Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους το τελευταιο διαστημα παρατηρησα το βραδυ οταν εκλεισα και ανοιξα το iphone ,στο ξεκινημα οταν μπαινει το λογοτυπο εμφανιζονται ποτε πανω ποτε κατω ποτε στη μεση οριζοντιες για ενα δευτερολεπτο!γραμμες οριζοντιες snapes η shapes δε θυμαμε πως μου το ειπανε ,κατι σαν παρεμβολισμος ,εποικοινωνησα με την apple και μου ειπανε να κανω force restart το εκανα αλλα δε διορθωθηκε το προβλημα,οποτε με συμβουλεψαν οι ιδιοι να το παω στην αντιπροσωπεια..εχετε καμια ιδεα τη μπορει να σημαινει αυτο?ειναι προβλημα?..ευχαριστω!

Επεξ/σία από darth vader1975
Δημοσ.
8 ώρες πριν, darth vader1975 είπε

Καλησπερα σε ολους το τελευταιο διαστημα παρατηρησα το βραδυ οταν εκλεισα και ανοιξα το iphone ,στο ξεκινημα οταν μπαινει το λογοτυπο εμφανιζονται ποτε πανω ποτε κατω ποτε στη μεση οριζοντιες για ενα δευτερολεπτο!γραμμες οριζοντιες snapes η shapes δε θυμαμε πως μου το ειπανε ,κατι σαν παρεμβολισμος ,εποικοινωνησα με την apple και μου ειπανε να κανω force restart το εκανα αλλα δε διορθωθηκε το προβλημα,οποτε με συμβουλεψαν οι ιδιοι να το παω στην αντιπροσωπεια..εχετε καμια ιδεα τη μπορει να σημαινει αυτο?ειναι προβλημα?..ευχαριστω!

Αν αναφέρεις τι iPhone έχεις, ποιο iOS, αν είναι ή όχι JB ίσως πάρεις κάποια απάντηση με ουσία...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iphone 8 plus φιλε μου συγνωμη νομιζα οτι ολα ειναι ιδια..ios 11,4 μετα το αναβαθμισα σε ios beta παλι τα ιδια!

Επεξ/σία από darth vader1975

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...