Προς το περιεχόμενο

Netflix and 4K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ Κυριοι αλλα ελειπα διακοπες και επεστρεψα εχθες. Η cyta, δεν μπορει να βοηθησει σε κατι, εφόσον η συνδεση μου δεν εχει καποιο πρόβλημα. Εκανα ξανα reset στην τηλεοραση, ξανασύνδεσα το ethernet, και παλι τιποτα. You Tube παιζει τα παντα και 4κ χωρις πρόβλημα, Netflix τα 4κ δεν τα  παιζει ποτε, και τα HD κανουν ακομα και 5 λεπτα load μεχρι να αρχισουν. Πρεπει μαλλον να εχει να κανει με το router? Αν οντως φταίει το router γιατι το Netflix λειτουργει κανονικα σε imac, iPhone, ipad μεχρι android phone δοκιμασα και παιζει χωρις καθυστερηση. Αν εχει να κανει με το ρουτερ εχω το ZXHN H267N αν καποιος μπορει να με βοηθησει να αλλαξω ρυθμισεις ισως σε DNS? Κάθε βοηθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

To Netflix πάνω από τις άλλες συσκευές που ανέφερες, παίζει κανονικά σε UHD ή σε HD;

Κανονικα και χωρις καθυστερηση όταν κανει load. Η τηλεοραση όχι :( Ακομα και τα HD κανουν από 2-5 λεπτα να κανουν load. To suits πχ κανει 2-3 λεπτα να αρχισει, το designated target κανει πανω από 5 λεπτα. Αναφερω ενδεικτικα αυτά τα 2 επειδή είναι HD.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eliasj είπε

Κανονικα και χωρις καθυστερηση όταν κανει load. Η τηλεοραση όχι :( Ακομα και τα HD κανουν από 2-5 λεπτα να κανουν load. To suits πχ κανει 2-3 λεπτα να αρχισει, το designated target κανει πανω από 5 λεπτα. Αναφερω ενδεικτικα αυτά τα 2 επειδή είναι HD.

τοτε ειναι θεμα της tv. Άλλες εφαρμογες βιντεο φορτωνουν γρηγορα στην τβ?εχεις δοκιμασει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eliasj είπε

Θα πρέπει να διερευνηθεί αν είναι δικτυακό το πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι απαραίτητα πρόβλημα εφαρμογής.

Πώς συνδέεται η τηλεόραση; Ενσύρματα με UTP ή ασύρματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Θα πρέπει να διερευνηθεί αν είναι δικτυακό το πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι απαραίτητα πρόβλημα εφαρμογής.

Πώς συνδέεται η τηλεόραση; Ενσύρματα με UTP ή ασύρματα;

Δεν εχει διαφορα ειτε μεσω wifi ειτε μεσω ethernet. Απλα δεν παιζει το Netflix. Ακομα μια φορα να επαναλάβω ότι παιζει οτιδήποτε εκτος από Netflix! lol Μολις τις τραβηξα τις φωτο….. H πρωτη είναι 4κ και η δευτερη HD both from Youtube

IMG_2201.jpg

IMG_2203.jpg

Επεξ/σία από eliasj
Edit comment
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να κανω κι εγω μια ερωτηση αν και παλιο το νημα.

Σε LG Oled 65αρα στο info πανω αριστερα οταν παιζω netflix μου γραφει ταχυτητα 15.25 και ποιοτητα 2160.Ειναι αυτο το 4Κ;Λογικα οχι...

Στις ρυθμισεις παω,ταχυτητα συνδεσης μου γραφει 32mbps αρα επρεπε να βλεπω 4Κ.

Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με ethernet.Η γραμμη ειναι Nova Vdsl 50 και το ρουτερ το γνωστο λευκο ΖΤΕ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Warzycha είπε

Σε LG Oled 65αρα στο info πανω αριστερα οταν παιζω netflix μου γραφει ταχυτητα 15.25 και ποιοτητα 2160.Ειναι αυτο το 4Κ;Λογικα οχι...

Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με ethernet.Η γραμμη ειναι Nova Vdsl 50 και το ρουτερ το γνωστο λευκο ΖΤΕ.

Λογικά είναι 4Κ στη δικιά μου LG δεν μου βγάζει τίποτα, η ποιότητα της εικόνας πώς σου φαίνεται?

Δημοσ.

Σου βγαζει κι εσενα απλα θελει την εφαρμογη LG TV Plus στο κινητο σου και μετα πατας το i (info) μεσα απο την εφαρμογη.

Η ποιοτητα μια χαρα ειναι.Ετσι κι αλλιως δεν περιμενω να δω διαφορες σε 65αρα απο 2Κ σε 4Κ.

Απλα επειδη χτεςμου ηρθε το VDSL ηθελα να το τεσταρω.

Σε αλλους που πιανουν 4Κ στην τηλεοραση τους τι δειχνει αραγε;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Warzycha είπε

Λοιπόν το τεσταρισα και εγώ,2160 στο netflix, έβαλα και μία ταινία 4Κ hdr στο kodi αρχείο 60 GB και δείχνει πάλι 2.160, βέβαια 2.160 είναι και η ανάλυση του 4K μετά πάμε για 8κ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/8/2019 στις 3:23 ΜΜ, slk200gr είπε

Λοιπόν το τεσταρισα και εγώ,2160 στο netflix, έβαλα και μία ταινία 4Κ hdr στο kodi αρχείο 60 GB και δείχνει πάλι 2.160, βέβαια 2.160 είναι και η ανάλυση του 4K μετά πάμε για 8κ

Ναι αυτή είναι η ανάλυση για 4κ. Να ενημερώσω μιας και ξανά ανοίξατε το thread ότι ήταν πρόβλημα router. H Vodafone μου έστειλε καινούργιο και η τηλεόραση παίζει μια χαρά το Netflix 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/8/2019 στις 10:37 ΠΜ, Warzycha είπε

Δες την τελευταία παράγραφο.

https://gr.pcmag.com/consumer-electronics/17045/4k-vs-uhd-poia-einai-e-diaphora

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/8/2019 στις 6:35 ΜΜ, eliasj είπε

Ναι αυτή είναι η ανάλυση για 4κ. Να ενημερώσω μιας και ξανά ανοίξατε το thread ότι ήταν πρόβλημα router. H Vodafone μου έστειλε καινούργιο και η τηλεόραση παίζει μια χαρά το Netflix 

A6205305-F650-4CE9-9F67-40D4EAFE1DE6.thumb.jpeg.be941a15510847be0ede37c93d22dedf.jpeg

Στις 16/8/2019 στις 6:35 ΜΜ, eliasj είπε

73302F05-2338-48EB-914D-B3BC2A6C8132.jpeg

And I can’t upload to insomnia the 4K pic lol. Insane 😤

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...