OldBoyPeri Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Θα ήθελα να μάθω πως να κάνω βήμα βήμα διαγραφή ακινήτου στο Ε9 λόγω πώλησης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Υποβαλλεις τροποποιητικο Ε9 γραφεις το ακινητο και επιλεγεις το καταλληλο κουτακι για διαγραφη .
OldBoyPeri Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να κάνω τροποποιητική θα πρέπει να υποβάλλω την δήλωση αλλά δεν το έκανα ακόμη. Επίσης δεν βρίσκω το κουτάκι διαγραφής (σε ποιο σημείο το βλέπουμε ?) Το βρήκα μετά από 4 ώρες. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από OldBoyPeri
Chris_saxo vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, OldBoyPeri είπε Για να κάνω τροποποιητική θα πρέπει να υποβάλλω την δήλωση αλλά δεν το έκανα ακόμη. Επίσης δεν βρίσκω το κουτάκι διαγραφής (σε ποιο σημείο το βλέπουμε ?) Αν θυμάμαι καλά έχει κατηγορία κτίσματα - οικόπεδα στον πίνακα 1. Εκεί σου έχει 3 επιλογές. Δήλωση νέου κτίσματος - οικοπέδου, Μεταβολή στοιχείων κτίσματος - οικοπέδου, Διαγραφή κτίσματος - οικοπέδου. Εσύ θα επιλέξεις την διαγραφή κτίσματος/οικοπέδου αφού θέλεις να το διαγράψεις. Αν θέλεις περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος για να είσαι σίγουρος.
Ρεkλα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Γιατι δεν σκεφτεσαι την σιγουρια/ασφαλεια ενος λογιστη;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 40 λεπτά πριν, Ρεkλα είπε Γιατι δεν σκεφτεσαι την σιγουρια/ασφαλεια ενος λογιστη; γιατί τουλάχιστον στη δική μου περίπ[τωση, οι λογιστές παίρνουν 50 ευρώ για το τίποτα, για δυο κλικς, που μπορε΄ςι να κάνεις και εσύ μεσα από το taxisnet.
Guerriero4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ναι αλλά αν κάνεις αυτά τα 2 κλικ λάθος, το πρόστιμο θα είναι περισσότερο από 50 ευρώ. Btw έχω την εντύπωση ότι για οποιαδήποτε αλλαγή στην περιουσιακή κατάσταση πρέπει να την δηλώνεις μέσα σε ένα μήνα και όχι στο τέλος του χρόνου στην φορολογική.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Ρεkλα είπε Γιατι δεν σκεφτεσαι την σιγουρια/ασφαλεια ενος λογιστη; το σιγουρια παιζετε υπαρχουν και αλμπανιδες πληρωσα δυο φορες προστιμο για μλκ του λογιστη και παω για τριτο τωρα 4
Thulogur Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε το σιγουρια παιζετε υπαρχουν και αλμπανιδες πληρωσα δυο φορες προστιμο για μλκ του λογιστη και παω για τριτο τωρα Σε νιώθω, ποσο πηγε το μαλλί ; 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, Thulogur είπε Σε νιώθω, ποσο πηγε το μαλλί ; 100 την πρωτη , 300 την δευτερη την τριτη δεν ξερω ακομα συνολο 400 και βλεπουμε
dtzgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Για να πληρώσω λογιστή θα πρέπει να αναλαβει και την ευθύνη (= τυχόν πρόστιμα από λαλακιες/παραλήψεις του). Αν είναι να πληρώνω λογιστή και τα πρόστιμα δικά μου, κάτι δεν κολλάει... 1
LouCi4er Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Για να πληρώσω λογιστή θα πρέπει να αναλαβει και την ευθύνη (= τυχόν πρόστιμα από λαλακιες/παραλήψεις του). Αν είναι να πληρώνω λογιστή και τα πρόστιμα δικά μου, κάτι δεν κολλάει... Υπαρχει λογιστης ή τελοσπαντων ελευθερος επαγγελματιας ή να το πιασω καλυτερα πολιτης αυτης της χωρας που κανει μλκια και αναλαμβανει την ευθυνη?Και να πληρωσει και χρηματα?Εμενα η λογιστρια εκανε μια μλκια και δεν μπορω να κανω κτηματολογιο,εχω ανοιχτη δηλωση κτηματολογιου απο περισυ τον Νοεμβριο,θα πληρωσω προστιμο,με εβαλε να πληρωσω 2 χιλιαρικα μεσα στον Νοεμβριο την στιγμη που ειχα να πληρωσω ενα καρο αλλες μαλακιες(ασφαλειες,τελη κυκλοφοριας κτλ) και ζοριστικα ουτε και εγω δεν ξερω ποσο και δεν φτανει αυτο,μου ζηταγε να της πληρωσω 100€ για κατι τροποποιησεις στο Ε9 που εκανε.Οταν της ειπα πας καλα,με εβαλες να πληρωσω τοσα λεφτα χωρις να χρειαζεται και μου ζητας να πληρωθεις την στιγμη που η δουλεια μου δεν εγινε ξερεις τι μου ειπε?Τοσα χρονια σου φτιαχνω τα χαρτια μια φορα εκανα λαθος,σιγα ανθρωποι ειμαστε.Την πατας μια μπουνια στα δοντια να την αφησεις σε κωμα κανενα τριμηνο ή οχι?Και εσυ μου λες να αναλαβει ο αλλος την ευθυνη και να σου πληρωσει το προστιμα?Χαχαχαχα. Καμια σχεση με το θεμα δεν εχουν τα οσα εγραψα αλλα αυτο που εγραψες με εκανε να το θυμηθω και τα πηρα,επρεπε να τα πω καπου.😠 7
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, LouCi4er είπε Υπαρχει λογιστης ή τελοσπαντων ελευθερος επαγγελματιας ή να το πιασω καλυτερα πολιτης αυτης της χωρας που κανει μλκια και αναλαμβανει την ευθυνη?Και να πληρωσει και χρηματα?Εμενα η λογιστρια εκανε μια μλκια και δεν μπορω να κανω κτηματολογιο,εχω ανοιχτη δηλωση κτηματολογιου απο περισυ τον Νοεμβριο,θα πληρωσω προστιμο,με εβαλε να πληρωσω 2 χιλιαρικα μεσα στον Νοεμβριο την στιγμη που ειχα να πληρωσω ενα καρο αλλες μαλακιες(ασφαλειες,τελη κυκλοφοριας κτλ) και ζοριστικα ουτε και εγω δεν ξερω ποσο και δεν φτανει αυτο,μου ζηταγε να της πληρωσω 100€ για κατι τροποποιησεις στο Ε9 που εκανε.Οταν της ειπα πας καλα,με εβαλες να πληρωσω τοσα λεφτα χωρις να χρειαζεται και μου ζητας να πληρωθεις την στιγμη που η δουλεια μου δεν εγινε ξερεις τι μου ειπε?Τοσα χρονια σου φτιαχνω τα χαρτια μια φορα εκανα λαθος,σιγα ανθρωποι ειμαστε.Την πατας μια μπουνια στα δοντια να την αφησεις σε κωμα κανενα τριμηνο ή οχι?Και εσυ μου λες να αναλαβει ο αλλος την ευθυνη και να σου πληρωσει το προστιμα?Χαχαχαχα. Καμια σχεση με το θεμα δεν εχουν τα οσα εγραψα αλλα αυτο που εγραψες με εκανε να το θυμηθω και τα πηρα,επρεπε να τα πω καπου.😠 Έμενα ο δικός μου ο βλάκας με έβαλε να κάνω δύο φορές ε9 καί δεν φτάνει πού την δεύτερη δεν χρειαζόταν μου τα δήλωσε και λάθος και στην φορολογική που μου είχε κάνει ξέχασε να βάλει αποδείξεις καί πλήρωσα τα κέρατα μου. 3
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Τα ακίνητα που έχουν μεταβιβαστεί πρέπει να σβηστούν χειροκίνητα; Δεν γίνεται αυτόματα αυτό; Γιατί τώρα φαίνονται σε δύο ε9!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα