Προς το περιεχόμενο

επιλογη για BLU-RAY RECORDER

powerblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκεφτομαι να αγορασω το Pioneer BDR-211EBK   απλα  εινε απο εξωτερικο  μπορειτε να μου πειτε αν εινε παρα  πολυ καλο??>

πια εινε η γνωμη σας  για το  

Pioneer BDR-211EBK Blu-ray Writer Optical Drive?

https://www.pioneer.com.au/shop/optical-drives/bdr-211ebk/

αυτο σκεφτομαι να  αγορασω.. πιστευω οτι εινε future proof το συγκεκριμενο μοντελο.

Επεξ/σία από powerblade
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω αγορασει και τα 2 .Πρωτα αγορασα το Pioneer οπου ειχε καποια θεματακια συμβατοτητας αλλα και με την ταχυτητα εγραφης.Θα σας εξηγησω αμεσως οτι με καποια blue ray disks οπως τα x-layer οπου τα εχει το e-shop ολα ηταν εγραφης 4χ αλλα καποιες παρτιδες απο αυτα το Pioneer μπορουσε να τα γραψει και με 10χ. και αλλες παρτιδες  μονο με 4χ.Προγραμα οπου εχω ειναι το Nero 2016.Ο χρονος ειχε πολυ μεγαλη διαφορα.Με το Asus  ολα τα δισκακια με 10χ χωρις προβληματα  τα ιδια δισκακια στο ιδιο μηχανημα.Παρα πολυ ικανοποιημενος.Εγω θα σου προτεινα το Asus  χωρις δευτερη σκεψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου για να καταλαβω εχεις το Pioneer BDR-211EBK Blu-ray Writer Optical Drive???   και το  ASUS BW-16D1HT??

το ASUS BW-16D1HT εινε παρα  πολυ καλο??

το Pioneer BDR-211EBK Blu-ray Writer Optical Drive το αγορασες απο το εξωτερικο>?>?

πια  εχεις αγορασει  φιλε μου γιατι μπερδευτηκα. πια μοντελα  αγορασες?>

κατσε  γιατι  τοσο καιρο ψαχνομαι και θελω να παρω κατι  παρα  πολυ καλο..

επειδη  ακουω οτι τα  Pioneer  εινε καλυτερα απο τα  ASUS BW-16D1HT

αλλα εχω δει σε reviews οτι το ASUS BW-16D1HT το προτιμαει παρα  πολυς κοσμος.

θελω να πω αυτο εχεις?>?> το  https://www.asus.com/gr/Optical-Drives-Storage/BW16D1HT/

και αυτο εχεις//?? https://www.pioneer.com.au/shop/optical-drives/bdr-211ebk/

επισης  το  ASUS BW-16D1HT  μπορει να θεωρηθει σαν future proof? αγορα?

εχεις το Pioneer BDR-211EBK Blu-ray Writer Optical Drive   και το   ASUS BW-16D1HT  ?  αυτα τα 2 εχεις? απλα ρωταω γιατι εχω μπερδευτει.

απλα δεν εχω καταλαβει πια μοντελα Blu-ray Writer  εχεις αγορασει..

μπορεις να μου δωσεις αναλυτικες πληροφοριες για τα μοντελα  που εχεις αγορασει.

εννοοω πια εινε τα θετικα  και αρνητικα που εχουν αυτα τα 2 μοντελα και αν γινετε σε παρακαλώ  να μου πεις πια μοντελα εχεις αγορασει.

τι  ποιοτητα κατασκευης  εχουν??

εινε συμβατα με ολα τα ειδη δισκακια..??  

διαβαζουνε καταστραμμενα cd και dvds? 

σε τελικη αναλυση αν  γινετε να μου δωσεις αναλυτικες  πληροφοριες  για μοντελα  που εχεις παρει.  γιατι μεχρι τωρα σκεφτομουνα να αγορασω το ASUS BW-16D1HT

καταλαβες?

Επεξ/σία από powerblade

το  ASUS BW-16D1HT  μπορει να θεωρηθει σαν future proof? αγορα?

αλλα εχω δει σε reviews οτι το ASUS BW-16D1HT το προτιμαει παρα  πολυς κοσμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε να αγορασω το  ASUS BW-16D1HT?

ενας  απο το εξωτερικο μου ειπε καπια πραγματα αλλα δεν  γνωριζω αν κατα ποσο ισχυουν και γι αυτο θελω  να μου πειτε  την γνωμη σας'

Το PIONEER BDR-211EBK είναι πολύ καλό για τα σχόλια των πελατών, αλλά δεν υπήρχαν αξιολογήσεις BDR-211EBK, BDR-211UBK ή BDR-211JBK από ιστοσελίδες tech ή κριτικές από το YouTube, ώστε να υπάρχουν 2 BDR-211JBK κριτικές Japensese στο youtube μπορούν να χρησιμοποιήσουν αγγλικούς υπότιτλους.

Ναι ASUS ASUS BW-16D1HT δεν είναι πολύ καλό που αποδίδεται στις κριτικές των πελατών που υπέστη πολλές δίσκους τύπου coasters, ώστε να μην χάνετε τα χρήματά σας σε αυτό.

Και τα δύο μοντέλα BDR-S09XLT και BDR-209EBK είναι τα ίδια αλλά και τα δύο έχουν διαφορετικά μπροστινά πλαίσια.

Το BDR-211EBK είναι για την αγορά της Ευρώπης και της Βρετανίας, το BDR-211UBK είναι για την αμερικανική αγορά και το BDR-211JBK είναι για την αγορά της Ιαπωνίας και οι τρεις μονάδες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και το μπροστινό πάνελ αλλά έχουν διαφορετικές περιοχές DVD / Blu-ray για να δουν DVD / ray ταινίες. Το BDR-211JBK κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2016, ο BDR-211JBK κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 2017 και το BDR-211EBK κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ναι Το BDR-2209 ήταν πολύ παλιό που κυκλοφόρησε το 2013 για την αγορά της αγοράς DVD των ΗΠΑ 1 και της περιοχής Blu-ray A.

Το BDR-211EBK είναι τώρα διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο πολύ φθηνότερο από το BDR-211UBK που εισάγεται από τις ΗΠΑ.

το   το  ASUS BW-16D1HT  εχει τοσα ασχημα reviews? δεν εινε τοσο καλο δηλαδη>?

Επεξ/σία από powerblade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...