Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Έστω εκτελέσιμο C, που περιέχει.: Α) ένα οποιοδήποτε κείμενο στον πηγαίο κώδικα. Β) ένα αποτέλεσμα επεξεργασίας. --Με ποιο τρόπο μπορούμε να εκτυπώσουμε το κείμενο σ' ένα έγγραφο της επιλογής μας? --Με ποιο τρόπο μπορούμε να εκτυπώσουμε το αποτέλεσμα επεξεργασίας σ' ένα έγγραφο της επιλογής μας?
cvb~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Δες αυτόν τον κώδικα. Αν υπάρχουν λάθη, διορθώστε με. #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define FNSIZE 16 int main(void) { char str_1[] = "Hello world!"; /* Τα 2 αλφαριθμητικά */ char str_2[] = "Hello world again!!!!!"; char *fname_1; /* Δείκτες για τον χώρο μνήμης που θα αποθηκευτούν τα ονόματα των 2 αρχείων */ char *fname_2; FILE *fp_1; /* Δείκτες για τα αρχεία κειμένου που θα αποθηκεύσουμε τα αλφαριθμητικά μας */ FILE *fp_2; /* Ζητάμε από τον χρήστη τα ονόματα αρχείων */ printf("Enter two filenames: "); /* Εκχώρηση μνήμης για την αποθήκευση των ονόματων των αρχείων */ fname_1 = (char *) malloc(FNSIZE); if (fname_1 == NULL) { fprintf(stderr, "Memory allocation error: %s %d\n", __FILE__, __LINE__); exit(1); } fname_2 = (char *) malloc(FNSIZE); if (fname_2 == NULL) { fprintf(stderr, "Memory allocation error: %s %d\n", __FILE__, __LINE__); exit(1); } /* Λαμβάνουμε τα ονόματα αρχείων απ΄ τον χρήστη και τα αποθηκεύουμε στους χώρουν μνήμης που δημιουργήσαμε */ scanf("%s", fname_1); scanf("%s", fname_2); /* Ήρθε η ώρα να γράψουμε τα αλφαριθμητικά μας στα αρχεία κειμένου */ fp_1 = fopen(fname_1, "w"); if(fp_1 != NULL) { fputs(str_1, fp_1); fclose(fp_1); } fp_2 = fopen(fname_2, "w"); if(fp_2 != NULL) { fputs(str_2, fp_2); fclose(fp_2); } /* Αποδέσμευση μνήμης */ free(fname_1); free(fname_2); return 0; } Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από cvb~ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 38 λεπτά πριν, cvb~ είπε Καλημέρα. Δες αυτόν τον κώδικα. Αν υπάρχουν λάθη, διορθώστε με. Τρία λάθη υπάρχουν... 🙄 Α) Δεν γνωρίζω αν απαντάς στο ερώτημα μου, είτε αν ζητάς βοήθεια για τον κώδικα που παρέθεσες. Β) Στον κώδικα σου, χρησιμοποιείς malloc, για τη δέσμευση μνήμης αλλά δεν βλέπω σε ποιο σημείο του κώδικα κάνεις free για αποδέσμευση. Γ) Ως αρχάριος που είμαι, δεν μπορώ να κρίνω από τα σχόλια του κώδικα για το, τι ακριβώς κάνει ο κώδικας σου, κι αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω με ασφάλεια στο σύστημα μου, στα πλαίσια του «παίζω και μαθαίνω». .... Σε κάθε περίπτωση σ' ευχαριστώ για τον κόπο σου!
cvb~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Α) Προσπάθησα να απαντήσω στα ερωτήματα σου. Β) Έχεις δίκιο για τη malloc, παράλειψη μου, αυτό διορθώνεται με τη χρήση free(fname_1); και free(fname_2); στο τέλος, πριν την return. Γ) Μπορείς άμα θες να το τρέξεις σε ένα online μεταγλωττιστή. Ο κώδικας δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να γράφει δύο αλφαριθμητικά σε δύο αρχεία κειμένου που ορίζεις εσύ στο πρόγραμμα. Αν κατάλαβα καλά αυτό ζητάς.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, cvb~ είπε Α) Προσπάθησα να απαντήσω στα ερωτήματα σου. Β) Έχεις δίκιο για τη malloc, παράλειψη μου, αυτό διορθώνεται με τη χρήση free(fname_1); και free(fname_2); στο τέλος, πριν την return. Πολύ ωραία! 😀 5 ώρες πριν, cvb~ είπε Γ) Μπορείς άμα θες να το τρέξεις σε ένα online μεταγλωττιστή. Ο κώδικας δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να γράφει δύο αλφαριθμητικά σε δύο αρχεία κειμένου που ορίζεις εσύ στο πρόγραμμα. Αν κατάλαβα καλά αυτό ζητάς. Ναι, περίπου... Τα ζητούμενα είναι.: 1) Η εκτύπωση ενός κειμένου που υπάρχει ήδη μέσα στον πηγαίο κώδικα, από πριν και κατά την διάρκεια του χρόνου εκτέλεσης - Ένας αλγόριθμος Χ. Δηλαδή, το κείμενο θα πληκτρολογηθεί όταν γράψουμε τον πηγαίο κώδικα, και θα βρίσκεται σε αναμονή προς εκτύπωση, όταν αυτό ζητηθεί από την θέση του χρήστη, με επιλογή του χρήστη (να γίνει εκτύπωση), είτε στην οθόνη του εκτελέσιμου, είτε σε κάποιο έγγραφο της επιλογής του, είτε από προεπιλογή (γραμμένη μέσα στον κώδικα), «τύπωσε στο έγγραφο Κ». 2) Η εκτύπωση ενός αποτελέσματος επεξεργασίας - Αυτό, το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει μέσα στον πηγαίο κώδικα και δεν γνωρίζουμε τι είναι ακριβώς - Ένας αλγόριθμος Ψ. Ίσως να είναι ένας αριθμός, ίσως να είναι πολλοί αριθμοί, ίσως να είναι κάποιος συνδυασμός από κείμενα και αριθμούς, που θα εκτυπωθούν με επιλογή του χρήστη (να γίνει εκτύπωση), είτε στην οθόνη του εκτελέσιμου, είτε σε κάποιο έγγραφο της επιλογής του, είτε από προεπιλογή (γραμμένη μέσα στον κώδικα), «τύπωσε στο έγγραφο Λ». Συνοψίζοντας, χρειαζόμαστε έναν αλγόριθμο Χ που εκτυπώνει προϋπάρχον κείμενο σ' ένα έγγραφο Λ_1 της επιλογής μας, κι έναν αλγόριθμο Ψ που εκτυπώνει άγνωστο αποτέλεσμα επεξεργασίας σ' ένα έγγραφο Λ_2 της επιλογής μας. Υ.Γ.: Με τους δείκτες δεν τα πάω καλά... 🙄 ... Αν γίνεται κάτι χωρίς αυτούς, το προτιμώ. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
kaliakman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, tony_dim_2018 είπε Πολύ ωραία! 😀 Ναι, περίπου... Τα ζητούμενα είναι.: 1) Η εκτύπωση ενός κειμένου που υπάρχει ήδη μέσα στον πηγαίο κώδικα, από πριν και κατά την διάρκεια του χρόνου εκτέλεσης - Ένας αλγόριθμος Χ. Δηλαδή, το κείμενο θα πληκτρολογηθεί όταν γράψουμε τον πηγαίο κώδικα, και θα βρίσκεται σε αναμονή προς εκτύπωση, όταν αυτό ζητηθεί από την θέση του χρήστη, με επιλογή του χρήστη (να γίνει εκτύπωση), είτε στην οθόνη του εκτελέσιμου, είτε σε κάποιο έγγραφο της επιλογής του, είτε από προεπιλογή (γραμμένη μέσα στον κώδικα), «τύπωσε στο έγγραφο Κ». 2) Η εκτύπωση ενός αποτελέσματος επεξεργασίας - Αυτό, το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει μέσα στον πηγαίο κώδικα και δεν γνωρίζουμε τι είναι ακριβώς - Ένας αλγόριθμος Ψ. Ίσως να είναι ένας αριθμός, ίσως να είναι πολλοί αριθμοί, ίσως να είναι κάποιος συνδυασμός από κείμενα και αριθμούς, που θα εκτυπωθούν με επιλογή του χρήστη (να γίνει εκτύπωση), είτε στην οθόνη του εκτελέσιμου, είτε σε κάποιο έγγραφο της επιλογής του, είτε από προεπιλογή (γραμμένη μέσα στον κώδικα), «τύπωσε στο έγγραφο Λ». Συνοψίζοντας, χρειαζόμαστε έναν αλγόριθμο Χ που εκτυπώνει προϋπάρχον κείμενο σ' ένα έγγραφο Λ_1 της επιλογής μας, κι έναν αλγόριθμο Ψ που εκτυπώνει άγνωστο αποτέλεσμα επεξεργασίας σ' ένα έγγραφο Λ_2 της επιλογής μας. Υ.Γ.: Με τους δείκτες δεν τα πάω καλά... 🙄 ... Αν γίνεται κάτι χωρίς αυτούς, το προτιμώ. Δεν θα σχολιάσω τώρα κάτι άλλο μιας και δεν προλαβαίνω αλλά ο κώδικας που έδωσε ο φίλος είναι ένας καλός μπουσουλας να κάνεις αυτό που θέλεις και μάλιστα με αρκετά σχόλια. Θα σταθώ στην τελευταία πρόταση. C γράφεις. Αυτό που θες είναι αδύνατον αν θες να κάνεις κάτι πιο πολυπλοκο από πραξουλες
cvb~ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν έχεις γράψει κάποιον κώδικα για το πρόγραμμα που θες, δημοσίευσε τον για να δούμε σε ποια σημεία αντιμετωπίζεις πρόβλημα, μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Εδώ https://stackoverflow.com/questions/51587412/c-reading-numbers-from-text-file-into-an-array-and-using-numbers-for-other-funct έχει ένα ωραίο θεματάκι για το πως μπορεί κανείς να διαβάζει μερικούς αριθμούς από ένα αρχείο κειμένου και να πολλαπλασιάζει τους 2 πρώτους. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από cvb~
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, kaliakman είπε Θα σταθώ στην τελευταία πρόταση. C γράφεις. Αυτό που θες είναι αδύνατον αν θες να κάνεις κάτι πιο πολυπλοκο από πραξουλες Τι εννοείς, δεν γίνεται χωρίς δείκτες? 1 ώρα πριν, cvb~ είπε Αν έχεις γράψει κάποιον κώδικα για το πρόγραμμα που θες, δημοσίευσε τον για να δούμε σε ποια σημεία αντιμετωπίζεις πρόβλημα, μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Το πρόγραμμα, είναι το πρώτο μου εκπαιδευτικό πρότζεκτ στην C που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ κι αρκετό καιρό. Δεν έχω να παρουσιάσω κάποιο πρόβλημα προς επίλυση. Το πρόγραμμα λειτουργεί ικανοποιητικά. Αν βρω και τους δύο αλγόριθμους, θα λειτουργεί αξιοπρεπώς. Σας ευχαριστώ! 😀
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, cvb~ είπε Αν έχεις γράψει κάποιον κώδικα για το πρόγραμμα που θες, δημοσίευσε τον για να δούμε σε ποια σημεία αντιμετωπίζεις πρόβλημα, μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Για την περίπτωση που θέλετε ν' ασχοληθείτε με άλυτες ασκήσεις, έχω κάποιες «σε αναμονή». Πρόκειται για έτοιμο κώδικα και εκφώνηση που προφανώς τα αντέγραψα λάθος από το ιντερνέτ, βίντεο μαθήματα, κλπ μαθήματα, και είτε τρέχουν δίνοντας λανθασμένα αποτελέσματα είτε απλώς δεν τρέχουν. Τις κράτησα στο αρχείο μου όμως, γιατί είναι μέρος των μαθημάτων. Επειδή αρκετές από αυτές, τελικά τις λύνω όταν φτάσω στο σημείο να καλύψω τη σχετική ύλη, κι επειδή ως ερασιτέχνης δεν καίγομαι για λύσεις, όπως Πχ ένας σπουδαστής... Εάν θέλετε, μπορώ να σας τις στείλω σε μήνυμα, με τον όρο ότι δεν θα μου στείλετε τις λύσεις. Αν κάποτε στο μέλλον, δεν έχω καταφέρει να τις λύσω, ίσως τις αναρτήσω εδώ στο φόρουμ, ή μπορεί να τις λύσω με διαφορετικό τρόπο.
Bloodskin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, tony_dim_2018 είπε Πολύ ωραία! 😀 Ναι, περίπου... Τα ζητούμενα είναι.: 1) Η εκτύπωση ενός κειμένου που υπάρχει ήδη μέσα στον πηγαίο κώδικα, από πριν και κατά την διάρκεια του χρόνου εκτέλεσης - Ένας αλγόριθμος Χ. Δηλαδή, το κείμενο θα πληκτρολογηθεί όταν γράψουμε τον πηγαίο κώδικα, και θα βρίσκεται σε αναμονή προς εκτύπωση, όταν αυτό ζητηθεί από την θέση του χρήστη, με επιλογή του χρήστη (να γίνει εκτύπωση), είτε στην οθόνη του εκτελέσιμου, είτε σε κάποιο έγγραφο της επιλογής του, είτε από προεπιλογή (γραμμένη μέσα στον κώδικα), «τύπωσε στο έγγραφο Κ». 2) Η εκτύπωση ενός αποτελέσματος επεξεργασίας - Αυτό, το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει μέσα στον πηγαίο κώδικα και δεν γνωρίζουμε τι είναι ακριβώς - Ένας αλγόριθμος Ψ. Ίσως να είναι ένας αριθμός, ίσως να είναι πολλοί αριθμοί, ίσως να είναι κάποιος συνδυασμός από κείμενα και αριθμούς, που θα εκτυπωθούν με επιλογή του χρήστη (να γίνει εκτύπωση), είτε στην οθόνη του εκτελέσιμου, είτε σε κάποιο έγγραφο της επιλογής του, είτε από προεπιλογή (γραμμένη μέσα στον κώδικα), «τύπωσε στο έγγραφο Λ». Συνοψίζοντας, χρειαζόμαστε έναν αλγόριθμο Χ που εκτυπώνει προϋπάρχον κείμενο σ' ένα έγγραφο Λ_1 της επιλογής μας, κι έναν αλγόριθμο Ψ που εκτυπώνει άγνωστο αποτέλεσμα επεξεργασίας σ' ένα έγγραφο Λ_2 της επιλογής μας. Υ.Γ.: Με τους δείκτες δεν τα πάω καλά... 🙄 ... Αν γίνεται κάτι χωρίς αυτούς, το προτιμώ. An den skopeueis na katanohseis th logimh twn deiktwn parata authn thn glwssa kai strepsou se java
MitsarasAth Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 ειναι λιγο ασαφες το πραγμα, θες να τυπωσεις σε txt να διαβασεις binary αρχειο,να διαβασεις txt?? το καθενα εχει τις δικες του συναρτησεις που θα χρησιμοποιησεις για διαβασμα γραψιμο ανοιγμα κλεισιμο με τις καταλληλες παραμετρους. και βασικα τι εννοεις Αναφορά σε κείμενο κι έναν αλγόριθμο Ψ που εκτυπώνει άγνωστο αποτέλεσμα επεξεργασίας
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Bloodskin είπε An den skopeueis na katanohseis th logimh twn deiktwn parata authn thn glwssa kai strepsou se java Έχω κατανοήσει τα μαθήματα που αφορούν τη λογική των δεικτών, δεν ξέρω αν έχω κατανοήσει τη λογική των δεικτών στο σύνολο τους. Στράφηκα σε java όταν ολοκλήρωσα τα μαθήματα C, κατέβασα και τα σχετικά προγράμματα από το ιντερνέτ με την βοήθεια ενός άλλου ερασιτέχνη προγραμματιστή που γνώρισα στο f/b (εκείνος μαθηματικός στο επάγγελμα), αλλά παρουσιάστηκαν προβλήματα στο σύστημα μου, κι αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων να κάνω απεγκατάσταση και ν' ασχοληθώ με κάτι άλλο. Έτυχε να πέσω πάνω στην html και τις άλλες τεχνολογίες που την συνοδεύουν CSS και JavaScript. Με την html θεωρώ ότι έχω τελειώσει, τις άλλες δύο δεν τις κατάλαβα και δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Για την C, υπέθεσα ότι θα μπορούσα να κάνω αρκετά πράγματα έστω και μ' ένα στριφνό τρόπο, απλώς και μόνο για να περνώ δημιουργικά την ώρα μου. 5 ώρες πριν, MitsarasAth είπε ειναι λιγο ασαφες το πραγμα, θες να τυπωσεις σε txt να διαβασεις binary αρχειο,να διαβασεις txt?? το καθενα εχει τις δικες του συναρτησεις που θα χρησιμοποιησεις για διαβασμα γραψιμο ανοιγμα κλεισιμο με τις καταλληλες παραμετρους. και βασικα τι εννοεις 5 ώρες πριν, MitsarasAth είπε κι έναν αλγόριθμο Ψ που εκτυπώνει άγνωστο αποτέλεσμα επεξεργασίας Δεν κατανοώ σε ποιο σημείο εντοπίζεις την ασάφεια. Έχω περιγράψει με απλό τρόπο το ζητούμενο. Μιας και το αναφέρεις όμως, θα μ' ενδιέφερε να μεταφέρω κείμενο από το εκτελέσιμο της C σ' ένα έγγραφο Notepad++ , είτε, εάν δεν γίνεται με την C να το κάνω με άλλη γλώσσα Πχ με την C++ , με την οποία σκοπεύω ν' ασχοληθώ όταν ολοκληρώσω το τρέχον πρότζεκτ στην C. Υ.Γ.: Τα Χ και Ψ είναι τυχαία ονόματα... ελπίζω ότι δεν υπάρχει συμπτωματικά «αλγόριθμος Ψ» σε ανώτερο επίπεδο, κατ' αντιστοιχία της συνάρτησης Ζ ... χαχα Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Lomar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) On 30/07/2018 at 21:22, tony_dim_2018 said: Έχω κατανοήσει τα μαθήματα που αφορούν τη λογική των δεικτών, δεν ξέρω αν έχω κατανοήσει τη λογική των δεικτών στο σύνολο τους. Στράφηκα σε java όταν ολοκλήρωσα τα μαθήματα C, κατέβασα και τα σχετικά προγράμματα από το ιντερνέτ με την βοήθεια ενός άλλου ερασιτέχνη προγραμματιστή που γνώρισα στο f/b (εκείνος μαθηματικός στο επάγγελμα), αλλά παρουσιάστηκαν προβλήματα στο σύστημα μου, κι αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων να κάνω απεγκατάσταση και ν' ασχοληθώ με κάτι άλλο. Έτυχε να πέσω πάνω στην html και τις άλλες τεχνολογίες που την συνοδεύουν CSS και JavaScript. Με την html θεωρώ ότι έχω τελειώσει, τις άλλες δύο δεν τις κατάλαβα και δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Για την C, υπέθεσα ότι θα μπορούσα να κάνω αρκετά πράγματα έστω και μ' ένα στριφνό τρόπο, απλώς και μόνο για να περνώ δημιουργικά την ώρα μου. Δεν κατανοώ σε ποιο σημείο εντοπίζεις την ασάφεια. Έχω περιγράψει με απλό τρόπο το ζητούμενο. Μιας και το αναφέρεις όμως, θα μ' ενδιέφερε να μεταφέρω κείμενο από το εκτελέσιμο της C σ' ένα έγγραφο Notepad++ , είτε, εάν δεν γίνεται με την C να το κάνω με άλλη γλώσσα Πχ με την C++ , με την οποία σκοπεύω ν' ασχοληθώ όταν ολοκληρώσω το τρέχον πρότζεκτ στην C. Υ.Γ.: Τα Χ και Ψ είναι τυχαία ονόματα... ελπίζω ότι δεν υπάρχει συμπτωματικά «αλγόριθμος Ψ» σε ανώτερο επίπεδο, κατ' αντιστοιχία της συνάρτησης Ζ ... χαχα Αν επιτρέπετε γιατί θέλεις οπωσδήποτε να εκπαιδευτείς πάνω σε αλγόριθμους χρησιμοποιώντας C; Μαθηματικοί, φυσικοί, βιολόγοι, data scientists και πολλοί άλλοι χρησιμοποιούν R, python ή Ruby. Ειδικά με python & ruby έχουν υλοποιηθεί πολύ μεγάλα project και δεν υστερούν σε κάτι σε σχέση με την C. Πριν 30-40 χρόνια να το καταλάβω, αλλά σήμερα δεν έχει και πολύ νόημα να ασχοληθεί κάποιος με C αν δεν χρειάζεται κατανόηση της εσωτερικής αρχιτεκτονικής του pc ή να φτιάξει drivers. Μακράν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και χρηστικότητα έχουν οι νεότερες γλώσσες και φυσικά λιγότερο χάσιμο χρόνου. Αν πάλι για τον οποιονδήποτε λόγο είναι προϋπόθεση η γλώσσα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις να είναι compiled, θα σου πρότεινα να στραφείς προς Go. Java ή C# θεωρώ πως πάλι έχουν υπερπληθώρα εργαλείων και χρειάζονται εξειδίκευση πάνω τους (και όχι πάνω σε αλγόριθμους) για να γίνουν σωστά mastered. Ακόμα και ο δημιουργός της C++ 35 χρόνια μετά και ακόμα παλεύει να της δώσει data structures που να καλύψουν την *υποτιθέμενη* απλότητα της: https://developers.slashdot.org/story/17/01/23/003247/c-creator-wants-to-solve-35-year-old-generic-programming-issues-with-concepts Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από Lomar
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Lomar είπε Αν επιτρέπετε γιατί θέλεις οπωσδήποτε να εκπαιδευτείς πάνω σε αλγόριθμους χρησιμοποιώντας C; Ασχολούμαι ερασιτεχνικά, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τεχνικός λόγος.
k33theod Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 30/7/2018 στις 8:22 ΜΜ, tony_dim_2018 είπε Δεν κατανοώ σε ποιο σημείο εντοπίζεις την ασάφεια. Έχω περιγράψει με απλό τρόπο το ζητούμενο. Μιας και το αναφέρεις όμως, θα μ' ενδιέφερε να μεταφέρω κείμενο από το εκτελέσιμο της C σ' ένα έγγραφο Notepad++ Στις 29/7/2018 στις 6:35 ΜΜ, tony_dim_2018 είπε Έστω εκτελέσιμο C, που περιέχει.: Α) ένα οποιοδήποτε κείμενο στον πηγαίο κώδικα. Β) ένα αποτέλεσμα επεξεργασίας. --Με ποιο τρόπο μπορούμε να εκτυπώσουμε το κείμενο σ' ένα έγγραφο της επιλογής μας? --Με ποιο τρόπο μπορούμε να εκτυπώσουμε το αποτέλεσμα επεξεργασίας σ' ένα έγγραφο της επιλογής μας? Και για μένα δεν είναι ξεκάθαρο το τι ζητάς απλά το μαντεύω. Όταν λες εκτελέσιμο σε C το μυαλό των περισσοτέρων πηγαίνει σε .exe οπότε είναι αδύνατο να περιέχει κείμενο ή αποτέλεσμα επεξεργασίας. Όταν λες αλγόριθμος πηγαίνει σε αλγόριθμο 😁 βασικά δηλαδή βήματα σε απλή γλώσσα ας πούμε ελληνικά που είναι εύκολα υλοποιήσημα στις περισσότερες γλώσσες προγραμματισμού. Τι διαφορά έχει το κείμενο που είναι έτοιμο στον πηγαίο από κάποιο που που δημιουργείται όταν τρέχει το πρόγραμμα: char onoma[]="Thodoris"; char eponimo[50]; scanf("%s", eponimo); H απάντηση είναι νομίζω καμία. Και τα δύο είναι μεταβλητές που είναι φορτωμένες κάπου στη μνήμη. Τι διαφορά έχει εάν κάνω print στο όνομα ή στο επώνυμο καμία Τη διαφορά έχει αν τα γράψω σε αρχείο καμία Τι σημαίνει να μεταφέρω κείμενο από ένα εκτελέσιμο της c σε notepad++. Από ένα .exe σε notepad;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα