johnkar93 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλημέρα παιδιά θέλω να μου προτείνετε ένα καλό smartwatch έως 100 ευρώ με δόνηση μέτρηση ύπνου heartrate.
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Amazfit Bip. Και bonus η διάρκεια μπαταρίας, που είναι 1+ μήνας.
GianniSM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο φθηνό ειναι το Xiaomi Mı band 3 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από GianniSM 1
Bennito Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/11489747/Xiaomi-Amazfit-Pace.html
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ερωτηση/απορια: Σας ειναι πραγματικα χρησιμα αυτα τα ρολογια;
Bennito Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ερωτηση/απορια: Σας ειναι πραγματικα χρησιμα αυτα τα ρολογια; Χρήσιμα ναι, απαραίτητα όχι.
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Χρησιμα σε τι; Αυτο ρωταω; 7 λεπτά πριν, Bennito είπε Χρήσιμα ναι, απαραίτητα όχι.
GianniSM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ερωτηση/απορια: Σας ειναι πραγματικα χρησιμα αυτα τα ρολογια; ΌΧΙ, και είμαι κάθετος καθότι αθλητής της ποδηλασίας. Βασικό ζητούμενο κάθε αθλητή, είναι η καταγραφή των παλμών του κατά την διάρκεια της προπόνησης του, αυτά που είναι τον καρπό είναι άκρως αναξιόπιστα, ειδικά στο real time, προτιμούμε ζώνη που μπαίνει στο στήθος, που συνδυάζεται με αισθητήρα που μετρά τις πεταλιές ανά λεπτό, και αν έχεις χρήμα να σκάσεις, βατόμετρο, που μετρά την δύναμη που βγάζεις στο πετάλι. Αν μιλάμε για το άθλημα μου οι επιλογές είναι πρακτικά 2, garmin k elemnt. Φίλοι που ασχολούνται με τρίαθλο και θέλουν ρολόγια επιλέγουν κυρίως μεταξύ garmin, k Suunto.
SeNNinhA Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GianniSM είπε ΌΧΙ, και είμαι κάθετος καθότι αθλητής της ποδηλασίας. Βασικό ζητούμενο κάθε αθλητή, είναι η καταγραφή των παλμών του κατά την διάρκεια της προπόνησης του, αυτά που είναι τον καρπό είναι άκρως αναξιόπιστα, ειδικά στο real time, προτιμούμε ζώνη που μπαίνει στο στήθος, που συνδυάζεται με αισθητήρα που μετρά τις πεταλιές ανά λεπτό, και αν έχεις χρήμα να σκάσεις, βατόμετρο, που μετρά την δύναμη που βγάζεις στο πετάλι. Αν μιλάμε για το άθλημα μου οι επιλογές είναι πρακτικά 2, garmin k elemnt. Φίλοι που ασχολούνται με τρίαθλο και θέλουν ρολόγια επιλέγουν κυρίως μεταξύ garmin, k Suunto. Αυτα τα ξερω (ως αθλητης κι εγω). Και μαλιστα ακομη και αυτα σε πολυ ελαχιστους ειναι απολυτα χρησιμα για την προπονησή τους. Πιο χρησιμα ως καταγραφικα για επεξεργασια των δεδομενων μετα την προπονηση ειναι. Αυτο που εχω απορια ειναι σε τι χρησιμευει σε καποιον ενα τετοιο ρολοι! Μιλαμε για τα Smartwatch οπου σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν training watch (και δεν πιστευω οτι τα χρησιμοποιει καποιος ετσι). Το αγορασε καποιος. Το φόρεσε. Οκ. Και σε τι ακριβως του χρησιμευει εκτος απο ρολοι; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA
Bennito Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ο ts δε ζήτησε αθλητικό ρολόι. Αυτό που του προτείνω έχει δόνηση, άρα δε χάνεις κλήση όπου κι αν βρίσκεσαι, βλέπεις ποιός σε καλεί, βλέπεις μηνύματα-email-ειδοποιήσεις γενικά χωρίς να βγάλεις το κινητό από την τσέπη/τσάντα, μπορείς να του περάσεις τραγούδια και σε έναν περίπατο να τα ακούς μέσω bt ακουστικών χωρίς να κουβαλάς κινητό, έχει πυξίδα και GPS και μπορείς να του περάσεις gpx αρχεία ώστε να σου εμφανίζει τη διαδρομή που έχεις επιλέξει να κάνεις, μπορείς να του συνδέσεις ζώνη καρδιακών παλμών μέσω bt, έχει μετρητή ύπνου και διάφορα άλλα που έχουν τα συμβατικά ρολόγια (χρονόμετρο, ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση κλπ.) Όλα αυτά είναι λίγο ως πολύ χρήσιμα αλλά σε καμία φυσικά περίπτωση δεν είναι απαραίτητα.
GianniSM Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, GianniSM είπε ΌΧΙ, και είμαι κάθετος καθότι αθλητής της ποδηλασίας. Βασικό ζητούμενο κάθε αθλητή, είναι η καταγραφή των παλμών του κατά την διάρκεια της προπόνησης του, αυτά που είναι τον καρπό είναι άκρως αναξιόπιστα, ειδικά στο real time, προτιμούμε ζώνη που μπαίνει στο στήθος, που συνδυάζεται με αισθητήρα που μετρά τις πεταλιές ανά λεπτό, και αν έχεις χρήμα να σκάσεις, βατόμετρο, που μετρά την δύναμη που βγάζεις στο πετάλι. Αν μιλάμε για το άθλημα μου οι επιλογές είναι πρακτικά 2, garmin k elemnt. Φίλοι που ασχολούνται με τρίαθλο και θέλουν ρολόγια επιλέγουν κυρίως μεταξύ garmin, k Suunto. Πίστεψε με όταν ποδηλατώ, ειδικά μεγάλες διαδρομές οι παλμοί μου, οι πεταλιές ανά λεπτό, η ταχύτητα, η κλίση είναι απαραίτητα στοιχεία για την διαχείρηση των δυνάμεων μου, και ισχύει για κάθε ποδηλάτη που ασχολείται έστω σαν σοβαρός χομπίστας και ας μην πάει αγώνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα