Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dancer είπε

βασικα οτιδηποτε γραφεται ως φημη κτλ νομιζω δε θα πρεπε να αποτελει ειδηση σε ενα τεχνολογικο φορουμ, σε ενα οικονομικο φορουμ εχει καποια σημασια.

https://youtu.be/5kJ5cr4K70c

44 λεπτά πριν, dancer είπε

βασικα οτιδηποτε γραφεται ως φημη κτλ νομιζω δε θα πρεπε να αποτελει ειδηση σε ενα τεχνολογικο φορουμ, σε ενα οικονομικο φορουμ εχει καποια σημασια.

https://youtu.be/5kJ5cr4K70c

Άμα δεν είναι oled όλα πια δεν λέει. Βάλε ένα iphone X και ένα 8αρι δίπλα. Το δεύτερο είναι σαν να έχει χαμηλα και ξεπλυμενα χρώματα.

Apple ήρθε η ώρα να κάνεις την οριστική μετάβαση, αφού το δικαιολογεί και η τιμή σου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Δεκτό...

Αλλά γιατί πόσταρες τότε ?

Why not? Ελευθερια λογου εχουμε. Και απο την στιγμη που μιλαω σε λογικα πλαισια υποθετω οτι δεν υπαρχει προβλημα😁.

Δημοσ.

Ok Είναι λογικό …

Στο θέμα μας τώρα.

Ελπίζω αυτό να είναι και το iphone με δυνατότητα dual sim.

Θα προτιμούσα να πάρω αυτό παρά το 6.5" με την OLED οθόνη που επίσης φημολογείται ότι θα είναι το dual sim iphone. Θα μου πεις σιγά την διαφορά στο μέγεθος ..... Παρ´ όλα αυτά και ελάχιστα μικρότερο βολεύει ... Δεν είμουν πότε υπέρ των phablets.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν μαθανε απο τα λαθη τους(Iphone 5c)και ειναι οντως αξιολογη συσκευη,πολυ πιθανο να κανει.

Το θεμα ειναι

1)Ποια θα ειναι η τελικη τιμη του

2)Τι ''περικοπες'' θα γινουν απο τα ακριβοτερα μοντελα περαν του panel της οθονης.

3)Ποσο ανταγωνιστικο θα ειναι στα υπαρχοντα 8 plus και X.

όταν λες λάθη τους και βάζεις σε παρένθεση το 5c τι εννοείς ακριβώς; Έχεις κάποια οικονομική ανάλυση για το 5c που δεν έχουμε οι υπόλοιποι;

Θέλω να σου υπενθυμίσω ότι η Ελλάδα δεν είναι ο κόσμος όλος και συγκεκριμένα η Apple έχει δείξει ότι λίγο πολύ "χέστηκε" για την αγορά της Ελλάδας. Είμαστε από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς Apple store.

Το 5c στη βόρεια Ιρλανδία που μένω και γενικά σε όλο το UK πούλησε σαν τρελό...Πραγματικά δεν ξέρω γιατί αλλά στην Apple δεν κόστισε τίποτα γιατί δε χάλασε ούτε 2 μέρες για το σχεδιασμό του (Είναι ένα 5s με κομμένα χαρακτηριστικά και πλαστικό housing), και το πουλούσε 100 ευρώ λιγότερα από το 5s

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μωρή Apple όλος ο κόσμος ζητάει ρυθμικά ένα πράγμα:

Ένα bezelless, notchless iPhone SE στις 4,5-5.0 ίντσες. 

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alex1_kgr είπε

όταν λες λάθη τους και βάζεις σε παρένθεση το 5c τι εννοείς ακριβώς; Έχεις κάποια οικονομική ανάλυση για το 5c που δεν έχουμε οι υπόλοιποι;

Θέλω να σου υπενθυμίσω ότι η Ελλάδα δεν είναι ο κόσμος όλος και συγκεκριμένα η Apple έχει δείξει ότι λίγο πολύ "χέστηκε" για την αγορά της Ελλάδας. Είμαστε από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς Apple store.

Το 5c στη βόρεια Ιρλανδία που μένω και γενικά σε όλο το UK πούλησε σαν τρελό...Πραγματικά δεν ξέρω γιατί αλλά στην Apple δεν κόστισε τίποτα γιατί δε χάλασε ούτε 2 μέρες για το σχεδιασμό του (Είναι ένα 5s με κομμένα χαρακτηριστικά και πλαστικό housing), και το πουλούσε 100 ευρώ λιγότερα από το 5s

To Iphone 5c ηταν το πρωτο οικονομικο της μοντελο και ενω στην θεωρια ηταν αυτο που θελανε πολλοι,στην πραξη ηταν μια πατατα και μιση.

Βασικη εκδοση με 8gb χωρου(γελανε και οι πετρες),κατασκευη απο πλαστικο(παρολο που κοστιζε οσο κοστιζε),κακα specs και αυτονομια ηταν και ο λογος που δεν ειδαμε για ποσα χρονια αλλο διαδοχο του.

ΤΟ Iphone SE απο την αλλη ειναι το καλυτερο οικονομικο Iphone που εχει βγαλει η εταιρεια,και αυτο φαινεται απο τις μεχρι και τωρα πωλησεις και υποδοχη που εχει.

Το οτι πουλησε που μου λες σε ολη την Αγγλια και Ιρλανδια τοσο δεν μου λεει κατι.Ολα τα  iphone πουλανε καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Το SE2 φημολογήθηκε εδώ και λίγο καιρό πως δεν θα βγει λόγω του «οικονομικού» iPhone 6.1”

Αν έβγαινε στις 4,5” που έλεγαν και με είσοδο mini jack για ακουστικά, θα ήταν ιδανική αγορά.

Αλλά προφανώς κάτι τέτοιο δεν συμφέρει στην Apple αν και λάθος τους. Λείπει αισθητά ο Steve Jobs και μιλάω γενικότερα για όλα τα προϊόντα της.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akamar είπε

Φίλε δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει I phone με διπλή sim

Οι φήμες (από αρκετές πηγές) δείχνουν προς τα εκεί.

Ελπίζω να μην διαψευστούν... Δεν θα κουβαλάω πια δύο iphone....

Δημοσ.
2 hours ago, Jiakometi said:

Οι φήμες (από αρκετές πηγές) δείχνουν προς τα εκεί.

Ελπίζω να μην διαψευστούν... Δεν θα κουβαλάω πια δύο iphone....

Πάρε ένα Nokia 3210 για δεύτερο. Μου θες και 2 iPhone; :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...