stefagr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 καλησπέρα, προφανώς και ο παραπανω συνδιασμός δεν είναι και ότι καλύτερο , αλλά αξίζει τον κόπο η διαφορά στα χρήματα για gsync? Για να ξέρουμε για τι μιλάμε , Asus MG2789Q θα έχει θέμα με την συγκεκριμένη κάρτα? Είμαι πολύ κοντά στο να το επιλέξω λόγω του IPS panel , αλλά είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία? Ευχαριστώ
Zaytsev Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Για ποιό λόγο έκανες 2ο ίδιο θέμα; Δε σου κάνει το παρακάτω;
stefagr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, Zaytsev είπε Για ποιό λόγο έκανες 2ο ίδιο θέμα; Δε σου κάνει το παρακάτω; Αν δεις το δεύτερο post με προτρέπει να γράψω και εδώ και φάνηκε λογικό. Το ύφος του επιθεωρητή δε χρειάζεται νομίζω.. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Θα μπορούσες να ζητήσεις να μεταφερθεί το νήμα στην οικεία ενότητα, αυτό εννοεί. Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις καινούργιο.
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Είναι κάπως υποκειμενική η απάντηση στο αν αξίζει η διαφορά χρημάτων για το gsync.
glight Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) @stefagr Στο παρελθόν είχα μία LG 21:9 Freesynce η οποία υποστήριζε 75Hz με το freesynce και 60Hz με Nvidia. Όταν αγόρσα μία 1080 GTX Ti η gaming εμπειρία μου ήταν τραγική! Είχα τεράστιο input lag καθώς η κάρτα έδινε περισσότερα frames που μπορούσε να διαχειριστεί η ο οθόνη και δεν ήταν δυνατόν να παίξω πάνω από 60Hz και FPS έχωντας και το απαίσιο V-Sync on 😆 γιατί το screen tearing έβγαζε μάτια. Δοκίμασα πάρα πολλούς τίτλους και με adaptive sync. Μεγάλη αποτυχία. Κατέληξα να σκοτώσω την LG να πάρω την ROG SWIFT PG279Q όπου και έζησα το μεγαλείο. π.χ Overwatch 1440p - 175 FPS - 165Hz - Ultra settings. Το απόλυτο gaming experience. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από glight
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Χωρίς gsync η freesync : -Αν έχεις το v sync ανοιχτό τότε όταν είσαι στην μέγιστη συχνότητα (πχ 60hz) έχεις 60hz, όταν πέσεις όμως στα 59 έχεις 30fps) -Αν το κλείσεις το v sync έχεις tearing όταν περνάς τα 60fps και κάτι σαν stutering όταν εισαι κάτω από τα 60fps Γενικώς αν θες τέλεια εμπειρία τότε μόνο με gsync η freesync θα νοιώσεις. Εκτός αν καταφέρνεις να είσαι πάντα επάνω από τα 60fps ώστε σε συνδιασμο με το v sync να είσαι πάντα Smooth 60fps. (κάποιοι λένε ότι έχει input lag. Εγω δεν μπόρεσα να καταλάβω). Εγώ με την προηγούμενη οθόνη όταν έπεφταν τα fps στα 59 ξενέρωνα. Πλέον ακόμα και 50 να πάνε δε με ενοχλεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα