guy_threepwood Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Έπεσε στα χέρια μου ένα Samsung Galaxy tab s. Αφού το έκανα όλες τις αναβαθμίσεις, και ένα factory reset, μπορώ να πω ότι είμαι εντελώς απογοητευμένος. Έχω μια σειρά από κινητά της Samsung (αλλάζω κάθε δυο χρόνια, με τελευταίο το s8) τα οποία είναι υπέροχα. Αλλά αυτό το tablet, γιατί τόσο χάλια; Εντάξει, είναι παλιό, αλλά να σέρνεται στον Chrome; Μια απλή σελίδα μέχρι να φορτώσει με σκάει. Να μην μιλήσω να έχω 2 καρτέλες ανοικτές. Γίνεται τίποτα ή πάει για πέταμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Με τα 3 gb ram είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guy_threepwood Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, με τα 3gb. https://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_Tab_S_10.5 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από guy_threepwood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Έχω το ίδιο μοντέλο εδώ και 3 χρόνια περίπου (3gb), λειτουργεί μία χαρά χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα (chrome, youtube, mails κτλ). Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι η μπαταρία που αρχίζει να κρατάει λιγότερο τους τελευταίους μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Ρουταρησε το και βάλτου καμία custom να πάρει τα πάνω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guy_threepwood Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δεν τα μπορώ αυτά τα root, πολύ κόπος για αμφίβολο αποτέλεσμα. Μάλλον πάει στο πατάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Αν είναι η έκδοση wifi, υπάρχουν custom roms (π. χ. Lineage) με τις οποίες το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου αμφίβολο. Θα το έλεγα θεαματικό. Εκτός κι αν έχει θέμα hardware η συσκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannisto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 περιεργο να σου αργει τοσο να ανοιξει μια σελιδα. χρηστης ενος tab s για τρια χρονια, πολυ ευχαριστημενος, με καθημερινη πολυωρη χρηση (εκτος απο το γνωστο lag το οποιο εχω συνηθισει). Προσπαθησα να αλλαξω: 1. Σε ipad, αλλα ειχε σημαντικα μειονεκτηματα για μενα (πχ αδυναμια download ) 2. Σε windows tablet με ενα acier, αλλα δν ειδε την ευκολια ενος android, τα εκανε ολα αλλα με δυσκολια 3. Σε tab s3, αλλα η διασταση 3:4 της οθονης 9.7", ειχε σαν αποτελεσμα να δειχνουν πολυ μικροτερα ολα τα βιντεο, κατα τα αλλα εξαιρετικο ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akalas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα ψάχνω για χαλασμένο Samsung galaxy s t800 με καλή οθόνη γιατί έσπασε η δικιά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Υπάρχει LineageOS ROM επίσημη. Βάλτου LineageOS και θα πετάει. Δεν είναι κάτι το δύσκολο, ένα Root το κάνεις μέσω Odin και απλά φλασάρεις την ROM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guy_threepwood Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δεν πιστεύω ότι ένα γενικό λειτουργικό που αφορά κάθε tablet και κινητά, μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό της Samsung. Τεσπα, το έδωσα δωρεάν σε ένα συνάδερφο, να παιδευτεί αυτός. Για εμένα τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Έβαλα Linage OS σε ένα Galaxy Tab 2 παλιό που μου έσπαγε τα νεύρα και το είχα έτοιμο για σουτ. Είναι σαν να έχω πάρει άλλο τάμπλετ. Καμία σχέση με την μαμά rom. Έτη φωτός καλύτερη. Καταλαβαίνω βέβαια το γεγονός ότι δεν ήθελες να ασχοληθείς περαιτέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Έβαλα Linage OS σε ένα Galaxy Tab 2 παλιό που μου έσπαγε τα νεύρα και το είχα έτοιμο για σουτ. Είναι σαν να έχω πάρει άλλο τάμπλετ. Καμία σχέση με την μαμά rom. Έτη φωτός καλύτερη. Καταλαβαίνω βέβαια το γεγονός ότι δεν ήθελες να ασχοληθείς περαιτέρω. Δοκίμασε και slim6 (χωρίς gapps, ακόμα καλύτερα) και να δεις τότε τι tablet θα έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Θα την έχω στα υπόψιν. Από την στιγμή που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με Lineage θα μείνω εκεί προς το παρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Στις 28/8/2018 στις 11:01 ΜΜ, jp77s είπε Δοκίμασε και slim6 (χωρίς gapps, ακόμα καλύτερα) και να δεις τότε τι tablet θα έχεις. την εχεις δοκιμασει? ειναι καλυτερη απο την iron? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα