michalis9484 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας πρόσφατα έβαλα σε ένα tower με: μητρική asrock 970 xtreme3, cpu amd fx 6300 6core 3.50ghz, κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 6570 και RAM 8gb έναν δίσκο ssd 120gb. Έκανα καθαρό format και πέρασα τα windows 10 και 5-6 βασικά προγραμματάκια (office,7zip,utorrent,bs player) Κάθε λίγο και λιγκάκι μου τα παγώνει όλα και για 20'' δεν μπορώ να κάνω κάτι και μετά επανέρχεται. Παρατήρησα πως στο task manager o σκληρός πάει στο 100% και ανεβαίνει απότομα και η ram και μετά ξαναπέφτει στο φυσιολογικό. Μάλιστα έκανα και 2ο fomat χωρίς αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα;
ss13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δες την υγεία του δίσκου του ( Ηealth / Performance ) http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Hard-Disk-Sentinel.shtml πες μας το μοντέλο του δίσκου ( πάνω αριστερά της αναφοράς του Hdd Sentinel ) , απενεργοποίησε τον Flash Player , θα δεις μεγάλη διαφορά http://www.tomsguide.com/us/flash-click-to-run-how-to,news-20422.html έχεις κανένα άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις ; Το τροφοδοτικό σου πόσα χρόνια το έχεις ;
michalis9484 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 η υγεία του δίσκου είναι στο 81% και η θερμοκρασία στούς 33 βαθμούς. Το μοντέλο είναι samsung ssd 840 series. Δεν έχω άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω.Το παρόν τροφοδοτικό το έχω μια 4ετία. Να αγοράσω ένα αλλά θα είναι αυτό το πρόβλημα;
ss13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Το 81 % Hdd Health είναι το πρόβλημα ( κατά 99 % πας για αλλαγή Ssd ) , τρέξε κι αυτό http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/SSDlife-Free.shtml το Desktop το έχεις καθαρίσει ποτέ εσωτερικά ; Δεν χρειάζεται μάλλον τροφοδοτικό , εαν μπορείς δες το μοντέλο του , ανέβασε το να δούμε τι έχεις
michalis9484 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το έτρεξα και εμφάνισε αυτό στο επισυναπτόμενο. Το desktop εσωτερικά τι εννοείς; Το τροφοδοτικό είναι δύσκολο να δω τώρα πιο μοντέλο είναι διότι δεν είμαι στο χώρο. Τα ελέγχω με team viewer. Άσχετο..ένας γνωστός μου που είχε το ίδιο πρόβλημα του είχαν πει απο το eshop πως κάτι παίζει με τις τάσεις του ρεύματος και αγόρασε ένα καλύτερο πολύπριζο και άλλαξε τις πρίζες στο σπίτι του για μεγαλύτερη τάση και έφτιαξε... Παίζει κάτι τέτοιο;😶 Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από michalis9484
ss13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Εννοούσα αν το έχεις ανοίξει - καθαρίσει εσωτερικά ( το εσωτερικό του κουτιού εννοώ ) , περίεργο η μια αναφορά 81 % , η άλλη Excellent , δε νομίζω να είναι πρόβλημα με τις τάσεις , περίμενε κάποιον άλλον που ξέρει πιο πολλά να σου πει
michalis9484 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ναι είναι πεντακάθαρος! Οκ Ευχαριστώ όπως κ να χει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Είναι συνηθισμένο μετά από format, ειδικά σε μέτρια και low end συστήματα να έχουν μεγάλη χρήση ram/ssd. Είναι τα background updates, το indexing και διάφορα άλλα "καλούδια" που τρέχουν τις πρώτες φορές. Άφησε το idle (να μη μπει σε sleep) αρκετές ώρες και δες αν θα βελτιωθεί.
ss13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, michalis9484 είπε Ναι είναι πεντακάθαρος! Οκ Ευχαριστώ όπως κ να χει Για τρέξε άλλη μια φορά το Hdd Sentinel , γιατί μου φαίνεται ύποπτη η τόσο μεγάλη διαφορά ( γενικά το Hdd Sentinel ) είναι πολύ αξιόπιστο
michalis9484 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Tα ίδια αποτελέσματα έβγαλαν τα 2 προγράμματα. Όσον αφορά τα background updates είναι λογικό να γίνονται αλλά δεν είναι φυσιολογικό να κολλάει τελείως για μισό λεπτό κ να περιμένω να ξεκολλήσει. Επιπλέον κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει. Αν όταν κολλήσει πατήσω reset στο PC, μετά το logo της μητρικής βγάζει μαύρο κ δεν ανοίγει. Το βγάζω από πρίζα, το αφήνω λίγο και όταν το ξανανοιγω του δίνω λίγο χρόνο κ ανοίγει.. Περίεργα πράγματα..🙃🙃🙃
ss13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, michalis9484 είπε Tα ίδια αποτελέσματα έβγαλαν τα 2 προγράμματα. Όσον αφορά τα background updates είναι λογικό να γίνονται αλλά δεν είναι φυσιολογικό να κολλάει τελείως για μισό λεπτό κ να περιμένω να ξεκολλήσει. Επιπλέον κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει. Αν όταν κολλήσει πατήσω reset στο PC, μετά το logo της μητρικής βγάζει μαύρο κ δεν ανοίγει. Το βγάζω από πρίζα, το αφήνω λίγο και όταν το ξανανοιγω του δίνω λίγο χρόνο κ ανοίγει.. Περίεργα πράγματα..🙃🙃🙃 Βρες κάποιο φίλο - γνωστό , να πάρεις και να δοκιμάσεις με το τροφοδοτικό του , κάτι με τα ρεύματα πρέπει να είναι το πρόβλημα
michalis9484 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Οκ. Λέω να αγοράσω ένα έτσι κ αλλιώς. Αλλά ένα φθηνό για το μηχάνημα αυτό. Ποιο να πάρω για το εν λόγω pc; Δεν έχω ιδέα απο τροφοδοτικά...😁
Xristaras12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 αν έχεις περάσει chipset drivers(sata κλπ) κάνε roll-back και παίξε με τον MS driver, της amd οι achi είχαν θέμα σε φίλο με 990ΧΑ και 10αρια 1803. πάγωνε το σύστημα ανα τυχαίες στιγμές και δεν εκανε τιποτα, λαμπάκι του δισκου κολλημένο ενεργό κλπ κλπ. Βγάλαμε amd achi driver και επανήλθε στα φυσιολογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα