xaerialtwistx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, neogeo1982 είπε και κάπου εδώ αρχίζει το τέλος τον κρυπτονομισμάτων Δε νομίζω πως η ναυαρχίδα που προσφέρει 40h/s αποτελεί μεγάλη βοήθεια στις συναλλαγές που γίνονται στο blockchain. Έχω δοκιμάσει μερικές τέτοιες εφαρμογές με RedMi Note 4 (το 4αρι / 64αρι) και με το ζόρι πιάνει 20h/s με όλους τους πυρήνες, το μόνο κέρδος θα είναι αν βρεις κανένα νόμισμα καινούργιο (αναγκαστικά CryptoKnight) που να έχει τραγικά χαμηλή δυσκολία (πχ BBS που όταν βγηκε έφτιαχνα 500.000 coins την ημέρα) ώστε να φτιάχνεις κανένα 100ρικο από το κινητό, κυριολεκτικά χαμένος χρόνος πάντως. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από xaerialtwistx
randomcat Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, alexis67676767 είπε Δεν κατάλαβες το άρθρο. Απέκλεισαν εφαρμογές για cryptomining και τέλος. 1 ώρα πριν, VChris είπε Εφαρμογές εξόρυξης αποκλείονται, σκέτο. Δεν σχετίζονται με παιδιά. Okay, για ποιον λόγο τις απέκλεισαν;
Janoss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Η κοινωνία που ψηφίζει νόμους υπέρ εκτρώσεων και αλλαγής φύλου σε παιδιά, προσπαθεί να αποδείξει ότι τα αγαπάει. Δήθεν. Χειρότερη εποχή για να είναι κανείς παιδί από σήμερα, δεν έχει ξαναϋπάρξει. 1 1
AtiX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Janoss είπε Η κοινωνία που ψηφίζει νόμους υπέρ εκτρώσεων και αλλαγής φύλου σε παιδιά, προσπαθεί να αποδείξει ότι τα αγαπάει. Δήθεν. Χειρότερη εποχή για να είναι κανείς παιδί από σήμερα, δεν έχει ξαναϋπάρξει. Προσπαθώ να βρω μια λογική σύνδεση μεταξύ των προτάσεων και καταλήγω σε error... αν και θα βγούμε off topic μπορείς να μου βρεις μια εποχή που να ήταν ιδανική για τα παιδιά... ή τουλάχιστον πες μας σε τι ή από τι κινδυνεύουν τα παιδιά σήμερα??? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από AtiX 1 1
Janoss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 22 ώρες πριν, AtiX είπε Προσπαθώ να βρω μια λογική σύνδεση μεταξύ των προτάσεων και καταλήγω σε error... αν και θα βγούμε off topic μπορείς να μου βρεις μια εποχή που να ήταν ιδανική για τα παιδιά... ή τουλάχιστον πες μας σε τι ή από τι κινδυνεύουν τα παιδιά σήμερα??? Οποιαδήποτε άλλη πριν της σημερινής εποχής της υποκρισίας.
AtiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Janoss είπε Οποιαδήποτε άλλη πριν της σημερινής εποχής της υποκρισίας. Καν'το λίγο κέρματα και αν γίνεται με επιχειρήματα γιατί έτσι σκέτο δεν βγάζει νόημα... εκτός και αν δεν έχεις οπότε πάσο....
Janoss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Σχολιάζω αυτό "απευθύνονται σε παιδιά αλλά περιέχουν θέματα για ενήλικες" δεν θα επιτρέπονται πλέον στο Play Store". ενώ ισχύει αυτό:
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Janoss είπε Οποιαδήποτε άλλη πριν της σημερινής εποχής της υποκρισίας. Ενώ πχ την εποχή που γεννήθηκε ο πατέρας μου και πεθαίναν 1 μωρό στα 2 ήταν πολύ καλύτερα.
Janoss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, VChris είπε Ενώ πχ την εποχή που γεννήθηκε ο πατέρας μου και πεθαίναν 1 μωρό στα 2 ήταν πολύ καλύτερα. Σε αυτό το θέμα δεν σχολιάζουμε την πρόοδο της Ιατρικής την εποχή του πατέρα σου, αλλά τη δήθεν προφύλαξη από εφαρμογές παιδιών που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους αλλάξουν το φύλο και να το θεωρούν κάποιοι πρόοδο. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Janoss
AtiX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Janoss είπε Σε αυτό το θέμα δεν σχολιάζουμε την πρόοδο της Ιατρικής την εποχή του πατέρα σου, αλλά τη δήθεν προφύλαξη από εφαρμογές παιδιών που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους αλλάξουν το φύλο και να το θεωρούν κάποιοι πρόοδο. Άρα θεωρείς κάτι χειρότερο ακόμα και αν εμφανίζετε για πρώτη φορά σήμερα, με μηδέν επιχειρήματα ή έστω ιστορικά, ιατρικά και κοινωνικά στοιχεία... ξεχνάς ότι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν περιοχές του πλανήτη που η παιδική εργασία είναι πάνω από την εκπαίδευση, που η παιδικη θνησιμότητα ήταν μεγαλύτερη απο τις γεννήσεις, που η παιδική πορνεία είναι πραγματικότητα, που ο ακρωτηριασμός των γενετικών οργάνων είναι νόμος, που η βία στα παιδιά είναι αυτονόητη και καθημερινή, που παιδιά γίνονται βόμβες... Όλα αυτά τα ξεχνάς και μου πετάς ένα να περί αλλαγής φύλου που και σε αυτό είσαι, το λιγότερο, αμαθείς... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από AtiX
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Ναι ρε Google τα crypto σε πείραξαν. Όταν έχεις τα παρακάτω τι να πω είστε απαράδεκτοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 το iFart app πάντως έχει καλή αξιολόγηση παιδιά, στα 4.4. Δεν είναι ότι κι ότι! Και για vibrator μόνο το Vibrator Pro. Αυτό με την μελιτζάνα! Εννοείται ότι κάποια στιγμή η Google θα πρέπει να αντιγράψει το μοντέλο της Apple στο store της, εάν θέλει να απαλλαχθεί από τις τόσες μπούρδες...
Janoss Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, AtiX είπε αυτό είσαι, το λιγότερο, αμαθείς... Αν σε ενοχλεί κάποιος "αμαθΕΙς", ξεκίνα με το να μάθεις πως γράφεται η λέξη.
AtiX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, Janoss είπε Αν σε ενοχλεί κάποιος "αμαθΕΙς", ξεκίνα με το να μάθεις πως γράφεται η λέξη. Δεν περίμενα να σου πάρει 22 ώρες για να βρεις το ορθογραφικό μου λάθος... δεν πειράζει μέχρι εκεί φτάνεις, όταν φτάνεις... κάτι ΟΜΩΣ ουσιαστικό έχεις να πεις????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα