Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ενταξει, α) τσιμπησε 1 ευρω μεχρι να απαντησεις, χθες ηταν 90,80, β) τα μεταφορικα ειναι 4-5-πρεπει να κοιτας στα μαγαζια για ακριβες κοστος μην βασιζεσαι απολυτα στο τι λεει η λιστα του σκρουτζ, γ) αντικαταβολη μπορεις να αποφυγεις, δεν την εχει υπολογισει στο εχει πει.

Σου ειπε κατι πολυ σωστο κατ΄εμε απο την στιγμη που κοιτας στα 89 ευρω, αλλα μην συνεχιστει το hijacking στο θεμα που χωρις λογο τραβαει, στο τελος δεν θα ξερουμε για ποιον μιλαμε στα σχολια.

• Like 1
Δημοσ.

Και μόνο το ότι σε προϊόν με εγγύηση 3 χρόνια, το ekos αναφέρει 2 χρόνια, είναι red flag για μένα. Όχι για το ίδιο το προϊόν, όσο για το κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν μπορεί να πληρώσει κάποιος με κατάθεση σε λογαριασμό σωστά; Για τα 99 ευρώ του mx500 πήγε αυτό αλλά μου ξέφυγε η παράθεση... :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, john_dr είπε

Και μόνο το ότι σε προϊόν με εγγύηση 3 χρόνια, το ekos αναφέρει 2 χρόνια, είναι red flag για μένα. Όχι για το ίδιο το προϊόν, όσο για το κατάστημα.

φανταζομαι τα 2 χρονια που γραφει ειναι τυπου copy paste μιας και δεν ξερω κατα ποσο παρακολουθουν ποσα χρονια δινουν εγγυηση για το καθε προιον συγκεκριμένα. 

Μιας και το site της patriot λεει 3 χρονια για μενα ειναι 3 χρονια.

Δημοσ.

Ανοιξα τυχαία 3 καταστήματα που είναι στο σκρουτζ και δίνουν 3 χρόνια.

Ισως είναι τυπογραφικό τα 2 χρόνια. Ενα email ή τηλεφωνο θα έλυνε την απορία.

Σε πρόσφατη παρόμοια περίπτωση με το e-shop είχαν κάνει λάθος στα χρόνια της εγγύησης και μετα απο επισύμανση μου το διόρθωσαν.

Θέλω να πώ οτι μπορεί να συμβεί .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, john_dr είπε

Πιθανολογω πως ειναι λαθος.

Ετσι κι αλλιως τετοια πραγματα εχουν εγγυηση κατασκευαστη.

Επισης το e-shop τις τελευταιες φορες που χρειαστηκα rma, μου λεγε κατι περι στραβων πινακιων...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τον τσιμπησα απο το eshop την προηγουμενη εβδομαδα στα 77.90 σε crazy sunday. Μπηκε σε ενα λαπτοπ 4ετιας με clone. Διαφορα φαινεται να εχει, απλα ο ιδιοκτητης του λαπτοπ δεν ηθελε να του κανω και ενα fresh install να ειναι ok και να κρατησει τον παλιο με τα δεδομενα ως εξωτερικο, οποτε για την αποδοση δεν εχω καθαρη αποψη (ναι μεν γρηγοροτερο, αλλα οχι τρομερα...) διοτι κρατηθηκε δεδομενα + οτι σαβουρα υπηρχε απο τον μηχανικο...

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, vgeorgis είπε

φανταζομαι τα 2 χρονια που γραφει ειναι τυπου copy paste μιας και δεν ξερω κατα ποσο παρακολουθουν ποσα χρονια δινουν εγγυηση για το καθε προιον συγκεκριμένα. 

Μιας και το site της patriot λεει 3 χρονια για μενα ειναι 3 χρονια.

Αν το γράφει σωστά η απόδειξη που θα λάβει ο πελάτης, να το δεχτώ. Αν δεν το γράφει πουθενά αλλού το κατάστημα σωστά, ο πελάτης τι θα κάνει αν του χαλάσει ο δίσκος στα 2,5 χρόνια; Θα σκεφτεί ότι είναι εκτός εγγύησης υποθέτω. Αν απευθυνθεί στο κατάστημα, το κατάστημα θα τον ενημερώσει ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση ή θα του πει ότι ο δίσκος πουλιόταν με 2 χρόνια εγγύηση και θα προσπαθήσει να του πουλήσει κάποιο άλλο μοντέλο;

18 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Πιθανολογω πως ειναι λαθος.

Ετσι κι αλλιως τετοια πραγματα εχουν εγγυηση κατασκευαστη.

Επισης το e-shop τις τελευταιες φορες που χρειαστηκα rma, μου λεγε κατι περι στραβων πινακιων...

Ελάχιστοι ψάχνονται με τις εγγυήσεις. Μην κοιτάς εμάς σε τεχνολογικό forum. Αν δεν αναφέρεται πάνω στην απόδειξη η σωστή εγγύηση, σιγά που θα το ψάξει ο άλλος.

Καλά για το κιτρινομάγαζο ας μην πιάσουμε κουβέντα. Έχω σχεδόν δέκα χρόνια να αγοράσω καρφίτσα από αυτούς. Μέχρι το 2009 τους είχα στις top 3 επιλογές μου, αλλά προφανώς δεν θέλανε τα χρήματά μου τότε.

Επεξ/σία από john_dr
  • Moderators
Δημοσ.

ΤΕΛΟΣ, το εβαλα και στον τιτλο, οποιος προλαβε προλαβε, στα 102 πλεον.

Περιμενουμε ανατροφοδοτηση για την εκτελεση παραγγελιων, ο λογος που μενουν ανοικτα θεματα που εχουν "ληξει".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...