Mechacorn2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Καλησπερα παιδια αγορασα την dell se2717h η οποια υποτιθεται οτι πιανει 75hz στα 1080p αν χρησιμοποιεις hdmi και ενεργοποιησεις freesync. Εχω βαλει την οθονη να τρεχει σε 75hz απο τα display settings των windows, εχω ενεργοποιησει το freesync, χρησιμοποιω hdmi 1.4 καλωδιο (ετσι λενε τα specs στο σκρουτζ τουλαχιστον) και εχω κατεβασει και τα drivers της οθονης τα οποια και εχω ενεργοποιησει στα properties του display adapter. Επισης στα radeon settings μου λεει οτι η οθονη μου πιανει 74.9725hz Παρολα αυτα οταν ανοιγω τα on screen controls της οθονης κατω αριστερα μου λεει οτι της δινω 1080p 75hz αλλα κατω δεξια λεει maximum 1080p 60hz. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, σε οσα threads με παρομοιο προβλημα βρηκα στο νετ το θεμα ηταν οτι χρησιμοποιουσαν nvidia gpu ή vga ή κατι τετοιο, μονο εγω τα εχω κανει ολα κομπλε και ακομα εχω θεμα. Μπορει να με βοηθησει καποιος που εχει περισσοτερες γνωσεις; Ευχαριστω Υ.Γ: Το dell support δεν μου εχει επιλογη για email, εβαλα το service key και μου εχει μονο να παρω κατι αριθμους απο εξωτερικο και να τους περιγραψω το προβλημα μου, προτιμω να μην μπω σε αυτην την διαδικασια εκτος και αν δν βρω αλλη λυση
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 https://www.vsynctester.com Πόσα σου δείχνει εδώ;
Mechacorn2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 74.κατι Αρα ειναι κομπλε; Στα onscreen settings μου λεει maximum 60 ο,τι και να κανω για αυτο εχω απελπιστει
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Έτσι πρέπει να σου δείχνει. Ίδια οθόνη έχω btw.
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Προφανώς είναι bug του osd. Από την στιγμή που σου δείχνει 75 εισια οκ. Επισης δοκίμασε σε παιχνίδια να βάλεις χαμηλή ανάλυση και σε low settings και ενεργοποίησε το v sync για να δεις να πιάνεις 75fps με κάποιο πρόγραμμα monitor πχ rivatuner, αν και νομίζω δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Mechacorn2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Κομπλε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια, θα ετρωγα ολη τη μερα προσπαθωντας να το "φτιαξω" αν δεν μου το λεγατε. Μια λιγο ασημαντη ερωτηση για τον UsualSuspect__ που εχει την συγκεκριμενη οθονη: Στα settings μπορω να βαλω το response time σε normal, fast και superfast. Αν το βαλω superfast αλλαζει κατι περα απο το μικροτερο response time; Ρωταω γιατι μου φανηκε πολυ ηλιθιο να υπαρχει τετοιο setting αντι να ειναι μονιμα στο super fast απο τη στιγμη που δεν επηρεαζει την καταναλωση ενεργειας.
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Mechacorn2 είπε Κομπλε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια, θα ετρωγα ολη τη μερα προσπαθωντας να το "φτιαξω" αν δεν μου το λεγατε. Μια λιγο ασημαντη ερωτηση για τον UsualSuspect__ που εχει την συγκεκριμενη οθονη: Στα settings μπορω να βαλω το response time σε normal, fast και superfast. Αν το βαλω superfast αλλαζει κατι περα απο το μικροτερο response time; Ρωταω γιατι μου φανηκε πολυ ηλιθιο να υπαρχει τετοιο setting αντι να ειναι μονιμα στο super fast απο τη στιγμη που δεν επηρεαζει την καταναλωση ενεργειας. Συνήθως αλλάζει η εικόνα προς στο χειρότερο όταν επιλέγεις την πιο γρήγορη επιλογή. Κάνει overshoot και ίσως αλλάζουν τα χρώματα. Δεν ειναι κανόνας όμως 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 11 hours ago, Mechacorn2 said: Κομπλε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια, θα ετρωγα ολη τη μερα προσπαθωντας να το "φτιαξω" αν δεν μου το λεγατε. Μια λιγο ασημαντη ερωτηση για τον UsualSuspect__ που εχει την συγκεκριμενη οθονη: Στα settings μπορω να βαλω το response time σε normal, fast και superfast. Αν το βαλω superfast αλλαζει κατι περα απο το μικροτερο response time; Ρωταω γιατι μου φανηκε πολυ ηλιθιο να υπαρχει τετοιο setting αντι να ειναι μονιμα στο super fast απο τη στιγμη που δεν επηρεαζει την καταναλωση ενεργειας. Εγώ τα έχω φτιάξει όλα έτσι ακριβώς https://www.tomshardware.com/reviews/dell-se2717h-27-inch-ips-freesync-gaming-monitor,4859-2.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα