Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου!! Συμμετέχω στη διαδικτυακή πλατφόρμα καλλιτεχνών της watchmeon. Είμαι νέος καλλιτέχνης. Παραθέτω link για να με δείτε-με ακούσετε και να μου πείτε την γνώμη σας!!!! Εάν σας αρέσει ψηφίστε με! Κάθε γνώμη βοηθά να γίνω καλύτερα οπότε εκφραστείτε ελεύθερα!!! https://watchmeon.com/2018/07/28/νίκος-αναστασόπουλος-έμεινα-εδώ/

• Like 1
Δημοσ.

καλη φωνη ωραια χροια απο τις φωνες που λειπουν στον χωρο δεκαετιας 80-90

μια παρατηρηση ομως που πιστευω παιζει ρολο κατα μεγαλο ποσοστο,το video clip.

βρε νικολα σε μια καρεκλα ασπρη ? σε ασπρο τοιχο?

δεν θα ηταν προτειμοτερο να ειχε γυριστει καπου εξω?

με λιγη φαντασια και οχι πολυ κοπο σε καποιο δρομο νυχτα περπατωντας ισως?

διαφορες εναλλαγες σκηνων απο διαφορα μερη?

δεν θελω να προσβαλω απλα το λεω για κατι καλυτερο και παντα προσωπικη μου αποψη απο οτι ειδα

καλες επιτυχιες!

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, postfire είπε

καλη φωνη ωραια χροια απο τις φωνες που λειπουν στον χωρο δεκαετιας 80-90

μια παρατηρηση ομως που πιστευω παιζει ρολο κατα μεγαλο ποσοστο,το video clip.

βρε νικολα σε μια καρεκλα ασπρη ? σε ασπρο τοιχο?

δεν θα ηταν προτειμοτερο να ειχε γυριστει καπου εξω?

με λιγη φαντασια και οχι πολυ κοπο σε καποιο δρομο νυχτα περπατωντας ισως?

διαφορες εναλλαγες σκηνων απο διαφορα μερη?

δεν θελω να προσβαλω απλα το λεω για κατι καλυτερο και παντα προσωπικη μου αποψη απο οτι ειδα

καλες επιτυχιες!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια!!!! Όσων αφορά το κλιπακι ήταν πολύ χαμηλού μπάτζετ κι αν και γυρίστηκε με επαγγελματικό εξοπλισμό δεν υπήρχε δυνατότητα για κάτι πιο επαγγελματικό! Ήταν το πρώτο που έχω κάνει. Σκηνοθέτης είναι ο Γιάννης Βολιώτης. Επειδή άλλοι καλλιτέχνες (για το watchmeon) είχαν κάνει αυτό που λες, να περπατούν και να τραγουδούν η διαφορά αλλά σε σκάλες και τέτοια αν το έκανα κι εγώ θα ήταν όμοιο. Είχαν προλάβει αυτό το κονσεπτ με την ιδέα σου που όντως είναι πάρα πολύ καλή. Την επόμενη φορά! Ισως να ασχοληθούν παραπάνω γιατί πάει πολύ καλά! Είμαι στη δεύτερη θέση στην πλατφόρμα της εταιρείας σε ψήφους. Το κομμάτι ήταν μπαλάντα και ήρεμο οπότε γι αυτό και η καρέκλα με το δωμάτιο. Θα μπορούσε όμως όπως λες να σηκώνομαι να πηγαίνω προς την πόρτα να κάνω κάτι τέλος πάντων!!! Σ ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σου λόγια όσων αφορά την δική μου δουλειά!!! Πραγματικά δεν το περίμενα ν αρέσει τόσο η φωνή μου επειδή όταν την ακούω εγώ βλέπω τα λάθη μου και στέκομαι σε αυτά! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ❤️❤️❤️❤️😇😇😇😇

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νικολα δεν χρειαζεται ο σουπερ εξοπλισμος για να κανεις ενα ωραιο βιντεο κλιπ 

εδω βλεπεις αλλους με χαλια κλιπ και ειναι στους ουρανους

μπορεις και μονος σου με βοηθεια φιλων και με λιγη ασχολια απο σενα να φτιαξεις κατι υπεροχο

ξερω περιπτωση που γυριστηκε βιντεο με iphone και με σωστη επεξεργιασια μετα βγηκε πολυ καλο

ειναι ποσο θελεις να ασχοληθεις

ελπιζω να σε βοηθησα

keep going Nick..... :)

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...