coniste Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, σήμερα το πρωί κάτι πήγαινε λάθος με το pc, έκανα restart και δεν μου άνοιγε τα windows, μου έλεγε για επιδιόρθωση, προσπάθησα να το κάνω πολλες φορές αλλά ήταν ανεπιτυχής! Για να μην χάσω κάποια αρχεία, το άνοιξα με Linux Live CD μέσω usb flash ώστε να πάρω αυτά που ήθελα, ως εδώ κανένα πρόβλημα, παω στο άλλο μου pc ώστε να περάσω τα αρχεία που πήρα στο usb, το οποίο τρέχει windows 10, εκεί που το βάζω μου έβγαλε error και μου έλεγε για διαμόρφωση! Ξανα παω στο άλλο το pc το οποίο προς το πάρω τρέχει Linux live, βάζω το usb και μου το ανοίγει κανονικά, εμφανίζοντας όλα τα αρχεία. Τι μπορώ να κάνω για να περάσω τα αρχεία αυτά από το usb στο pc με τα windows 10 ; Ευχαριστω εκ των προτέρων!
isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Οταν εβαλες το στικάκι στα 10 ... σου ειπε για διαμορφωση γιατί δεν το έβλεπε ή σου εβγαλε να κάνεις scan; Επισης έγραψες "Linux Live CD μέσω usb flash", δηλαδη το ιδιο στικάκι που έκανες boot με linux, το χρησιμοποιησες για να βαλεις αρχεία και μετα να τα μεταφέρεις στο μηχανημα με windows 10; Αν ναι, καλα σου γκρίνιξαν τα 10. Ενα στικάκι με το linux live και ενα στικάκι για τα αρχεία. Αν θες ενα στικακι, τοτε φτιάξε στοστικακι ενα partition ext3/4 και ενα partition ntfs. Στο πρώτο βαζεις το linux που θα κάνεις boot και στο δευτερο τα αρχεία για μεταφορα (σαν αποθήκη). 1
coniste Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Όταν έβαλα το στικάκι μου είπε για διαμόρφωση, δεν μου έβγαλε κάτι για σκαν! Το στικάκι που έχει τα Linux μέσα είναι άλλο από αυτό που έβαλα τα αρχεία! Δηλαδή χρησιμοποίησα 2 στικάκια. Αυτό με τα Linux δεν το φόρτωσα τίποτα άλλο εκτός από το λογισμικό!
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Ξανα κανε το τοτε απλα κανε ενα φορματ στο δευτερο στικακι σε fat32 και μετα περνα τα αρχεια μεσω linux κτλ
coniste Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Θα το είχα προσπαθήσει αλλά στο στικάκι που πέρασα τα αρχεία είχα και αλλά αρχεία που δεν τα έχω αποθηκευμένα κάπου άλλου και δεν γίνεται να τα χάσω! Θα προσπαθήσω με άλλο στικάκι να τα περάσω από το Linux που το διαβάζει κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα