Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Γνωρίζεται ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν προϊόντα τεχνολογίας και δέχονται πληρωμή μέσω paypal;

Δημοσ.

Ελάχιστα... πόσα χρόνια παραγγέλνω, πάνω από 5-6 μαγαζιά δεν έχω βρει που να δέχονται PayPal. Δε τα θυμάμαι κιόλας για να τα γράψω.

Την Πέμπτη παρήγγειλα μία θήκη κινητού από το myThiki με PayPal. :P 

Δημοσ.

εγω απο την αλλη βλεπω οτι τα περισσοτερα καταστηματα τεχνολογιας απο τα οποια αγοραζω δεχονται paypal..τι προιον ψαχνεις?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καί εγώ τά ποίο πολλά πού βρίσκω από Σκρουτζ δέχονται PayPal

Μπαινεις στην εκάστοσε σελίδα, βρίσκεις τους τρόπους πληρωμής και βλέπεις τι γράφει

Δημοσ.

Δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο, απλα γενικα θα θελα να γνωριζω.

Το να μπω στο σκρουτζ και να τα ψαχνω ενα ενα δε νομιζω οτι βοηθαει και πολυ. :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Tα περισσότερα σκουτζομάγαζα αφαίρεσαν αυτή τη μέθοδο πληρωμής πάντως εδώ και κάποιους μήνες (λόγω του μεγάλου ποσοστού κράτησης φόρου απο paypal λένε οι καταστηματάρχες, λές και δε μπορούν να προσθέσουν αυτό το κόστος στην τελική τιμή του προιόντος ώστε να το επωμιστεί και να το πληρώσει ο πελάτης που θέλει να κάνει χρήση paypal)... οπότε μας στρέφουν και πάλι στους μεγαλοκαρχαρίες (βλέπε public, you, plaisio κτλπ) :) 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikos032 είπε

Tα περισσότερα σκουτζομάγαζα αφαίρεσαν αυτή τη μέθοδο πληρωμής πάντως εδώ και κάποιους μήνες (λόγω του μεγάλου ποσοστού κράτησης φόρου απο paypal λένε οι καταστηματάρχες, λές και δε μπορούν να προσθέσουν αυτό το κόστος στην τελική τιμή του προιόντος ώστε να το επωμιστεί και να το πληρώσει ο πελάτης που θέλει να κάνει χρήση paypal)... οπότε μας στρέφουν και πάλι στους μεγαλοκαρχαρίες (βλέπε public, you, plaisio κτλπ) :) 

Οντως, μεγαλη πικρα που δεν εχουν paypal πολλα πλεον σκρουτζομαγαζα.

Βασικα, την εξτρα ασφαλεια που μου δινει το paypal, την θελω. Και εννοω, αν γινει στραβη, να εχω ενα backup, καποιον να με καλυψει. Και φυσικα, θεωρω αμεσοτερη και καλυτερη την ασφαλεια/ταχυτητα του pp σε περιπτωση προβληματος, απο το να ψαχνω το δικιο μου με την οποια ελληνικη τραπεζα, που εκανα χρηση της καρτας της...

Οποτε εγω στις τελευταιες μου αγορες σε σκρουτζομαγαζα, επελεξα πχ ακομη και να το παρω αυτο που ηθελα λιγο ακριβοτερα, αλλα πληρωμη με paypal, παρα να το παρω φτηνοτερα, και να πληρωσω μεσω καρτας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εξαίρεση όσους την πάτησαν με τις αεροπορικές δεν βλέπω γιατί με πληρωμή κάρτας σε ελληνικό κατάστημα δεν είσαι εξασφαλισμένος και χρειάζεσαι pp.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Εμένα το φίλτρο στο Best Price για PayPal τρόπο πληρωμής μου έχει γλυτώσει πολύ χρόνο πάντως σε διάφορες αγορές που ήθελα να κάνω με PayPal balance.

Προσωπικά δεν θα είχα θέμα να υπάρχει ως μέθοδος πληρωμής πάντοτε και απλά να μου χρεώνουν την προμήθεια του pp. Καταλαβαίνω ότι ορισμένοι λόγω του ότι έχουν περιορισμένο περιθώριο κέρδους, δε μπορούν να την απορροφήσουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, nikos032 είπε

λές και δε μπορούν να προσθέσουν αυτό το κόστος στην τελική τιμή του προιόντος ώστε να το επωμιστεί και να το πληρώσει ο πελάτης που θέλει να κάνει χρήση paypal)

Είναι παράνομη η επιπλέον χρέωση για διαφορετικούς τρόπους πληρωμής σε προϊόντα λιανικής. Δεν γίνεται να σου πει 100 cash, 100 κάρτα, 105 PayPal. Πρέπει να πουλήσει 105 ή 100 για κάθε τρόπο πληρωμής. 

Επεξ/σία από gthe
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gthe είπε

Είναι παράνομη η επιπλέον χρέωση για διαφορετικούς τρόπους πληρωμής σε προϊόντα λιανικής. Δεν γίνεται να σου πει 100 cash, 100 κάρτα, 105 PayPal. Πρέπει να πουλήσει 105 ή 100 για κάθε τρόπο πληρωμής. 

Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει τέτοιος νόμος ? Προσφάτα διάβασα στο policy ενός καταστήματος που ανέφερε ότι ναι μεν δεχόμαστε πληρωμές μέσω paypal αλλα ο πελάτης επιβαρύνεται με έξτρα χρέωση.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Με εξαίρεση όσους την πάτησαν με τις αεροπορικές δεν βλέπω γιατί με πληρωμή κάρτας σε ελληνικό κατάστημα δεν είσαι εξασφαλισμένος και χρειάζεσαι pp.

γιατί το paypal το πληρώνεις και για δωρεάν μεταφορικά επιστροφής σε περίπτωση που το μαγαζί δεν έχει δωρεάν μεταφορικά επιστροφης ή δε σου καλύπτει τα έξοδα επιστροφής

"Η Υπηρεσία επιστροφής εξόδων αποστολής PayPal ισχύει μόνο όταν ο πωλητής ή ο προμηθευτής από τον οποίο εκτελέσατε την αγορά δεν προσφέρει δωρεάν υπηρεσία"

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns 

Η τράπεζα δε σου παρέχει τέτοια εξυπηρέτηση που λες για κάρτα απλή, εγώ πχ έχω πάρει 4 refund συνολικά για μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...