Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, neogeo1982 είπε

και κάπου εδώ αρχίζει το τέλος τον κρυπτονομισμάτων

Δε νομίζω πως η ναυαρχίδα που προσφέρει 40h/s αποτελεί μεγάλη βοήθεια στις συναλλαγές που γίνονται στο blockchain.

Έχω δοκιμάσει μερικές τέτοιες εφαρμογές με RedMi Note 4 (το 4αρι / 64αρι) και με το ζόρι πιάνει 20h/s με όλους τους πυρήνες, το μόνο κέρδος θα είναι αν βρεις κανένα νόμισμα καινούργιο (αναγκαστικά CryptoKnight) που να έχει τραγικά χαμηλή δυσκολία (πχ BBS που όταν βγηκε έφτιαχνα 500.000 coins την ημέρα) ώστε να φτιάχνεις κανένα 100ρικο από το κινητό, κυριολεκτικά χαμένος χρόνος πάντως.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexis67676767 είπε

Δεν κατάλαβες το άρθρο. Απέκλεισαν εφαρμογές για cryptomining και τέλος.

1 ώρα πριν, VChris είπε

Εφαρμογές εξόρυξης αποκλείονται, σκέτο. Δεν σχετίζονται με παιδιά.

Okay, για ποιον λόγο τις απέκλεισαν;

Δημοσ.

Η κοινωνία που ψηφίζει νόμους υπέρ εκτρώσεων και αλλαγής φύλου σε παιδιά, προσπαθεί να αποδείξει ότι τα αγαπάει. Δήθεν. Χειρότερη εποχή για να είναι κανείς παιδί από σήμερα, δεν έχει ξαναϋπάρξει.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Janoss είπε

Η κοινωνία που ψηφίζει νόμους υπέρ εκτρώσεων και αλλαγής φύλου σε παιδιά, προσπαθεί να αποδείξει ότι τα αγαπάει. Δήθεν. Χειρότερη εποχή για να είναι κανείς παιδί από σήμερα, δεν έχει ξαναϋπάρξει.

Προσπαθώ να βρω μια λογική σύνδεση μεταξύ των προτάσεων και καταλήγω σε error... αν και θα βγούμε off topic μπορείς να μου βρεις μια εποχή που να ήταν ιδανική για τα παιδιά... ή τουλάχιστον πες μας σε τι ή από τι κινδυνεύουν τα παιδιά σήμερα???

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, AtiX είπε

Προσπαθώ να βρω μια λογική σύνδεση μεταξύ των προτάσεων και καταλήγω σε error... αν και θα βγούμε off topic μπορείς να μου βρεις μια εποχή που να ήταν ιδανική για τα παιδιά... ή τουλάχιστον πες μας σε τι ή από τι κινδυνεύουν τα παιδιά σήμερα???

Οποιαδήποτε άλλη πριν της σημερινής εποχής της υποκρισίας. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Janoss είπε

Καν'το λίγο κέρματα και αν γίνεται με επιχειρήματα γιατί έτσι σκέτο δεν βγάζει νόημα... εκτός και αν δεν έχεις οπότε πάσο....

Δημοσ.

Σχολιάζω αυτό "απευθύνονται σε παιδιά αλλά περιέχουν θέματα για ενήλικες" δεν θα επιτρέπονται πλέον στο Play Store".

ενώ ισχύει αυτό:

DJEkeoDXkAIwUN1.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Janoss είπε

Ενώ πχ την εποχή που γεννήθηκε ο πατέρας μου και πεθαίναν 1 μωρό στα 2 ήταν πολύ καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VChris είπε

Ενώ πχ την εποχή που γεννήθηκε ο πατέρας μου και πεθαίναν 1 μωρό στα 2 ήταν πολύ καλύτερα.

Σε αυτό το θέμα δεν σχολιάζουμε την πρόοδο της Ιατρικής την εποχή του πατέρα σου, αλλά τη δήθεν προφύλαξη από εφαρμογές παιδιών που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους αλλάξουν το φύλο και να το θεωρούν κάποιοι πρόοδο.

Επεξ/σία από Janoss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Janoss είπε

Σε αυτό το θέμα δεν σχολιάζουμε την πρόοδο της Ιατρικής την εποχή του πατέρα σου, αλλά τη δήθεν προφύλαξη από εφαρμογές παιδιών που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους αλλάξουν το φύλο και να το θεωρούν κάποιοι πρόοδο.

Άρα θεωρείς κάτι χειρότερο ακόμα και αν εμφανίζετε για πρώτη φορά σήμερα, με μηδέν επιχειρήματα ή έστω ιστορικά, ιατρικά και κοινωνικά στοιχεία... 

ξεχνάς ότι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν περιοχές του πλανήτη που η παιδική εργασία είναι πάνω από την εκπαίδευση, που η παιδικη θνησιμότητα ήταν μεγαλύτερη απο τις γεννήσεις, που η παιδική πορνεία είναι πραγματικότητα, που ο ακρωτηριασμός των γενετικών οργάνων είναι νόμος, που η βία στα παιδιά είναι αυτονόητη και καθημερινή, που παιδιά γίνονται βόμβες...

Όλα αυτά τα ξεχνάς και μου πετάς ένα να περί αλλαγής φύλου που και σε αυτό είσαι, το λιγότερο, αμαθείς...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

το iFart app πάντως έχει καλή αξιολόγηση παιδιά, στα 4.4. Δεν είναι ότι κι ότι!

Και για vibrator μόνο το Vibrator Pro. Αυτό με την μελιτζάνα!:lol:

Εννοείται ότι κάποια στιγμή η Google θα πρέπει να αντιγράψει το μοντέλο της Apple στο store της, εάν θέλει να απαλλαχθεί από τις τόσες μπούρδες...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, AtiX είπε

αυτό είσαι, το λιγότερο, αμαθείς...

Αν σε ενοχλεί κάποιος "αμαθΕΙς", ξεκίνα με το να μάθεις πως γράφεται η λέξη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Janoss είπε

Αν σε ενοχλεί κάποιος "αμαθΕΙς", ξεκίνα με το να μάθεις πως γράφεται η λέξη.

Δεν περίμενα να σου πάρει 22 ώρες για να βρεις το ορθογραφικό μου λάθος... δεν πειράζει μέχρι εκεί φτάνεις, όταν φτάνεις... κάτι ΟΜΩΣ ουσιαστικό έχεις να πεις???? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...