voltmod Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Το νέο Note 10 πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα στις 31 Ιουλίου, και θα διαθέτει -όπως επιβεβαίωσε η Κινέζικη κατασκευάστρια- μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh. Η Honor, θυγατρική της Huawei, έκανε την σχετική ανακοίνωση σε ανάρτηση της μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Στο ίδιο «teaser» αναφέρεται και σε κάποια τεχνολογία «COOL» που θα διαθέτει η νέα της συσκευή. Σε συνδυασμό με το κομμάτι πάγου που βλέπουμε στο teaser το πιθανότερο είναι η νέα τεχνολογία να σχετίζεται με κάποιο σύστημα ψύξης. Εκτός και αν κάνει την εμφάνιση του κάποιο ακόμα «teaser» ή η εταιρεία προβεί σε κάποια προωθητική ενέργεια που να αναφέρεται στη τεχνολογία, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Honor Note 10 για να μάθουμε περισσότερα. Το Honor Note 10 αναμένεται να διαθέτει οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με διαγώνιο 6,95 ιντσών ανάλυσης 2220 x 1080 pixels, 6GB RAM ή 8GB RAM σε συνδυασμό με το HiSilicon Kirin 970 SoC, εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixels και διπλή κύρια κάμερα που θα βασίζεται σε δύο αισθητήρες, στα 16 Megapixels και 24 Megapixels που θα βρίσκονται πίσω από συστήματα φακών με f:/1.8. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Zengar Zombolt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 500mAh ακόμα και φτάνει την μπαταρία του Xiaomi Mi Max 3 2
Xzidique Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Ohhhh Yeaaaah Wow!!!!! Ποτέ ξανά Huawei!!!!! 2
k_dinos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6,95 ίντσες? Το τερμάτισαν... πόσο μεταφράζεται αυτό σε διαστάσεις συσκευής - τηλεκοντρόλ με ελάxιστα bezels ? Και χάρηκα που είδα amoled οθόνη EDIT: το βρήκα, περίπου 18 εκατοστά... https://www.gsmarena.com/huawei_honor_note_10-8799.php Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από k_dinos
hellojim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μεγάλη αντιγραφή αλλά εγώ το βλέπω θετικά επειδή υπάρχει ανταγωνισμός! Αυτό ωθεί τις εταιρείες στο είτε να ρίξουν τις τιμές είτε να προσθέσουν καινοτομίες για διαφοροποίηση που σε άλλη περίπτωση δεν θα τα έβαζαν ή θα τα πρόσθεταν με αργότερο ρυθμο για να βγάζουν πολλά μοντέλα..
xenofonlive Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, Celtic1453 είπε Με Β20 Είναι το επόμενο κινητό .μου! Το νέο σου Τάμπλετ θέλεις να πείς... 1
AtiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλα πες τε μου... ότι σας φαίνεται φυσιολογικό??? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από AtiX 3
cmvrgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σιγά το μεγάλο εγώ εχω το 6.8" ZenFone 3 ultra με 16:9 οθόνη και το honor και το mi max 3 είναι ένα πόντο ποιο στενές οι οθόνες τους. Όσο για του λάτρεις τον μικρών οθονών μας πρήξατε. Για εσάς υπάρχουν 1000 συσκευές ας υπάρχουν και 2 για εμάς που θέλουμε μεγάλη οθόνη φαγωθήκατε πια. Σταματήστε ποια τις υποδείξεις και τα υπονοούμενα μεγια το νέο ταμπλετ κλπ. Και εμείς για τα γραμματόσημα που σας αρέσουν εσάς εμείς ξερνάμε . Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από cmvrgr 9 3
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Το καλυτερο πραγμα που μπορουν να κανουν οι Κινεζο εταιρειες ειναι να βαζουν μεγαλες μπαταριες στα κινητα τους.Και αυτο γιατι η καταναλωση ενεργειας δεν ειναι σταθερη για να πεις οτι κανεις την δουλεια σου και με μικροτερες μπαταριες,ειδικα με το καθε skin που εχει η καθεμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα