misailm Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα στο Forum. Έχω το έξης θέμα και θα ήθελα κάποια βοήθεια από τεχνικό τηλεοράσεων. Είχα πάρει πριν κάποια χρόνια 18 τηλεοράσεις από το MediaMarkt. Με το που τελείωσε η εγγύηση ξεκίνησαν να καίγονται οι πλακέτες τροφοδοσίας. Έχουν καεί 6 από τις 18. Μίλησα με την αντιπροσωπεία που τις τις φέρνει και με γδέρνουν για αλλαγή ( με συμφέρει να αγοράσω καινούργιες) Έχω βρει πλακέτα μόνο στο εξωτερικό. Το μοντέλο της τηλεόρασης είναι HUYNDAI 20HYN200 και η πλακέτα είναι 17ips61-3. Καμία ιδέα αν μπορώ να βάλω κάποια άλλη. Ευχαριστώ.
Alexandros_D Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 31/7/2018 στις 3:28 ΜΜ, misailm είπε Καλησπέρα στο Forum. Έχω το έξης θέμα και θα ήθελα κάποια βοήθεια από τεχνικό τηλεοράσεων. Είχα πάρει πριν κάποια χρόνια 18 τηλεοράσεις από το MediaMarkt. Με το που τελείωσε η εγγύηση ξεκίνησαν να καίγονται οι πλακέτες τροφοδοσίας. Έχουν καεί 6 από τις 18. Μίλησα με την αντιπροσωπεία που τις τις φέρνει και με γδέρνουν για αλλαγή ( με συμφέρει να αγοράσω καινούργιες) Έχω βρει πλακέτα μόνο στο εξωτερικό. Το μοντέλο της τηλεόρασης είναι HUYNDAI 20HYN200 και η πλακέτα είναι 17ips61-3. Καμία ιδέα αν μπορώ να βάλω κάποια άλλη. Ευχαριστώ. Γεια σου φίλε μου, σε είχα ξαναρωτήσει. Σου έχει μείνει καμία καμένη πλακέτα τροφοδοσίας από τις συγκεκριμένες TV?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα