Προς το περιεχόμενο

Netflix and 4K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. Προσφατα αγορασα αυτή την τηλεοραση . Εδώ και ένα μηνα είμαι γενικα ευχαριστημένος με την σχεση ποιοτητα/τιμη. Αποφασια πριν από 3 ημερες εφόσον είναι 4Κ να κανω αναβαθμιση και στη συνδρομη μου στο Netflix for UHD περιεχομενο. Δυστυχώς ότι είναι σε 4Κ απλα δεν παιζει στη τηλεοραση. Ξεκιναει να κανει load to neflix και κολλαει παντα ειτε στο 25% η στο 90% παντα σε όλα τα 4Κ σειρες. Τα απλα HD παιζουν μια χαρα. Θεμα συνδεσης ιντερνετ δεν υπαρχει εχω vdsl50 me downloads γυρω στο 47-48 και ping 35-45. Δυστηχως στο Netflix δεν εχουν ιδεα πως να με βοηθησουν. Απαραδεκτο cs με Ινδους απλα να διαβαζουν μια λιστα από τα βαθη της Μουμπαι και εντελως ασχετοι. Εχει κανεις καμμια ιδεα τι να κανω?  

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε τη δοκιμή που περιγράφω στο παρακάτω link.

Αυτό θα σου δειξει ποια ειναι η μεγιστη αναλυση που πιάνε τη τηλεοραση σου. Αν τώρα ΔΕΝ πιάνει πάνω απο 1080 τοτε μπορει να οφείλεται σε διαφορους λογους. Ενδεικτικά:

• Κακή γραμμή internet
  • Προβληματικό wifi λογω αποστασης
  • Προβληματικό wifi module της τηλεορασης ή κακή συνεργασία με το wifi του router. Προβληματικό οχι με την εννοια χαλασμένο, αλλα μπορει χαμηλής ποιότητας ή κακού firmware τηλεορασης. Δοκιμασε να δεις μηπως υπάρχει νεοτερο firmaware
  • Κάτι στραγγιζει το internet σου την ωρα που κανεις τις δοκιμες (π.χ. torrents, gaming, streaming σε αλλη συσκευή, κλπ)
  • Μπορεις να κάνεις αναλογη δοκιμη και με καλωδιο (δεν ξερω αν το υποστηρίζει η τηλεοραση σου)
  • Άλλα μικροτερα πιθανα προβλήματα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=219&tab=comments#comment-56213847

Επεξ/σία από isay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ issay για την απάντηση σου. Διάβασα και έκανα τα steps που αναφέρεις. Σύνδεσα το router me Ethernet στην τηλεόραση. Απλά αρνείται να ανοίξει και τα year patterns. Στο YouTube kai sti blue ray βλέπω 4K εκτός από Netflix. Και δεν έχω torrent clients downloading :( πως μπορώ να κάνω upload photos που μόλις τράβηξα να τις δει ο issay?

Το βρήκα :) 

Spoiler
Spoiler
Spoiler

FCAD63E2-AE08-4876-A16C-CC7AA075E113.png

A461DD6B-D6FC-4141-B072-9EDCD24CDB24.png

Επεξ/σία από eliasj
Photos upload
Δημοσ.

Αφου δοκίμασες και καλώδιο και βλέπω 42 ταχυτητα, άρα

• κάτι δεν πάει καλα με την εφαρμογή netflix στην τηλεοραση σου και δεν ειναι θεμα netflix. Δοκιμασε μηπως εχει βγει καποιο firmware update της τηλεορασης
  • κάτι δεν πάει καλα με τη συνδεση σου (δεν ειναι σταθερή, πολλα χαμενα πακετα) ή κάτι με τα dns. Μπες στο router και βάλε σαν κυριο dns το 1.1.1.1 και σαν δευτερο το 8.8.4.4
  • συνδυαστικά με το προηγουμενο (ή και μονο του) ειναι στην τηλεοραση σου να ρυθμισεις στατική ip πχ 192.168.1.55 (αναλογα με το router σου) και ακομα πιο σημαντικο να βαλεις custom dns οπως προηγουμενος.

Αντι για τα 2 τελευταία μπορεις να δοκιμάσεις τη συνδεση σου σε αλλο σπιτι και βασικά σε αλλο πάροχο. 

Αν ολα τα παραπάνω δεν παιξουν, τοτε εγω θα ελεγα οτι φταίει 99% η τηλεοραση και οχι το internet σου ή το netflix. 

• Thanks 1
Δημοσ.

35-40 ping πολυ ειναι αλλα δε φταιει αυτο ...μαλλον κακο firmware της εταιρειας

εχεις κανει επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις μπας και εχει πειραχτει κατι κατα λαθος????

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, isay είπε

Αφου δοκίμασες και καλώδιο και βλέπω 42 ταχυτητα, άρα

• κάτι δεν πάει καλα με την εφαρμογή netflix στην τηλεοραση σου και δεν ειναι θεμα netflix. Δοκιμασε μηπως εχει βγει καποιο firmware update της τηλεορασης
  • κάτι δεν πάει καλα με τη συνδεση σου (δεν ειναι σταθερή, πολλα χαμενα πακετα) ή κάτι με τα dns. Μπες στο router και βάλε σαν κυριο dns το 1.1.1.1 και σαν δευτερο το 8.8.4.4
  • συνδυαστικά με το προηγουμενο (ή και μονο του) ειναι στην τηλεοραση σου να ρυθμισεις στατική ip πχ 192.168.1.55 (αναλογα με το router σου) και ακομα πιο σημαντικο να βαλεις custom dns οπως προηγουμενος.

Αντι για τα 2 τελευταία μπορεις να δοκιμάσεις τη συνδεση σου σε αλλο σπιτι και βασικά σε αλλο πάροχο. 

Αν ολα τα παραπάνω δεν παιξουν, τοτε εγω θα ελεγα οτι φταίει 99% η τηλεοραση και οχι το internet σου ή το netflix. 

Ευχαριστω πολύ. Πως το κανω αυτό? lol Δοκιμασα το update sto firmware, δεν υπαρχει Τα υπολοιπα πως τα κανω στο router? 

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις στις ρυθμισεις του router σου και να τις βαλεις εκει. Για το πως γινεται google it αναλογα με το μοντελο router που εχεις.

Δημοσ.

Πιθανοτατα δεν ειναι  certified απ το netflix να παιζει UHD αυτη η αγνωστης προελευσης jvc. Οποτε μη παιδευσαι τσαμπα

• Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, heavyrain said:

Πιθανοτατα δεν ειναι  certified απ το netflix να παιζει UHD αυτη η αγνωστης προελευσης jvc. Οποτε μη παιδευσαι τσαμπα

Συνήθως όσες συσκευές δεν είναι πιστοποιημένες, απλώς δεν «βλέπουν» καν το 4K stream και παίζουν μέχρι 1080p, γι' αυτό είναι περίεργο.

49 minutes ago, alexan2dros said:

ωραιο θεμα να το κανω λιγο γενικο! εγω που εχω ταχυτητα 7 αρα 4k δεν παιζει να πιασω ποτε ετσι?

Όχι, είναι πολύ μικρή ταχύτητα για 4K.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Τελικα κατά 99% το πρόβλημα εχει να κανει με το router της cyta. Περιμενω τεχνικο να μου τηλεφωνησει να αλλαξω μερικες ρυθμισεις. Θα σας ενημερωσω όταν λυθει το πρόβλημα και παλι ευχαριστω για τον χρονο σας. @heavyrain einai certified και είναι η 2η σε πωλήσεις τηλεοραση στην Μ. Βρετανία. η κορη μου εχει την ιδια στις 55" και τα παντα παιζουν

Δημοσ.
Στις 31/7/2018 στις 7:37 ΜΜ, isay είπε

Κάνε τη δοκιμή που περιγράφω στο παρακάτω link.

Αυτό θα σου δειξει ποια ειναι η μεγιστη αναλυση που πιάνε τη τηλεοραση σου. Αν τώρα ΔΕΝ πιάνει πάνω απο 1080 τοτε μπορει να οφείλεται σε διαφορους λογους. Ενδεικτικά:

• Κακή γραμμή internet
  • Προβληματικό wifi λογω αποστασης
  • Προβληματικό wifi module της τηλεορασης ή κακή συνεργασία με το wifi του router. Προβληματικό οχι με την εννοια χαλασμένο, αλλα μπορει χαμηλής ποιότητας ή κακού firmware τηλεορασης. Δοκιμασε να δεις μηπως υπάρχει νεοτερο firmaware
  • Κάτι στραγγιζει το internet σου την ωρα που κανεις τις δοκιμες (π.χ. torrents, gaming, streaming σε αλλη συσκευή, κλπ)
  • Μπορεις να κάνεις αναλογη δοκιμη και με καλωδιο (δεν ξερω αν το υποστηρίζει η τηλεοραση σου)
  • Άλλα μικροτερα πιθανα προβλήματα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/480400-επιλογή-android-tv-box/?page=219&tab=comments#comment-56213847

Εγω γιατι βρισκω μονο τεστ για ηχο?

Οπσ συγνωμη το είχα στο ζοομ και δεν φαινοταν τα κιτρινα γραμματα 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Εγω γιατι βρισκω μονο τεστ για ηχο?

δηλαδή δεν βρίσκεις τα επεισοδια που γράφω; Κοίταξε λιγο, γιατί μολις τα τσέκαρα και ειναι εκει. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...