eliasj Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Σορρυ Κυριοι αλλα ελειπα διακοπες και επεστρεψα εχθες. Η cyta, δεν μπορει να βοηθησει σε κατι, εφόσον η συνδεση μου δεν εχει καποιο πρόβλημα. Εκανα ξανα reset στην τηλεοραση, ξανασύνδεσα το ethernet, και παλι τιποτα. You Tube παιζει τα παντα και 4κ χωρις πρόβλημα, Netflix τα 4κ δεν τα παιζει ποτε, και τα HD κανουν ακομα και 5 λεπτα load μεχρι να αρχισουν. Πρεπει μαλλον να εχει να κανει με το router? Αν οντως φταίει το router γιατι το Netflix λειτουργει κανονικα σε imac, iPhone, ipad μεχρι android phone δοκιμασα και παιζει χωρις καθυστερηση. Αν εχει να κανει με το ρουτερ εχω το ZXHN H267N αν καποιος μπορει να με βοηθησει να αλλαξω ρυθμισεις ισως σε DNS? Κάθε βοηθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας.
kostasgr78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 To Netflix πάνω από τις άλλες συσκευές που ανέφερες, παίζει κανονικά σε UHD ή σε HD;
eliasj Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, kostasgr78 είπε To Netflix πάνω από τις άλλες συσκευές που ανέφερες, παίζει κανονικά σε UHD ή σε HD; Κανονικα και χωρις καθυστερηση όταν κανει load. Η τηλεοραση όχι Ακομα και τα HD κανουν από 2-5 λεπτα να κανουν load. To suits πχ κανει 2-3 λεπτα να αρχισει, το designated target κανει πανω από 5 λεπτα. Αναφερω ενδεικτικα αυτά τα 2 επειδή είναι HD.
alexakos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, eliasj είπε Κανονικα και χωρις καθυστερηση όταν κανει load. Η τηλεοραση όχι Ακομα και τα HD κανουν από 2-5 λεπτα να κανουν load. To suits πχ κανει 2-3 λεπτα να αρχισει, το designated target κανει πανω από 5 λεπτα. Αναφερω ενδεικτικα αυτά τα 2 επειδή είναι HD. τοτε ειναι θεμα της tv. Άλλες εφαρμογες βιντεο φορτωνουν γρηγορα στην τβ?εχεις δοκιμασει?
kostasgr78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, eliasj είπε Κανονικα και χωρις καθυστερηση όταν κανει load. Η τηλεοραση όχι Ακομα και τα HD κανουν από 2-5 λεπτα να κανουν load. To suits πχ κανει 2-3 λεπτα να αρχισει, το designated target κανει πανω από 5 λεπτα. Αναφερω ενδεικτικα αυτά τα 2 επειδή είναι HD. Θα πρέπει να διερευνηθεί αν είναι δικτυακό το πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι απαραίτητα πρόβλημα εφαρμογής. Πώς συνδέεται η τηλεόραση; Ενσύρματα με UTP ή ασύρματα;
eliasj Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Θα πρέπει να διερευνηθεί αν είναι δικτυακό το πρόβλημα της τηλεόρασης και όχι απαραίτητα πρόβλημα εφαρμογής. Πώς συνδέεται η τηλεόραση; Ενσύρματα με UTP ή ασύρματα; Δεν εχει διαφορα ειτε μεσω wifi ειτε μεσω ethernet. Απλα δεν παιζει το Netflix. Ακομα μια φορα να επαναλάβω ότι παιζει οτιδήποτε εκτος από Netflix! lol Μολις τις τραβηξα τις φωτο….. H πρωτη είναι 4κ και η δευτερη HD both from Youtube Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από eliasj Edit comment
Warzycha Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Να κανω κι εγω μια ερωτηση αν και παλιο το νημα. Σε LG Oled 65αρα στο info πανω αριστερα οταν παιζω netflix μου γραφει ταχυτητα 15.25 και ποιοτητα 2160.Ειναι αυτο το 4Κ;Λογικα οχι... Στις ρυθμισεις παω,ταχυτητα συνδεσης μου γραφει 32mbps αρα επρεπε να βλεπω 4Κ. Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με ethernet.Η γραμμη ειναι Nova Vdsl 50 και το ρουτερ το γνωστο λευκο ΖΤΕ.
slk200gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Warzycha είπε Να κανω κι εγω μια ερωτηση αν και παλιο το νημα. Σε LG Oled 65αρα στο info πανω αριστερα οταν παιζω netflix μου γραφει ταχυτητα 15.25 και ποιοτητα 2160.Ειναι αυτο το 4Κ;Λογικα οχι... Στις ρυθμισεις παω,ταχυτητα συνδεσης μου γραφει 32mbps αρα επρεπε να βλεπω 4Κ. Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με ethernet.Η γραμμη ειναι Nova Vdsl 50 και το ρουτερ το γνωστο λευκο ΖΤΕ. Λογικά είναι 4Κ στη δικιά μου LG δεν μου βγάζει τίποτα, η ποιότητα της εικόνας πώς σου φαίνεται?
Warzycha Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Σου βγαζει κι εσενα απλα θελει την εφαρμογη LG TV Plus στο κινητο σου και μετα πατας το i (info) μεσα απο την εφαρμογη. Η ποιοτητα μια χαρα ειναι.Ετσι κι αλλιως δεν περιμενω να δω διαφορες σε 65αρα απο 2Κ σε 4Κ. Απλα επειδη χτεςμου ηρθε το VDSL ηθελα να το τεσταρω. Σε αλλους που πιανουν 4Κ στην τηλεοραση τους τι δειχνει αραγε;
infin1tyGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Τόσο είναι συνήθως το bitrate του Netflix για περιεχόμενο 4Κ. 1
slk200gr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Warzycha είπε Να κανω κι εγω μια ερωτηση αν και παλιο το νημα. Σε LG Oled 65αρα στο info πανω αριστερα οταν παιζω netflix μου γραφει ταχυτητα 15.25 και ποιοτητα 2160.Ειναι αυτο το 4Κ;Λογικα οχι... Στις ρυθμισεις παω,ταχυτητα συνδεσης μου γραφει 32mbps αρα επρεπε να βλεπω 4Κ. Η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη με ethernet.Η γραμμη ειναι Nova Vdsl 50 και το ρουτερ το γνωστο λευκο ΖΤΕ. Λοιπόν το τεσταρισα και εγώ,2160 στο netflix, έβαλα και μία ταινία 4Κ hdr στο kodi αρχείο 60 GB και δείχνει πάλι 2.160, βέβαια 2.160 είναι και η ανάλυση του 4K μετά πάμε για 8κ 1
eliasj Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 15/8/2019 στις 3:23 ΜΜ, slk200gr είπε Λοιπόν το τεσταρισα και εγώ,2160 στο netflix, έβαλα και μία ταινία 4Κ hdr στο kodi αρχείο 60 GB και δείχνει πάλι 2.160, βέβαια 2.160 είναι και η ανάλυση του 4K μετά πάμε για 8κ Ναι αυτή είναι η ανάλυση για 4κ. Να ενημερώσω μιας και ξανά ανοίξατε το thread ότι ήταν πρόβλημα router. H Vodafone μου έστειλε καινούργιο και η τηλεόραση παίζει μια χαρά το Netflix 2
Doubt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Στις 15/8/2019 στις 10:37 ΠΜ, Warzycha είπε Σε LG Oled 65αρα στο info πανω αριστερα οταν παιζω netflix μου γραφει ταχυτητα 15.25 και ποιοτητα 2160.Ειναι αυτο το 4Κ;Λογικα οχι... Δες την τελευταία παράγραφο. https://gr.pcmag.com/consumer-electronics/17045/4k-vs-uhd-poia-einai-e-diaphora
eliasj Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 16/8/2019 στις 6:35 ΜΜ, eliasj είπε Ναι αυτή είναι η ανάλυση για 4κ. Να ενημερώσω μιας και ξανά ανοίξατε το thread ότι ήταν πρόβλημα router. H Vodafone μου έστειλε καινούργιο και η τηλεόραση παίζει μια χαρά το Netflix Στις 16/8/2019 στις 6:35 ΜΜ, eliasj είπε Ναι αυτή είναι η ανάλυση για 4κ. Να ενημερώσω μιας και ξανά ανοίξατε το thread ότι ήταν πρόβλημα router. H Vodafone μου έστειλε καινούργιο και η τηλεόραση παίζει μια χαρά το Netflix And I can’t upload to insomnia the 4K pic lol. Insane 😤
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα