Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tutorial: how to play fortnite without note 9

1: Google fortnite apk

2 download the apk and obb files from the links

3 play it

Χαχα είπα να προλάβω γιατί απλά δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης αυτό το time exclusive 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Tutorial: how to play fortnite without note 9

1: Google fortnite apk

2 download the apk and obb files from the links

3 play it

Χαχα είπα να προλάβω γιατί απλά δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης αυτό το time exclusive 

καταρχήν ναι αυτό εννοείται!!! :)

Κατά δεύτερο λόγο όποιος έχει προσβληθεί από αυτή τη κίνηση και θέλει επίσημα να παίζει το παιχνίδι σε σοκοφρέτα κινητό των 1000+ δολαρίων/ευρώ ας πάρει ένα iPhone 8 Plus και έληξε το θέμα!!!! ;)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Agnieszka είπε

Χοντρικά το NOTE 9 έχει ίδιο επεξεργαστη με S9+ exynos 9810 απλά πιο boost ? 

Ίδιο είναι ναι. Δεν είπαν κατι για boost. 845 η 9810 θα βάλουν ανάλογα την χώρα. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, christakos07 είπε

Και ταξικά το πράμα δεν τσουλαει

το ξέρω δε σου παει, να τα χεις με φτωχό

Μα και φροιδϊκα να στο εξηγήσω Μαίρη

Σε άγει και σε φέρει το υπερεγώ

Παραγοντας εδεσσαϊκού? :D

Δημοσ.

Στο gm arena διχνει πχ 9810 exynos Αλλά 0.2GHZ παραπάνω δλδ 4 Χ 2.9 και 4 χ 1.9 

Ενώ στο S9+ plus που έχω είμαι 4 Χ 2.7 και 4 Χ. 1.7  ποιος ξέρει αν είναι αλήθεια..  θα δείξει 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Agnieszka είπε

Στο gm arena διχνει πχ 9810 exynos Αλλά 0.2GHZ παραπάνω δλδ 4 Χ 2.9 και 4 χ 1.9 

Ενώ στο S9+ plus που έχω είμαι 4 Χ 2.7 και 4 Χ. 1.7  ποιος ξέρει αν είναι αλήθεια..  θα δείξει 

Ο ένας είναι SD 845 ο άλλος exynos. Ευρώπη ήρθε με exynos Αμερική Κίνα Καναδά με 845. Ο 845 πολύ ανώτερος ειδικά σε gpu. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η απορία μου είναι πως στο καλό το παίζεις αυτό το παιχνίδι σε μια οθόνη 5-6 ιντσών και κυρίως χωρίς keyboard, mouse ή χειριστήριο;

Δηλαδή, οκ το δοκίμασα και πραγματικά έχασα την μπάλα, με τον χειρισμό του χαρακτήρα. Μέχρι να στρίψω, να σημαδέψω κτλ, ο άλλος με είχε κάνει σουρωτήρι.... 😄

Επεξ/σία από Sorath
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/8/2018 στις 2:14 ΜΜ, Sorath είπε

Εμένα η απορία μου είναι πως στο καλό το παίζεις αυτό το παιχνίδι σε μια οθόνη 5-6 ιντσών και κυρίως χωρίς keyboard, mouse ή χειριστήριο;

Δηλαδή, οκ το δοκίμασα και πραγματικά έχασα την μπάλα, με τον χειρισμό του χαρακτήρα. Μέχρι να στρίψω, να σημαδέψω κτλ, ο άλλος με είχε κάνει σουρωτήρι.... 😄

IPEGA χειριστήριο.. Εχω λιώσει σε PUBG και garena fire free

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/7/2018 στις 1:13 ΜΜ, Aja είπε

Να πληρωνεις 1000 ευρω για κινητο για να παιζεις ενα trash game. Kim πατα το κουμπι

Η Kim θα πατήσει το κουμπί με την κωλαααααααααρα της 😱 

Τι, όχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...