Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω απολυτήριο 15.4 σκεφτομαι να πάω Σκωτία έχω μέρος να μείνω όμως δεν ξέρω αν μπορώ να περάσω κάπου Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είδα τι θέλουν τα περισσότερα πανεπιστήμια και χάνω της ελπίδες μου. Επισης συγγνώμη αν έβαλα το θέμα σε λάθος κατηγορία αλλά δεν μπορούσα να βρω μια κατάλληλη.

Δημοσ.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μην βρεις. Ξεκίνα να στέλνεις και όλο και κάποιο θα σε πάρει.

Το θέμα θα μπορούσες να το βάλεις στο μπλα μπλα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πανεπιστήμια της Αγγλίας - Σκοτίας είναι ουσιαστικά ΙΕΚ σε ελεύθερη μετάφραση. Με λεφτά παίρνεις ο,τι δίπλωμα θες. Έχω πάει σε πανεπιστήμια της Σκοτίας για βόλτα και έχουν καλη φήμη.

Σημείωση: είναι και γεμάτο φαντάσματα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Agraf said:

Τα πανεπιστήμια της Αγγλίας - Σκοτίας είναι ουσιαστικά ΙΕΚ σε ελεύθερη μετάφραση.

Καλά, μπες για αρχή UCL και μετά στείλε μου χαιρετίσματα από τους ghostbusters αν το τελειώσεις.

Απόφοιτος ΙΕΚ Αγγλίας 

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εσύ μπες στην UDK Βερολίνου που είναι και δωρεάν και μετά το ξανα συζητάμε : )

ή την Hanns Eisler

αναλόγως και τι θέλει ο κάθε ένας να σπουδάσει βεβαίως

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
On 07/08/2018 at 15:19, Agraf said:

Τα πανεπιστήμια της Αγγλίας - Σκοτίας είναι ουσιαστικά ΙΕΚ σε ελεύθερη μετάφραση. Με λεφτά παίρνεις ο,τι δίπλωμα θες. Έχω πάει σε πανεπιστήμια της Σκοτίας για βόλτα και έχουν καλη φήμη.

Σημείωση: είναι και γεμάτο φαντάσματα

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιατι με ενδιαφερει ; τα HND δεν ειναι τα αντίστοιχα διπλώματα ΙΕΚ ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thulogur είπε

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιατι με ενδιαφερει ; τα HND δεν ειναι τα αντίστοιχα διπλώματα ΙΕΚ ;

όχι HND μπορει να παρει κάποιος γιατί  απλά παράτησε την σχολή την τρίτη χρονιά πχ . Δες εδώ τις κατηγόριες .

Δεν σχολιάζω καν αυτό που λέει για τα πανεπιστήμια γιατί προφανώς δεν ξέρει να ξεχωρίζει κολέγια κ μεταλυκειακές σχολές με πανεπιστήμια.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, bilya said:

όχι HND μπορει να παρει κάποιος γιατί  απλά παράτησε την σχολή την τρίτη χρονιά πχ . Δες εδώ τις κατηγόριες .

Δεν σχολιάζω καν αυτό που λέει για τα πανεπιστήμια γιατί προφανώς δεν ξέρει να ξεχωρίζει κολέγια κ μεταλυκειακές σχολές με πανεπιστήμια.  

Ευχαριστώ για την απάντηση. Την εχω ξαναδεί τη σελίδα, παρ'ολ'αυτα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται πχ να μεταπηδήσεις απο hnd σε Bs.C και ordinary degree ; επίσης κάποιος που εχει τελειώσει δημόσιο ιεκ και θέλει να συνεχίσει, τι επιλογές εχει ;

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thulogur είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Την εχω ξαναδεί τη σελίδα, παρ'ολ'αυτα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται πχ να μεταπηδήσεις απο hnd σε Bs.C και ordinary degree ; επίσης κάποιος που εχει τελειώσει δημόσιο ιεκ και θέλει να συνεχίσει, τι επιλογές εχει ;

κοίτα στο uk μπορείς να σπουδάσεις ανά πάσα στιγμή. έχω συναδέλφους όπου ξεκίνησαν να σπουδάζουν στα 28 τους. Κάθε πανεπιστημιο έχει τα δικά του κριτήρια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...