dimipap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Γεια σας παιδιά. Εδω και καιρό είχα σαν modem router ενα draytek 2850 σε vdsl γραμμή (Vodafone) και δούλευε απροβληματιστα. Ξαφνικά άρχισε να συγχρονίζει στα 8mbs. Μετά απο ψάξιμο και απο συνεχόμενες βλάβες στην Vodafone βρικαμε οτι έχουν γυρίσει την καμπίνα σε vectoring και το draytek δεν το υποστηρίζει. Έβαλα το modem που μου είχε δώσει η hol, αυτο συγχρονίζει στα 50mbps αλλά εχει αποσυνδέσεις. Μετά απο επικοινωνία με την Vodafone μου είπε ότι την συγκεκριμένη περίοδο δεν μπορούν να στείλουν καινούργιο modem γιατί έχουν πρόβλημα. Σκέφτομαι να πάρω ένα απλο modem που να υποστηρίζει το vectoring ώστε να το κάνω bridge με το draytek η να πάρω κάποιο mikrotik σαν router. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο απλό modem? Ευχαριστώ.
Apostol. Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλα και καλα Modem εχει η draytek, που μπορεις να το κανεις Bridge με το vigor σου που ειναι καλο ραουτερ, αλλα δεν θυμαμαι τι chipset εχουν και τι εχουν οι καμπινες της Vodafone. Λογικα επειδη θα ειναι του οτε οι καμπινες θα ειναι broadcom, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Κοιτα να παρεις κατι που να ειναι το ιδιο chipset με της καμπινας. Στο υπαρχον ρουτερ σου θα μπορεις να δεις τι ειναι η καμπινα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Apostol.
dimipap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Vdsl παίρνω απο καμπίνα του ΟΤΕ και απο ότι θυμάμαι το chipset είναι broadcom. Το θέμα μου είναι να υποστηρίζει το vectoring. Μήπως ξέρεις κάποιο modem που να το υποστηρίζει; 4 ώρες πριν, Apostol. είπε Απλα και καλα Modem εχει η draytek, που μπορεις να το κανεις Bridge με το vigor σου που ειναι καλο ραουτερ, αλλα δεν θυμαμαι τι chipset εχουν και τι εχουν οι καμπινες της Vodafone. Λογικα επειδη θα ειναι του οτε οι καμπινες θα ειναι broadcom, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Κοιτα να παρεις κατι που να ειναι το ιδιο
Apostol. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 31/7/2018 στις 3:00 ΜΜ, dimipap είπε Vdsl παίρνω απο καμπίνα του ΟΤΕ και απο ότι θυμάμαι το chipset είναι broadcom. Το θέμα μου είναι να υποστηρίζει το vectoring. Μήπως ξέρεις κάποιο modem που να το υποστηρίζει; Δεν νομιζω να μπορεις τωρα να αγορασεις modem/router vdsl και να μην υποστηριζει vectoring, ολα εχουν. Το 130 της draytek εχει vectoring αλλα δεν ξερω τιο chipset εχει (και εινια και λιγο παλιο εδω που τα λεμε, σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες επιλογες, αλλα απο Modems δεν ξερω πολλα πραγματα) Το θεμα ειναι το chipset να ειναι broadcom. Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις να παρεις router απο τον παροχο σου που να θα παιζει σωστα με την γραμμη και καντo bridge σαν modem με το vigor σου αν θες να το κρατησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα