noobogadgetakias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλημερα σε ολη την παρεα..εχω μια απορια..εχω στο σπιτι συνδεση οτε τβ..αλλα επειδη εχω βαρεθει να βλεπω ολη την ωρα τα ιδια και τα ιδια θα το κοψω σε κανα δυο μερες.ειλικρινα δεν παλευονται οι τυποι.αν εξαιρεσεις τα αθλητικα ολα τα αλλα παιζουν συνεχεια σε επαναληψη.ρωτω τωρα λοιπον.μολος το κοψω θα παραδωσω ολα τα συμπραγκαλα.αλλα το πιατο επανω και το καλωδιο που ςρχεται στην τηλεοραση θα συνεχισει να υπαρχει εκει.λοιπον τωρα που θα σκοπευει στον δορυφορο του οτς τβ αυτο το πιατο αν βαλω καποιομ αποκωδικοποιητη του εμποριου θα μπορω να βρω καναλια free to air;ετσι απλα να υπαρχουν.
isay Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ναι, αλλά με την διαθεσιμότητα σε ελευεθρα καναλια, δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσεις αποκ/τη. Δες στην παρακάτω λιστα τα Χωρις αποκ/ση https://gr.kingofsat.net/pos-9E.php
noobogadgetakias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Βασικα εχω 3 αποκωδικοποιητες παλιους.απο πολυπαλιαπου ειχα νοβα.και ειχακανει μια τζιριντζατζουλα και εβλεπα με μια μουφα καρτα σε ολες τις τηλεορασεις ο καθενας οτι καναλι ηθελε.
noobogadgetakias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Βεβαια αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ τα ελληνικα καναλια ειναι κωδικοποοημενα απο την στιγμη που ειναι ελευθερα γενικα χωρις συνδρομητικη τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα