nikos360 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 καλησπερα παιδια θα βαλω connex tv,υπαρχει περιπτωση αν βαλω android tv box σε αλλη τηλεοραση να βλεπω αλλα καναλια παραλληλα μεσω tv go?εχω hol συνδεση δεν θα εχω καποιο θεμα?
manoskost Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 μπορεις, αλλα για να εχεις otetv go πρεπει το tvbox να μην ειναι root, καθοσον πολλα ειναι root, οποτε θελει λιγο ψαξιμο.
isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, nikos360 είπε καλησπερα παιδια θα βαλω connex tv,υπαρχει περιπτωση αν βαλω android tv box σε αλλη τηλεοραση να βλεπω αλλα καναλια παραλληλα μεσω tv go?εχω hol συνδεση δεν θα εχω καποιο θεμα? Φανταζομαι εννοείς cosmote tv. Ναι γινεται και μάλιστα μπορει να ειναι και σε αλλο σπιτι/πάροχο. Η συσκευή tablet/tvbox/κλπ ΠΡΕΠΕΙ να μην ειναι root ή τουλάχιστον να μπορεις να το κρύψεις, οποτε με βαση τη στατιστική δεν ειναι plug-n-watch κατάσταση.
manoskost Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 20 ώρες πριν, nikos360 είπε εχετε να προτεινεται καποιο? θα το χρησιμοποιησεις με καλωδιο ethernet ή μονο wifi ?
nikos360 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, manoskost είπε θα το χρησιμοποιησεις με καλωδιο ethernet ή μονο wifi ? wifi γιατι ειναι αποσταση 18 λεπτά πριν, nikos360 είπε wifi γιατι ειναι αποσταση Και οικονομικό μεχρι 50 ευρω
manoskost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, nikos360 είπε wifi γιατι ειναι αποσταση Και οικονομικό μεχρι 50 ευρω παιρνεις το xiaomi tv box, που εχει stock android , δεν ειναι root και εχει πολυ καλο wifi, εχει περιπου 56 ευρω απο κινα.
manoskost Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, nikos360 είπε wifi γιατι ειναι αποσταση Και οικονομικό μεχρι 50 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα