Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, radiohead είπε Στο ίδιο μαγαζί έχει τρια ευρώ διάφορα; Δεν το είδα ρωτάω αλλά ξέρω ότι έχουν σημαντική οικονομική διαφορά. εχουν με το 550 cx (δεν θυμαμαι ποσο), αλλα το 450cx εχει 3 ευρω μονο πιο πανω απο το ΤΤ. βεβαια αμα εν τελει προτιμαει 2 pin για τη gpu τοτε το cx βγαινει εκτος στο μαγαζι αυτο σ αυτα τα λεφτα περα απ οσα αναφερθηκαν εχουν και silverstone, με μπερδευουν ομως τα μοντελα και δεν ξερω πιο ειναι πιο. γι αυτο δεν εκανα το κοπο να προτεινω
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε εχουν με το 550 cx (δεν θυμαμαι ποσο), αλλα το 450cx εχει 3 ευρω μονο πιο πανω απο το ΤΤ. βεβαια αμα εν τελει προτιμαει 2 pin για τη gpu τοτε το cx βγαινει εκτος στο μαγαζι αυτο σ αυτα τα λεφτα περα απ οσα αναφερθηκαν εχουν και silverstone, με μπερδευουν ομως τα μοντελα και δεν ξερω πιο ειναι πιο. γι αυτο δεν εκανα το κοπο να προτεινω Πίστεψέ με αν είχε τρία ευρώ αυτό θα είχε προτείνει ο jean. Δεν το έχει οπότε του έβαλε την καλύτερη επιλογή το λέω για τελευταία φορά κι ο καθένας ας βάλει ότι γουστάρει δε θα τσακωθούμε κιόλας
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, radiohead είπε Πίστεψέ με αν είχε τρία ευρώ αυτό θα είχε προτείνει ο jean. Δεν το έχει οπότε του έβαλε την καλύτερη επιλογή το λέω για τελευταία φορά κι ο καθένας ας βάλει ότι γουστάρει δε θα τσακωθούμε κιόλας και γαμω τα μαθηματικα ξερω 🤣 οκ, 4 ευρω διαφορα. ανεβηκαμε απο το "ενα σουβλακι και μια κοκα" στα "δυο σουβλακια". πιστευω ακομα αξιζει
ioakim100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Χαχα ενταξει το εξαντλησαμε με το τροφοδοτικο νομιζω... Οι ραμ θελω να εχουν δυο ντιμακια...(δεν το ειχε προσεξει οτι ηταν 1 αυτο που εστειλα). Οποτε οπως ειναι κομπλε το συστημα που εστειλε ο φιλος θα φτιαξω... Απλα θα δω αν θα μπει ο 2200g ή ο 2400g(αναλογος τα χρηματα γιατι δεν τα βαζω εγω)
jeandoumpier Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το στανιό του τα μόνταρα στα 450€ αφού ήδη του πρότεινα την υπέρβαση (από τα 400 που έγραψε αρχικά), δεν ήθελα να ξεφύγουμε άλλο γι'αυτό μπήκαν τα όσο το δυνατόν φθηνότερα πλην όμως αξιόπιστα κομμάτια. Και gskill θα ήθελα αντί για patriot μνήμες κτλ, αλλά τί να κάνουμε-δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Εντάξει είναι και το συγκεκριμένο thermaltake για budget συστήματα, και πιστοποίηση έχει και 5 χρόνια εγγύηση τα δίνει. Δεν είναι το tr2, ούτε deer, ούτε κανένα force, ούτε akyga (ναι, υπάρχει και τέτοιο). Μην τρελαθούμε. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από jeandoumpier
ioakim100 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Θα χρησιμοποιησω το παλιο μου τροφοδοτικο οποτε μπορω να ανεβω λιγο στο budget... Αξιζει να βαλω καλυτερες ραμ ? Ειδα αυτες ραμ
life is music Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, ioakim100 είπε Θα χρησιμοποιησω το παλιο μου τροφοδοτικο οποτε μπορω να ανεβω λιγο στο budget... Αξιζει να βαλω καλυτερες ραμ ? Ειδα αυτες ραμ καλυτερα να βαλεις μια 8αρα γ να βαλεις στην πορεία αλλα 8
jeandoumpier Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, ioakim100 είπε Θα χρησιμοποιησω το παλιο μου τροφοδοτικο οποτε μπορω να ανεβω λιγο στο budget... Αξιζει να βαλω καλυτερες ραμ ? Ειδα αυτες ραμ Βάλε όποιες μνήμες θέλεις από 3000+ πάνω σε dual channel. Και οι patriot που σου πρότεινα αρχικά πάντως μια χαρά θα σου είναι. Ποιό είναι το παλιό σου τροφοδοτικό;
ioakim100 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Παιδια το εφτιαξα το συστημα οπως μου ειπατε και παει μια χαρα !! το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν κλεινω τον υπολογιστη η μητρικη συνεχιζει να δινει ρευμα στο πληκτρολογιο και στο ποντικι. Πως μπορω να το σταματησω αυτο ?
LambisElef Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μπες στο BIOS, πρέπει να υπάρχει setting για powered on USB after shutdown.
ioakim100 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δεν το βρηκα για δειτε μια τα bios μηπως ειναι καπου αλλου.
LambisElef Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε enable το ErP στην καρτέλα Peripherals Power και είσαι έτοιμος Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από LambisElef 1
ioakim100 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μηπως εννοεις στην καρτελα power ? 1
ioakim100 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ναι τελεια μια χαρα αυτο ηταν 😀 Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα