 ειναι απλα ποιο μακρυ και φυσικα να κοιτας το συνολικο μεγεθος γιατι παραδειγμα το mi max 3 δεν ειναι και πολυ μεγαλυτερο απο το Doogee y6 max που ξεμεινα λογω πωλησης του Mate 8

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/doogee-y6-max,xiaomi-mi-max-3

Σωστός! Εγώ έχω αυτή τη στιγμή το S8+ στις 6,2" αλλά λόγω της νέας αναλογίας το κινητό δεν είναι όσο μεγάλα ήταν τα 6ιντσα στο παρελθόν και δεν με βλέπω να πηγαίνω πλέον σε μικρότερο κινητό. 

Δημοσ.

Σαν κάτοχος τάμπλετ huawei media pad t3 με μπαταρία 4800 λέω ότι η μπαταρία του δεν τελειώνει ποτέ.

Με βαριά χρήση στις διακοπές από παρακολούθηση ταινιων, οθόνη στο dji drone,σερφαρισμα,gps,η μπαταρία δεν κατεβαίνει με ΤΙΠΟΤΑ........

Στην 6.95 οθόνη η μπαταρία των 5000 του εν λόγω κινητου θα κάνει "παπάδες".

Ιδανικό μέγεθος για επαγγελματίες όπως η γυναικα μου που έχει κατάστημα με ρούχα και δουλεύει περισσότερο με το κινητό παρά με το laptop!

Παρακολουθεί την μόδα,βλέπει τους καταλόγους των εταιριών,ανταλλάσσει e-mail,φωτογραφίζει τις νέες παραλαβές και τις ανεβάζει στην σελίδες της στο facebook+instagram.

Όταν πάμε για καφέ Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή μεσημέρι που κλείνουν 2-5,συνεχίζει να παρακολουθεί τα πάντα από το κινητο των 5.5".

Παρακολουθώ όμως ότι μερικές φώτο ρούχων τις κάνει ζουμ για να δει λεπτομέρειες.

Πιστευω μια οθόνη 6.95" θα την διευκολύνει περισσότερο......

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, whoever81 είπε

Bluetooth λέγεται η τεχνολογία ασύρματης μεταφοράς data, όχι το μανταλάκι.

Άνετη χρήση με ένα χέρι σου λέει κάτι; 

By the Book έννοια έχεις δίκιο και διορθώθηκε. Σε everyday use εξακολουθεί να ορίζεται ο σαν Bluetooth. ΤΕΛΟΣ

Άνετη χρήση με ένα χέρι ;

Ενδεχομένος να ανήκεις στη μειοψηφία των χρηστών . Επειδή συνήθως μια τέτοια συσκεύη γίνεται στόχος να πω καλύτερα ,απο επαγγελματίες , η χρήση μιας συσκευής μανταλακίου είναι MUST. Δε μπορώ να σε φανταστώ να οδηγείς και να μιλάς ταυτόχρονα. Είναι σαν να οδηγείς με σπασμένο δεξί καθρέφτη.

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια ένα top selling κινητό ήταν το Sony Xperia Z Ultra το οποίο είχε οθόνη 6.4 ίντσες και ήταν και σχεδόν 3 πόντους πιο φαρδύ από αυτό. Επίσης το μέγεθός του διαφέρει 1 πόντο από το Galaxy Note 8.

Από το 2011 που διαβάζω αυτό το φόρουμ, κάθε φορά τα ίδια σχόλια για το μέγεθος. Από το 1ο Note της Samsung. 7 χρόνια μετά δεν άλλαξε τίποτα.

Δημοσ.

Μα δεν ειναι ρε παιδιά το μέγεθος που κολλαμε,αυτο ελειπε να κρίνω εγω την αγορά του καθενός.

Μονο ο θεός κρίνει εγω πάντως οχι.

Το θεμα μου ειναι οτι εξαφανίζονται τα μικρά και βολικά.

Ενα sony έμεινε και μετα πας στο s9,απο εκεί και περα ολα τα καλα είναι μεγάλα.

Να μη μιλήσω ότι κόβουν στα μικρά και ας ειναι ναυαρχίδα.

Γιατι μου κοβεις στην κάμερα ρε oem; δηλαδή γιατι με σπρώχνεις για το μεγάλο;

Και εδω ερχομαι και λεω οτι δε μπορεί να μην υπαρχει κόσμος για ενα εργαλείο σε βολικό μέγεθος.

Τα εξαφανίζουν ηθελημένα οπως ειπα παραπάνω σε σπρώχνουν στο μεγαλο για να μπεις μέσα,πως να το κάνουμε ρε φίλοι;

Άδικο έχω;δε βλέπετε γύρω σας;πανε οι νεες γενιές εχουν πάθει πλάκα!

Ένταξει στα προηγούμενα σχολια μου υπερεβαλα λιγο,αλλα δε μπόρεσα να κρατηθώ με την ατακα -ανδρικα χέρια-.

Και η πλάκα ειναι οτι γυναίκες προτιμούν τα μεγαλα που είναι μαθημενες σε τσάντες και θήκες πορτοφόλια ανοιξε κλεισε σαν τα κασετινακια που βάφονται.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, panoskatos είπε

Όταν μιλάμε για κάλυψη με αναλογία επί της εκατό τότε δεν μπορεί αυτή να ξεπερνάει το 100% .

Απλά μαθηματικά είναι και μπράβο που πήρες Α σε μαθηματικά επιπέδου δημοτικού αλλά ουδεμία σχέση έχει ο αριθμός των χρωμάτων. 

Αυτό που γράφεις εσύ είναι αόριστο και μπακαλιστικο. 

Αν δεις το NTSC color space θα δείς ότι  η γκάμα NTSC «το 100% της» περιέχεται σε ένα οριοθετημένο «τρίγωνο» μέσα σε ένα χρωματικό χώρο,  πχ “CIEx  1976” .Αυτό που μάλλον εννοούν είναι ότι ίσως κάνει μια διεύρυνση (extrapolation) κατά 10 % αυτής της οριοθετημένης  γκάμας μέσα στο χρωματικό χώρο, προς μια η παραπάνω κατεύθυνσεις του .

3C8B6923-18E9-4B8C-9B19-C8E723C1D49A.png

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexioannou είπε

Σαν κάτοχος τάμπλετ huawei media pad t3 με μπαταρία 4800 λέω ότι η μπαταρία του δεν τελειώνει ποτέ.

Με βαριά χρήση στις διακοπές από παρακολούθηση ταινιων, οθόνη στο dji drone,σερφαρισμα,gps,η μπαταρία δεν κατεβαίνει με ΤΙΠΟΤΑ........

Στην 6.95 οθόνη η μπαταρία των 5000 του εν λόγω κινητου θα κάνει "παπάδες".

Ιδανικό μέγεθος για επαγγελματίες όπως η γυναικα μου που έχει κατάστημα με ρούχα και δουλεύει περισσότερο με το κινητό παρά με το laptop!

Παρακολουθεί την μόδα,βλέπει τους καταλόγους των εταιριών,ανταλλάσσει e-mail,φωτογραφίζει τις νέες παραλαβές και τις ανεβάζει στην σελίδες της στο facebook+instagram.

Όταν πάμε για καφέ Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή μεσημέρι που κλείνουν 2-5,συνεχίζει να παρακολουθεί τα πάντα από το κινητο των 5.5".

Παρακολουθώ όμως ότι μερικές φώτο ρούχων τις κάνει ζουμ για να δει λεπτομέρειες.

Πιστευω μια οθόνη 6.95" θα την διευκολύνει περισσότερο......

Νομίζω πιο πολύ ενοχλεί που η Honor (και η κάθε Χ εταιρεία) το πλασάρει σαν σμαρτφον, και όχι τάμπλετ.

Και εμείς κάποτε γκρινιάζαμε για 5,5+ ίντσες, και τώρα έχω 6" σχεδόν κάθε μέρα στα χέρια. Και δύσκολα θα προτιμούσα 5" όπως παλιά.

Εγώ θεωρώ θα είναι πολύ δυνατό κομμάτι το 10 Note, και σίγουρα καλή επιλογή για όποιον ψάχνει μεγάλες οθόνες για δουλειά όπως η γυναίκα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...