powerblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας θελώ να αγορασω ενα BLU-RAY RECORDER , ειδα καπια μοντελα αλλα δεν γνωριζω πιο απο τα 2 εινε το καλυτερο BLU-RAY RECORDER Asus BW-16D1HT Pioneer BDR-209D Pioneer BDR-S09XLT πια απο τα 3 πιστευετε οτι εινε πιο αξιοπιστο? https://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από powerblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 και τα 3 εινε το ιδιο?? τι διαφορες εχουνε?? πιο εινε καλυτερο απο αυτα τα 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 εχω ακουσει παρα πολυ καλες κριτικες για το Asus BW-16D1HT εινε καλο? πειτε μου την γνωμη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 κανενας δεν μπορει να βοηθησει?>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 κανενας δεν γνωριζει απο αυτα τα bluerays?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Το Asus BW-16D1HT ειναι το καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 γιατι φιλε μου Το Asus BW-16D1HT ειναι το καλυτερο? μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ γιατι εινε καλυτερο σε σχεση με τα αλλα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Έχω εδώ και χρόνια το Pioneer 208D και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν αγόραζα τώρα, θα έπαιρνα το Pioneer 209D. Μάλλον όχι το S09XLT, που ναι μεν υποστηρίζει εγγραφή σε δισκάκια 3 και 4 στρωμάτων (κάτι που δεν υποστηρίζει το 209D), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν αυτό χρήσιμο σε κάποιον, με την έννοια αν θα αξιοποιήσει ποτέ αυτή τη δυνατότητα. Για το Asus δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι τα ASUS είναι στην πραγματικότητα LG με άλλο όνομα, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Όμως θεωρώ πως όποιο και να πάρεις, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου· οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι τόσο μεγάλες. Θα πρότεινα πάντως να του περάσεις το τελευταίο firmware (αν δεν το έχει ήδη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 δηλαδη αν αγορασω το S09XLT θα ειμε καλυμμενος? πιστευεις οτι τα Pioneer εχουν καλυτερη ποιοτητα απο τα asus? στα bluerays?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Όπως σου είπα δεν είχα ποτέ ASUS και δεν τα έχω δοκιμάσει. Από την άλλη, το Pioneer 208D που έχω δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα, οι εγγραφές του είναι άψογες, αν φυσικά και τα δισκάκια που θα χρησιμοποιήσεις είναι καλής ποιότητας. Ίσως το Pioneer να είναι καλύτερο. Αλλά πιστεύω ότι οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι μεγάλες. Προτείνω Pioneer λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 και εγω σκεφτομε για Pioneer γιατι θεωρω οτι σαν κατασκευη εινε καλυτερη πες μου κατι το S09XLT, υποστηριζει ολα τα ειδη?? BD-R (SL/DL/LTH/QL): 16x/14x/8x/6x, DVD±R: 16x, DVD±R DL: 8x, DVD-RAM: 5x, CD-R: 40x Ταχύτητα επανεγγραφής BD-RE (SL/DL/TL): 2x, DVD+RW: 8x, DVD-RW: 6x, CD-RW: 24x Ταχύτητα ανάγνωσης BD-R (SL/DL/TL/QL): 12x/8x/6x/6x, BD-RE (SL/DL/TL): 10x/6x/4x, BD-ROM (SL/DL): 12x/8x, DVD-ROM (SL/DL): 16x/12x, CD-R/RW/ROM: 40x/24x/40x?? εννοω υποστηριζει ολα τα ειδη bluuray dvd cd?? θελω να πω οτι υποστηριζει ολα τα ειδη απο δισκακια cd και dvd? το BDXL τι εινε ακριβως? επειδη δεν το υποστηριζει το pionneer ειμε σε μεγαλο διλλημα γιατι ειμε αναμεσα στο BD-RW ASUS BW-16D1HT και στο S09XLT και δεν γνωριζω πιο να αγορασω απο αυτα τα 2 αν και τα 2 εινε παρα πολυ καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Όλα τα υποστηρίζει. Δες εδώ τα χαρακτηριστικά του. Το BDXL είναι ένα πρότυπο που αφορά bluray δισκάκια τριπλού - τετραπλού στρώματος (triple - quad layer) που χωράνε 100+ GB δεδομένων. Δεν το υποστηρίζει το 209D, αλλά το υποστηρίζει το S09XLT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 το S09XLT απο οτι βλεπω δεν το υποστηριζι το BDXL εκτος και αν κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Το υποστηρίζει. Πρόσεξε ότι στο Written Speed γράφει: BD-R TL/QL 8X / 6X (γράφει δισκάκια τριπλού και τετραπλού στρώματος σε ταχύτητες 8X / 6X). Αλλά, όπως είπα, είναι αμφίβολο αν κάποιος απλός χρήστης αξιοποιήσει ποτέ αυτή τη δυνατότητα, τη στιγμή που αντίστοιχα δισκάκια δεν έχω δει να κυκλοφορούν (και σίγουρα θα είναι πανάκριβα), και από την άλλη τα usb φλασάκια και οι σκληροί δίσκοι κάνουν πλέον ασύμφορη τη χρήση των bluray δίσκων (και γενικά των οπτικών μέσων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 παντως σαν blueray τα pioneer εινε στιβαρης και καλης κατασκευης ετσι? γιατι και εγω πχ στο αμαξι εχω pionerer απλα λεω οτι εινε πολυ καλα ποιοτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα