noukite Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 εχω iPhone x αλλά έχει icloud lock μπορεί καποιος να με βοήθησει - γιατί εχω δει αγγελείες για ξεκλείδωμα - αν ξέρει κάτι κανείς
djuan1988 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Αν είναι δικό σου, με την απόδειξη, τηλέφωνο στην Apple και θα στο ξεκλειδώσουν. Διαφορετικά ατύχησες.
isay Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 21 λεπτά πριν, noukite είπε εχω iPhone x αλλά έχει icloud lock μπορεί καποιος να με βοήθησει - γιατί εχω δει αγγελείες για ξεκλείδωμα - αν ξέρει κάτι κανείς Δεν ξεκλειδώνει, τερμα παπαλα. Οι αγγελίες ειναι κυρίως μουφα που τρώνε λεφτα. Σε κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις ξεκλειδώνει αν αλλαχτεί ολη η πλακέτα, απο αλλο κανιβαλισμένο iphone. Καταλαβαίνεις οτι το κόστος ειναι συγκρισιμο ή ισαξιο να πάρεις αλλο. Αν το βρήκες το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις τον ιδιοκτήτη (υπάρχουν τρόποι) και να το στειλεις με τη νομιμη αποζημειωση (αν στο ενδιαμεσο δεν του το εχει αντικαταστησει η ασφαλεια του, οποτε σιγα μην ασχοληθεί). Αν στο πουλησαν απο μαγαζί (ηλεκτρονικό ή κανονικό) ζητάς πισω τα λεφτά σου Αν στο πουλησαν κάπου στο δρόμο ή απο κάποιον πωλητη σε ebay, λυπαμαι, εχασες τα χρηματα σου και στην καλύτερη θα το σκοτώσεις για ανταλλακτικά Αν στο εδωσε δικός σου ανθρωπος ή δε θυμάται κωδικους, πάτε με ταυτοτητα και παραστατικα αγορας στην apple και σας το ξεκλειδώνουν 6
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Θα τολμήσω να πω μετά από παρά πολλές αναρτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα σε πάμπολλα fora,ίσως η πληρεστερη απάντηση απάντηση που έχω διαβάσει,μπράβο σου κα αν από το Insomnia κανείς ασχολείται με αυτά θα έπρεπε να μπει και ως άρθρο βοήθειας για τις αγγελίες...
noukite Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια
kosnireggae Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 αν ειναι clean ανοιγει (πραγμα απιθανο) αν ειναι lost μην πεδευεσαι δεν υπαρχει σωτηρια
thodoris20s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Στις 30/7/2018 στις 12:09 ΠΜ, isay είπε Δεν ξεκλειδώνει, τερμα παπαλα. Οι αγγελίες ειναι κυρίως μουφα που τρώνε λεφτα. Σε κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις ξεκλειδώνει αν αλλαχτεί ολη η πλακέτα, απο αλλο κανιβαλισμένο iphone. Καταλαβαίνεις οτι το κόστος ειναι συγκρισιμο ή ισαξιο να πάρεις αλλο. Αν το βρήκες το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις τον ιδιοκτήτη (υπάρχουν τρόποι) και να το στειλεις με τη νομιμη αποζημειωση (αν στο ενδιαμεσο δεν του το εχει αντικαταστησει η ασφαλεια του, οποτε σιγα μην ασχοληθεί). Αν στο πουλησαν απο μαγαζί (ηλεκτρονικό ή κανονικό) ζητάς πισω τα λεφτά σου Αν στο πουλησαν κάπου στο δρόμο ή απο κάποιον πωλητη σε ebay, λυπαμαι, εχασες τα χρηματα σου και στην καλύτερη θα το σκοτώσεις για ανταλλακτικά Αν στο εδωσε δικός σου ανθρωπος ή δε θυμάται κωδικους, πάτε με ταυτοτητα και παραστατικα αγορας στην apple και σας το ξεκλειδώνουν Κάντε το ένα καρφίτσωμα οι διαχειριστές πάνω πάνω στην κατηγορία Apple hardware για να μην ανοίγονται όλο τέτοια θέματα. Ωραίος @isay
Προτεινόμενες αναρτήσεις