Προς το περιεχόμενο

επιλογη για BLU-RAY RECORDER

powerblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θελώ να αγορασω ενα  BLU-RAY RECORDER  , ειδα καπια μοντελα αλλα δεν γνωριζω πιο απο τα 2 εινε το καλυτερο

BLU-RAY RECORDER 

Asus BW-16D1HT

Pioneer BDR-209D

Pioneer BDR-S09XLT

πια απο τα 3 πιστευετε οτι εινε  πιο αξιοπιστο?

https://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html

Επεξ/σία από powerblade
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω εδώ και χρόνια το Pioneer 208D και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν αγόραζα τώρα, θα έπαιρνα το Pioneer 209D. Μάλλον όχι το S09XLT, που ναι μεν υποστηρίζει εγγραφή σε δισκάκια 3 και 4 στρωμάτων (κάτι που δεν υποστηρίζει το 209D), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν αυτό χρήσιμο σε κάποιον, με την έννοια αν θα αξιοποιήσει ποτέ αυτή τη δυνατότητα.

Για το Asus δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι τα ASUS είναι στην πραγματικότητα LG με άλλο όνομα, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Όμως θεωρώ πως όποιο και να πάρεις, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου· οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι τόσο μεγάλες. Θα πρότεινα πάντως να του περάσεις το τελευταίο firmware (αν δεν το έχει ήδη).

Όπως σου είπα δεν είχα ποτέ ASUS και δεν τα έχω δοκιμάσει. Από την άλλη, το Pioneer 208D που έχω δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα, οι εγγραφές του είναι άψογες, αν φυσικά και τα δισκάκια που θα χρησιμοποιήσεις είναι καλής ποιότητας. Ίσως το Pioneer να είναι καλύτερο. Αλλά πιστεύω ότι οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι μεγάλες. Προτείνω Pioneer λοιπόν.

και εγω σκεφτομε  για  Pioneer γιατι  θεωρω οτι σαν κατασκευη εινε καλυτερη

πες μου κατι το  S09XLT,  υποστηριζει ολα τα ειδη??

BD-R (SL/DL/LTH/QL): 16x/14x/8x/6x, DVD±R: 16x, DVD±R DL: 8x, DVD-RAM: 5x, CD-R: 40x
  Ταχύτητα επανεγγραφής BD-RE (SL/DL/TL): 2x, DVD+RW: 8x, DVD-RW: 6x, CD-RW: 24x
  Ταχύτητα ανάγνωσης

BD-R (SL/DL/TL/QL): 12x/8x/6x/6x, BD-RE (SL/DL/TL): 10x/6x/4x, BD-ROM (SL/DL): 12x/8x, DVD-ROM (SL/DL): 16x/12x, CD-R/RW/ROM: 40x/24x/40x??

εννοω υποστηριζει ολα τα ειδη  bluuray  dvd  cd??

θελω να πω οτι  υποστηριζει ολα τα ειδη απο δισκακια  cd  και dvd?

το  BDXL  τι εινε ακριβως? επειδη δεν το υποστηριζει  το pionneer

ειμε σε μεγαλο διλλημα  γιατι ειμε αναμεσα στο  BD-RW ASUS BW-16D1HT  και  στο  S09XLT και δεν  γνωριζω  πιο να  αγορασω απο αυτα τα 2

αν και τα 2 εινε παρα  πολυ καλα..

Όλα τα υποστηρίζει. Δες εδώ τα χαρακτηριστικά του.

Το BDXL είναι ένα πρότυπο που αφορά bluray δισκάκια τριπλού - τετραπλού στρώματος (triple - quad layer) που χωράνε 100+ GB δεδομένων. Δεν το υποστηρίζει το 209D, αλλά το υποστηρίζει το S09XLT.

Το υποστηρίζει. Πρόσεξε ότι στο Written Speed γράφει: BD-R TL/QL 8X / 6X (γράφει δισκάκια τριπλού και τετραπλού στρώματος σε ταχύτητες 8X / 6X).

Αλλά, όπως είπα, είναι αμφίβολο αν κάποιος απλός χρήστης αξιοποιήσει ποτέ αυτή τη δυνατότητα, τη στιγμή που αντίστοιχα δισκάκια δεν έχω δει να κυκλοφορούν (και σίγουρα θα είναι πανάκριβα), και από την άλλη τα usb φλασάκια και οι σκληροί δίσκοι κάνουν πλέον ασύμφορη τη χρήση των bluray δίσκων (και γενικά των οπτικών μέσων).

παντως σαν blueray τα  pioneer εινε στιβαρης και καλης κατασκευης ετσι?

γιατι και εγω πχ στο αμαξι εχω  pionerer απλα λεω οτι εινε πολυ καλα ποιοτικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...