DsLmAnIaC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Στο https://www.fanatical.com/en/bundle/batman-arkham-origins-complete-pack Batman Arkham Origins Batman Arkham Origins - Seasons Pass DLC Batman Arkham Originis - Black Mask Challenge Pack DLC Batman Arkham Origins - Online Supply Drop 1 DLC Batman Arkham Origins - Online Supply Drop 2 DLC Όλα αυτά με 3,99 ευρώ, με κλειδιά από steam για κάθε ένα από τα πακέτα (δουλεύουν όλα όσα μου έστειλαν). Νομίζω ότι το deal αξίζει.
Zengar Zombolt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εγώ είχα πάρει πριν 2 χρόνια όλα τα Arkham με complete edition με όλα τα dlc ( asylum,city,origins,blackgate) γύρω στα 9€ Και έχει παιχτεί προσφορά στα 6€ όλα τα παραπάνω και το Arkham Knight Οπότε στα 4€ μόνο το Origins δεν το λες και προσφορά
angmar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισχύει, έχει βγει αρκετές φορές πακέτο με όλα τα batman με περίπου 9€, τελευταία φορά πριν ~5 μήνες, οπότε αν κάποιος δεν τα βιάζεται, αξίζει να περιμένει. Τα 2 πρώτα αξίζουν και με το παραπάνω τα 5 έξτρα €. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από angmar
DsLmAnIaC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δεν είχα ιδέα για το bundle που αναφέρετε. Απλά μου φάνηκε χαμηλή σαν τιμή και το πόσταρα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα