Tonyx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Λοιπόν, Τώρα που σας βρήκα και μιας και απαντάτε άμεσα θα κάνω εγώ τις πιο περίεργες ερωτήσεις. Πρώτον όμως να ρωτήσω πως κάνω αναζήτηση στο φόρουμ για να δω αν έχει ήδη απαντηθεί κάποιο θέμα ωστε να μην το ξαναγράφω! Και τώρα στη ερώτηση. Πως μπορώ να ανοίξω λογαριασμό βάιμπερ χωρίς όμως να έχω έξυπνο τηλέφωνο? Οι βάιμπεραδες λένε δεν γίνετε, έχω έκανα αποσύνδεση από την λογαριασμό μου στο κινητό και πήγα να κάνω εγγραφή ναι άλλο νούμερο τηλεφώνου ώστε να το ενεργοποιήσω και στον υπολογιστή, αλλά το μόνο που έγινε ήταν να προστεθεί το νέο τηλέφωνο στον λογαριασμό μου, βασικά έστειλε μήνυμα στις επαφές και των δύο αριθμών ότι στο ένα αλλάξει ο αριθμός τηλεφώνου και στο άλλο ότι απέκτησε βάιμπερ αλλά με το όνομα μου και όχι με αυτόν που ανήκει το τηλέφωνο. Μηπως αν διαγράφω τελείως την εφαρμογή? Γιατί όπως αποδείχτηκε με την απλή αποσύνδεση δεν κάναμε κάτι!!
tyf Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Αν έχεις android υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορείς μέσα του να τρέξεις δεύτερο Facebook viber κτλ. parallel space λέγεται
Tonyx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, tyf είπε Αν έχεις android υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορείς μέσα του να τρέξεις δεύτερο Facebook viber κτλ. parallel space λέγεται Θα το ψάξω, βρεφικά θέλω να ανοίξω λογαριασμό ώστε να τον περάσω σε υπολογιστή με αριθμό τηλεφώνου όμως μου θα είναι σε συμβατικό τηλέφωνο, ξέρετε από αυτά ποιου είχαμε στις αρχές της χιλιετίας, που κρατάει η μπαταρία κάνα μήνα.
xrhstosiak Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) σε υπολογιστη μπορεις να εχεις μονο telegram / wire / skype και να δηλωσεις νουμερο κινητου που ειναι σε απλο κινητο χωρις να εισαι υποχρεωμενος να εχεις app να τρεχει στο smartphone οπως viber / whatsapp επισης ο client του telegram πχ ειναι 10 φορες καλύτερος απο τον client του viber Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από xrhstosiak 1
Tonyx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Ότι να'ναι, έχω βάλει Σκάιπ και αναγκαστήκαμε όλοι να βάλουμε τη Σκάιπ στο κινητό, και είναι και βαριά εφαρμογή, ενώ το βαιμπερ έτσι και άλλους το έχουμε όλοι ήδη εγκατεστημένο. Όπως το βλέπω θα φτιάξω κάνα φεισμπουκ για να χρησιμοποιούμε το μεσεντζερ που επίσης το έχουμε όλοι στα κινητά μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα