killer76 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 καλησπέρα. έχω βάλει στο site μου αυτό https://www.w3schools.com/bootstrap/tryit.asp?filename=trybs_filters_table&stacked=h και τα rows τα τραβάω δυναμικά από την mysql. Όλα ωραία και καλά. Πως μπορώ να βάλω ένα pagination όμως; ή άντε στην χειρότερη, να βάλω ένα limit τις 50 εγγραφές. Δοκίμασα να κάνω και αυτό δούλεψε αλλά ότι είναι σε άλλη σελίδα δεν μπορεί να γίνει search.
Predatorkill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Λογικο γιατι το search το κανει μονο στα αποτελεσματα που εχει φερει. Αν θες να κανει search σε ολες τις σελιδες θα χρειαστεις αλλο query το οποιο και αυτο πρεπει να φερνει paginated data.
killer76 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Λογικο γιατι το search το κανει μονο στα αποτελεσματα που εχει φερει. Αν θες να κανει search σε ολες τις σελιδες θα χρειαστεις αλλο query το οποιο και αυτο πρεπει να φερνει paginated data. Έχεις να προτείνεις κάποιο λινκ για το τι χρειάζεται να κάνω? Εννοώ τι query χρειάζομαι Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από killer76
Predatorkill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, killer76 είπε Έχεις να προτείνεις κάποιο λινκ για το τι χρειάζεται να κάνω? Εννοώ τι query χρειάζομαι Δεν εχω ιδεα απο php/mysql, σιγουρα ομως θα βρεις tutorial πως να κανεις search σε paginated tabular data
rafinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Το είδες μέχρι το τέλος το βίντεο; Είδες την LIMIT στην MySQL; Γιατί λες "άντε στη χειρότερη... μπλα μπλα". Εκτός και αν κάτι κατάλαβα λάθος.
killer76 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 21 ώρες πριν, rafinos είπε Το είδες μέχρι το τέλος το βίντεο; Είδες την LIMIT στην MySQL; Γιατί λες "άντε στη χειρότερη... μπλα μπλα". Εκτός και αν κάτι κατάλαβα λάθος. Ενοοώ στην χειρότερη να βάλω 50 εγγραφές να εμφανίζονται. Το φίλτρο όμως να διαβάζει από όλες εννοώ.
Sirodeath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα για δες κ αυτο https://datatables.net/ πιστευω θα σε βολεψει 1
killer76 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/8/2018 στις 6:23 ΜΜ, Sirodeath είπε Καλησπέρα για δες κ αυτο https://datatables.net/ πιστευω θα σε βολεψει Σε ευχαριστώ φίλε μου. ήμουν διακοπές. Θα το κοιτάξω αυριο. Για να μην ανοίγω νέο νήμα.... Έχω μια φόρμα σε μια sidebar που δουλευει μια χαρα και κάνει post στην php που θέλω. Στα κινητά όμως επειδή είναι μεγάλη, θέλω να την κάνω να ανοίγει με toggle. Δοκίμασα αυτό εδώ... <button type="button" class="btn btn-primary" data-toggle="collapse" data-target="#forma">FORMA</button> <div id="forma" class="collapse"> <?php include('form.php'); ?> </div> αλλά είναι ενεργό σε όλες τις οθόνες. Δοκίμασα και κάτι τέτοιο ωστε να εμφανίζεται το καθένα όταν πρέπει, αλλά η 2η φόρμα (της μεγάλης οθονης) δεν δουλεύει. Αν σβήσω την πρώτη φόρμα, δουλευει η δευτερη. Αν υποψιάζομαι σωστά, πιστεύω οτι αν και το d-md-none κρύβει το πρώτο div, μάλλον η φόρμα εξακολουθεί να υπάρχει και δημιουργεί πρόβλημα στην δευτερη. <button type="button" class="btn btn-primary d-md-none" data-toggle="collapse" data-target="#forma">FORMA</button> <div id="forma" class="collapse d-md-none"> <?php include('form.php'); ?> </div> <div id="forma" class="collapse d-none d-md-block"> <?php include('form.php'); ?> </div> Υπάρχει κάποια λύση να ενεργοποιώ το collapse σε μικρές οθόνες (κάπως όπως το navbar) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από killer76
Predatorkill Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καθε φορμα πρεπει να εχει το δικο της id, το οποιο το βλεπει το data-target και πραττει αναλογως η js της bootstrap. Ετσι οπως το εχεις τωρα ανοιγουν/κλεινουν και οι δυο μαζι. Καθε data-toggle θελει δικο του id που να κανει match με το id της φορμας. φτιαξε δυο κουμπια, το ενα το εμφανιζεις στο desktop με data-toggle formDesktop και το αλλο data-toggle formMobile για μικροτερες οθονες. Το καθε κουμπι να ματσαρει στo εκαστοτε id της φορμας. Ολα τα παραπανω εαν καταλαβα καλα τι θελεις να κανεις. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Predatorkill
killer76 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Predatorkill είπε Καθε φορμα πρεπει να εχει το δικο της id, το οποιο το βλεπει το data-target και πραττει αναλογως η js της bootstrap. Ετσι οπως το εχεις τωρα ανοιγουν/κλεινουν και οι δυο μαζι. Καθε data-toggle θελει δικο του id που να κανει match με το id της φορμας. φτιαξε δυο κουμπια, το ενα το εμφανιζεις στο desktop με data-toggle formDesktop και το αλλο data-toggle formMobile για μικροτερες οθονες. Το καθε κουμπι να ματσαρει στo εκαστοτε id της φορμας. Ολα τα παραπανω εαν καταλαβα καλα τι θελεις να κανεις. Κατάλαβα τι λές. Στο desktop δεν θέλω κουμπί. Κατάλαβα όμως για τα κοινά id και τα εσβησα. Έβαλα και απο πάνω το desktop, αλλά πάλι τζίφος. Η φόρμα στην desktop μορφή δουλεύει αλλά στην mobile όχι. Έτσι το έκανα. <div class=" d-none d-md-block"> <div class="row" id="filters"> <?php include('forma.php') ?> </div> </div> <button type="button" class="btn btn-primary d-md-none" data-toggle="collapse" data-target="#forma">FORMA</button> <div id="forma" class="collapse d-md-none"> <div class="row"> <?php include('forma.php') ?> </div> </div> 5 ώρες πριν, Predatorkill είπε Καθε φορμα πρεπει να εχει το δικο της id, το οποιο το βλεπει το data-target και πραττει αναλογως η js της bootstrap. Ετσι οπως το εχεις τωρα ανοιγουν/κλεινουν και οι δυο μαζι. Καθε data-toggle θελει δικο του id που να κανει match με το id της φορμας. φτιαξε δυο κουμπια, το ενα το εμφανιζεις στο desktop με data-toggle formDesktop και το αλλο data-toggle formMobile για μικροτερες οθονες. Το καθε κουμπι να ματσαρει στo εκαστοτε id της φορμας. Ολα τα παραπανω εαν καταλαβα καλα τι θελεις να κανεις. Εδώ το data-target εννοείς ε? Γιατί το data-toggle είναι το collapse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα