valekgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Ψάχνω να βρω καποιο εύχρηστο , με αρκετα tools και εφέ application για το iphone X, για να μπορω να μοντάρω και να ανεβάζω αστεια βιντεάκια στο youtube.. Δοκιμασα το imovie που ηδη υπάρχει στο κινητο , αλλα δεν εχει σχεδόν τιποτα απο εξτρά tools, και δεν μ ειναι καθολου ευχρηστο. Εχει καποιος να προτεινει κατι ;; Δεν εχω προβλημα και να το αγορασω, αρκει να μπορω να κανω την δουλεια μου.
mr.robot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Στις 30/7/2018 στις 11:56 ΠΜ, valekgr είπε Ψάχνω να βρω καποιο εύχρηστο , με αρκετα tools και εφέ application για το iphone X, για να μπορω να μοντάρω και να ανεβάζω αστεια βιντεάκια στο youtube.. Δοκιμασα το imovie που ηδη υπάρχει στο κινητο , αλλα δεν εχει σχεδόν τιποτα απο εξτρά tools, και δεν μ ειναι καθολου ευχρηστο. Εχει καποιος να προτεινει κατι ;; Δεν εχω προβλημα και να το αγορασω, αρκει να μπορω να κανω την δουλεια μου. https://www.stuff.tv/features/pocket-spielbergs-12-best-video-editing-apps-mobile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα