Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Εχω ενα pc με τον intel i5 750,την nvidia 275 για καρτα και ram 4gb(1600mhz) με τα windows 7.Μεχρι να παρω καοινουργιο pc επειδη θα αργησω λιγο μπορει να μου πει καποιος η μητρικη που φορα(ga-p55m-ud2) παιρνει τα windows 10.Αναβαθμιση θα κανω βαζοντας 8gb ram και καλυτερη καρτα γραφικων.Επισης ssd παιρνει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkwolf8 είπε

Παιδια γεια σας.Εχω ενα pc με τον intel i5 750,την nvidia 275 για καρτα και ram 4gb(1600mhz) με τα windows 7.Μεχρι να παρω καοινουργιο pc επειδη θα αργησω λιγο μπορει να μου πει καποιος η μητρικη που φορα(ga-p55m-ud2) παιρνει τα windows 10.Αναβαθμιση θα κανω βαζοντας 8gb ram και καλυτερη καρτα γραφικων.Επισης ssd παιρνει?

Nαι μπορείς να βάλεις Windows 10, και SSD επίσης. Για RAM προσπάθησε να βρεις αυτές που έχεις ήδη, και ποια κάρτα γραφικών σκέφτεσαι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cpttony είπε

Nαι μπορείς να βάλεις Windows 10, και SSD επίσης. Για RAM προσπάθησε να βρεις αυτές που έχεις ήδη, και ποια κάρτα γραφικών σκέφτεσαι?

ram θα παρω 8gb σε 2 dim slots μεταχειρισμενες στην ιδια ταχυτητα.Για καρτα γραφικων σκεφτομαι μια r9 270 η r9 280

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε

ram θα παρω 8gb σε 2 dim slots μεταχειρισμενες στην ιδια ταχυτητα.Για καρτα γραφικων σκεφτομαι μια r9 270 η r9 280

Ποιο τροφοδοτικό έχεις?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cpttony είπε

Ποιο τροφοδοτικό έχεις?

Το τροφοδοτικο δεν το εχω δει που φορα το πολυ πολυ το αλλαζω βαζω κανα corsair vs 650

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkwolf8 είπε

Τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις? Τι οθόνη έχεις ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Έχω μια viewsonic αλλά θα πάρω μια ultrawide με freesync στην πορεία θα πάρω καινούργιο σε κομμάτια απλά επειδή θα αργήσω θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε

Έχω μια viewsonic αλλά θα πάρω μια ultrawide με freesync στην πορεία θα πάρω καινούργιο σε κομμάτια απλά επειδή θα αργήσω θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση

τα μισά απάντησες..... 

Δημοσ.

Xeon X3450 απο ebay με κανα 20 ευρω ειναι καλη αναβαθμιση για τη μητρικη σου,

πρωτα αναβαθμιση στο τελευταιο bios f10 για να δουλεψει

Δημοσ.
6 ώρες πριν, leros2004 είπε

τα μισά απάντησες..... 

Από παιχνίδια συνήθως παίζω csgo call of duty pubg shooting δηλαδή.

5 ώρες πριν, koolisk6 είπε

To biosf10 εννοείς για την επεξεργαστή λογικα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, koolisk6 είπε

Πεταμένο 20ευρω θα είναι αυτό από τη στιγμή που είπε ότι θα αναβαθμίσει σταδιακά ολόκληρο το σύστημα του και εξάλλου από τα 4c/4t που είναι τώρα θα παέι στα 4c/8t με ακριβώς ίδιους χρονισμούς.

Mε SSD και GPU, που θα του μείνουν και για το επόμενο πισί θα δεί πολύ καλύτερο και άμεσο αποτέλεσμα οπότε άντε να δώσει λίγα παραπάνω ευρώ για άλλα 4Gb DDR3 ram κ να πάει στα 8.
Με μόνη επιφύλαξη το τροφοδοτικό που έχει ήδη, το οποίο αν είναι μάπα καλό θα ήταν να το αναβαθμίσει και αυτό τώρα. (θα του μείνει κ αυτό για αργότερα).

Δημοσ.

Και oc στον επεξεργαστή , ακόμη κι αν χρειαστεί νέα ψύκτρα, σηκώνει πολύ oc αυτός ο επεξεργαστής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με απλές κινήσεις ανεβαίνει στα 3.6GHz και με λίγη τύχη και καλή ψύξη μέχρι 4.0GHz. Βρίσκεται στον υπολογιστή του σαλονιού μου στα 3.6 μαζί με μια GTX780 και δεν με έχει απογοητεύσει σε τίποτε το μηχάνημα σε 1080p, (στα πλαίσια των ανάλογων απαιτήσεων). Πολύ ανθεκτικές πλατφόρμες οι 1156 όπως και οι 1366. 10 χρόνια μετά και ακόμη τα καταφέρνουν άψογα και πάνω απο όλα σταθερά.

Όσο για τα υπόλοιπα, συμφωνώ με dpolal.

Επεξ/σία από Ardov
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_73 είπε

Και oc στον επεξεργαστή , ακόμη κι αν χρειαστεί νέα ψύκτρα, σηκώνει πολύ oc αυτός ο επεξεργαστής.

Στα 3800 είχα τον δικό μου τότε και ήταν κυριλλε και κρύος

Ποσοστιαία ήταν πολύ μεγάλη η αύξηση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Στα 3800 είχα τον δικό μου τότε και ήταν κυριλλε και κρύος

Ποσοστιαία ήταν πολύ μεγάλη η αύξηση

Ο δικός μου στα 3,99 . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...