eleni-me Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Γειά σας!Θα ήθελα ένα πρόγραμμα ενσωμάτωσης υποτίτλων σε ταινίες,τις ταινίες ξέρω πως να τις βρίσκω τους υπότιτλους επίσης.Κατέβασα το mkvtoolmix κάπως έτσι λέγεται αλλά τίποτα...Κάποιο καλύτερο πρόγραμμα;;Το αρχείο της ταινίας είναι mp4,γνωρίζω ότι οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία και στην τηλεόραση θα τις δω μέσω usb....Αυτά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Η τηλεόραση δεν αναγνωρίζει εξωτερικούς υπότιτλους; Ποιο μοντέλο είναι; Το mkv toolnix δεν ενσωματώνει μόνιμα τους υπότιτλους αλλά δημιουργεί ένα mkv όπου περιέχεται η ταινία, ο ήχος και οι υπότιτλοι αλλά παραμένουν επιλέξιμοι και εάν η τηλεόραση δεν υποστηρίζει υπότιτλους δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με το toolnix. Αν δεν υποστηρίζει υπότιτλους θα πρέπει να κάνεις hardcoded τους υπότιτλους (έτσι λέγεται η διαδικασία) αλλά αυτό παίρνει αρκετή ώρα (ανάλογα με τον υπολογιστή και τα settings μπορεί να πάρει και ώρες). Το freemake ενσωματώνει αλλά θέλει να "πληρώσεις" για το subtitles pack. Και το xmedia recode ενσωματώνει, είναι δωρεάν, αλλά δεν το έχω δουλέψει και δεν ξέρω τα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Πες μας την μαρκα της τηλεορασης ή κοιτα το μανουαλ και σιγουρα θα λεει τι υποστηριζει και τι οχι. Οι υποτιτλοι πολυ σωστα πρεπει να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια και να βρισκονται στον ιδιο φακελο. Το Toolnix για να καταλαβεις λειτουργει ως ενα "κουτι" που εχει μεσα ηχο, βιντεο, υποτιτλους, εξτρας και οτι αλλο θες μπορεις να βαλεις... Οταν εσυ προσθετεις αρχειο υποτιτλων πρεπει πριν πατησεις εκει που λεει "Start muxing" να πας στο αρχειο των υποτιτλων και να το επιλεξεις και καπου στα δεξια μετα δειχνει σε μια καρτελα "Compression". Εκει λοιπον, θα επιλεξεις το UTF-8 κωδικοποιηση και μετα θα πατησεις να ξεκινησει το "muxing". Στους περισσοτερους ή τα εμφανιζει "κινεζικα" ή δεν τα εμφανιζει καθολου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni-me Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Εχω δύο tv και οι δύο f&u η καινούργια δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους εννοώ δεν έχει καμίας ταινίας τους υπότιτλους,τους έχω στο ίδιο όνομα είναι srt η άλλη τα αναγνωρίζει αλλά εγώ στο δωμάτιο μου που έχω την καινούργια θέλω να βλέπω...Παρεμπιπτόντως δε μου βγάζει κινέζικα απλά μόνο την ταινία...Στο εγχειρίδιο δε γράφει κάτι, κοίταξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Εμ, πες μας και το μοντέλο. Το γράφει συνήθως από πίσω σε ένα μαύρο ή ασημί καρτελάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, eleni-me είπε .Παρεμπιπτόντως δε μου βγάζει κινέζικα απλά μόνο την ταινία...Στο εγχειρίδιο δε γράφει κάτι, κοίταξα... Ψαξε στο γουγλε για το μοντελο σου, δες για ποιο λογο δεν παιζει τους υποτιτλους. Δεν γινεται να ειναι καινουρια TV και να μην παιζει υποτιτλους... Σιγουρα κατι ανοητο κρυβεται απο πισω... Κοιτα στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης σου, καπου θα εχει ενα κουμπι που να λεει "subtitles" ή "sub" ή "titles" ή "τεχτ". Αν υπαρχει αυτο το κουμπι, τοτε πατα το για να τους ενεργοποιησεις ή αλλιως πηγαινε στο μενου, ρυθμισεις και ψαξε για ρυθμισεις υποτιτλων. Απο τα λεγομενα σου, μαλλον αυτο ειναι...τους εχεις λογικα απενεργοποιημενους. Να ειναι καινουρια τηλεοραση και να μην παιζει υποτιτλους....περιεργο μου φαινεται. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από Archilleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni-me Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Τελικά παίζει υπότιτλους...Πέρασα μια καινούργια ταινία και παίζουν,στην παλιά ταινία που είχα όχι άρα κάτι θα έφταιγε με την προηγούμενη ταινία...Να σας ρωτήσω,εκ πείρας που βρίσκουμε τους καλύτερους υπότιτλους;Σε ποιο site ;Σε όσους δε παίζουν οι υπότιτλοι (α)πρώτον βάλτε το ίδιο όνομα με την κατάληξη mp4 και srt να παραμένει...Και(β)δεύτερον αλλάξτε τους υπότιτλους από άλλο site ή αλλάξτε ταινία.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, eleni-me είπε .Τελικά παίζει υπότιτλους...Πέρασα μια καινούργια ταινία και παίζουν,στην παλιά ταινία που είχα όχι άρα κάτι θα έφταιγε με την προηγούμενη ταινία... .Και(β)δεύτερον αλλάξτε τους υπότιτλους από άλλο site ή αλλάξτε ταινία.... Εγω σου ειπα οτι θα φταιει η κωδικοποιηση που εκανε ο uploader....και ιδου! 8 ώρες πριν, eleni-me είπε .Να σας ρωτήσω,εκ πείρας που βρίσκουμε τους καλύτερους υπότιτλους;Σε ποιο site Υπαρχουν αυτα εδω τα οποια ειναι τα ανωτερα σε ψηφους Νο1 Νο2 Νο3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni-me Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, Archilleo είπε Εγω σου ειπα οτι θα φταιει η κωδικοποιηση που εκανε ο uploader....και ιδου! Υπαρχουν αυτα εδω τα οποια ειναι τα ανωτερα σε ψηφους Νο1 Νο2 Νο3 Ευχαριστώ😀 Ναι ήταν καθαρά θέμα υποτίτλων... Α τα είχα κοιτάξει τα δύο πρώτα εχθές και έχει πρόβλημα η ιστοσελίδα με τους υπότιτλους δε λειτουργούν τα δύο πρώτα..... Από το τρίτο κατέβασα χθές τους υπότιτλους και λειτούργησαν αμέσως μάλλον είναι το καλύτερο..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, eleni-me είπε Από το τρίτο κατέβασα χθές τους υπότιτλους και λειτούργησαν αμέσως μάλλον είναι το καλύτερο..... Σιγουρα αυτο που λες ειναι καλο, αλλα επισης καλο ειναι και το greeksubtitles.info που δεν το ανοιγει. Φαινεται αντιμετωπιζει καποιο προβλημα! Ελπιζουμε να επανελθει.... Anytime! 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni-me Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Βρήκα κάποιες ιστοσελίδες που έχουν υπότιτλους,τους παραθέτω σε link....για να βοηθηθούν κάποιοι https://www.google.gr/amp/s/www.tsouk.gr/elliniki-ypotitli-tenies-sires-istoselides/amp/ https://www.pcsteps.gr/47903-ελληνικοί-υπότιτλοι-σειρές-ταινίες-site/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για μένα το καλύτερο site για Ελληνικούς υπότιλους για ταινίες είναι αυτό-> http://www.subs4free.com/. Το Yify είναι μόνο για τις ταινίες που ανεβαίνουν στο yts και δεν έχεις όλους τους υπότιτλους. Επίσης τελευταία ανεβαίνει και αυτό -> https://subztv.club/movies και αυτό -> https://subz.xyz/movies Το greeksubtitles.info που αναφέρθηκε πριν (δουλεύει τώρα) έχει επίσης πολλές ταινίες και μπορείς να βρεις περίεργες και παλιές ταίνιες αλλά από οργάνωση και εμφάνιση είναι χάλια. Το opensubtitles.org έχει τεράστια βάση αλλά έχει και πολλά με αυτόματη μετάφραση (που τα θάβω όποτε τα πετύχω). Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, micos000 είπε Για μένα το καλύτερο site για Ελληνικούς υπότιλους για ταινίες είναι αυτό-> http://www.subs4free.com/. Το Yify είναι μόνο για τις ταινίες που ανεβαίνουν στο yts και δεν έχεις όλους τους υπότιτλους. To YIFY, δοκιμασα απο εκει υποτιτλους και ειναι μια χαρα. Σωστα μεταφρασμενοι χωρις ορθογραφικα. Ελπιζω ολοι ετσι να ειναι. (Βασικα για μια ταινια κατεβασα μονο) 7 ώρες πριν, micos000 είπε Το greeksubtitles.info που αναφέρθηκε πριν (δουλεύει τώρα) έχει επίσης πολλές ταινίες και μπορείς να βρεις περίεργες και παλιές ταίνιες αλλά από οργάνωση και εμφάνιση είναι χάλια. Προτιμω να ειναι σωστοι οι υποτιτλοι, οπως θα ηταν σε μια ταινια απο βιντεοκλαμπ και ας ειναι απο εμφανιση και οργανωση η χειροτερη. Δεν το θελω για να περναω την ωρα μου μεσα, χαζευοντας διαφορα, το χρειαζομαι για κατεβασμα και μονο. Τωρα, καποιος αλλος ισως να εχει προβλημα με την εμφανιση και την οργανωση, αλλα εμενα δεν με πειραζει αυτο. Ειπα οτι θελω να ειναι σωστοι. Αυτο ειναι που με νοιαζει μονο! Μεχρι στιγμης, εχει τους σωστοτερους υποτιτλους απο τα υπολοιπα σαιτς και σχεδον παντα, σωστα συγχρονισμενοι. Γιαυτο και υπαρχουν πολλα σαιτς, για να επιλεγει ο καθενας αυτο που του αρεσει. 7 ώρες πριν, micos000 είπε Το opensubtitles.org έχει τεράστια βάση αλλά έχει και πολλά με αυτόματη μετάφραση (που τα θάβω όποτε τα πετύχω). Καλα, αυτο με την αυτοματη μεταφραση ειναι το χειροτερο, ε... Εχει τυχει να προσπαθω να βρω σωστους υποτιτλους και συγχρ. και να μην μπορω...και να χρειαζεται να κατεβαζω απο οτι να΄ναι σαιτς τετοιους, αυτοματα μεταφρασμενους και να αναγκαζομαι να περναω 6+ ωρες πανω απο το πληκτρολογιο, να κοκκινιζουν τα ματια μου, να ποναει το κεφαλι μου, για να βλεπω την ταινια δευτερολεπτο - δευτερολεπτο, ωστε να τους φτιαξω... (συγχρονισμος, διορθωση ορθογραφικων, προσθεση διαφορων τιτλων κτλ) Απο εδω και στο εξης, μονο για τις καλες ταινιες που μπαινουν στη συλλογη μου θα ασχοληθω για ωρες, ωστε να διορθωνω τα παντα στους υποτιτλους (ακομα και τα σημεια στιξης με τα διαλυτικα κοιταω να ειναι σε σωστη σειρα τοποθετημενα). Νταξει, με πιανει λιγο το OCD, αλλα ειναι πιστευω φυσιολογικο, οταν αποθηκευεις κατι σε συλλογη. Κοιταζεις παντα να το εχεις τελειο (το οτιδηποτε).... Καλη σου μερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni-me Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Σας ευχαριστώ και τους δύο σας!!Να είστε καλά😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni-me Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Γνωρίζετε αν υπάρχει επεξεργασία για να μεγενθύνω τα γράμματα στους υπότιτλους;;Γιατί είναι πολύ μικρά....;;;;; Εννοώ κάποιο πρόγραμμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα