ioakim100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Καλησπερα θελω εναν υπολογιστη γυρω στα 400 για ελαφρυ gaming Ποσό που διαθέτουμε :400 Χρήση υπολογιστή :ελααφρυ gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι εχω Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? εχω Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). χαλκιδα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (μονο αν συμφερει να κερδισω μεταφορικα) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν με ενδιαφερει Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι
Zengar Zombolt Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Σίγουρα πας για AMD Ryzen 2200g σε λίγο θα σου προτείνουν οι συνήθεις ύποπτοι κάποιο build... Αν και άμα κοιτάξεις στα νέα συστήματα έχουν ποσταρει πάρα πολλά builds στα χρήματα/χρήση που θες
ioakim100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο πολυ γνωμη θελω για μια φθινη και καλη μητρικη με 4 ντιμακια για ραμ που να παιζει καλα με τον ryzen 2200g ... Και μετα για ραμ και τροφοδοτικο Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από ioakim100
jeandoumpier Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, ioakim100 είπε Καλησπέρα. Κάνε μια υπέρβαση στα 450€, για μένα αξίζει. Πας στον 2400g και στο light gaming είσαι μια χαρά. Από priveshop.gr, κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε Καλησπέρα. Κάνε μια υπέρβαση στα 450€, για μένα αξίζει. Πας στον 2400g και στο light gaming είσαι μια χαρά. Από priveshop.gr, κάνουν δωρεάν συναρμολόγηση και στέλνουν με δωρεάν μεταφορικά. https://www.priveshop.gr/product/11006084/EKSARTHMATA/TROFODOTIKA/CORSAIR-CX450-80-BRONZE-CP-9020120-EU καλυτερα αυτο το τροφοδοτικο. υποψη αν καποια στιγμη αγορασεις καρτα γραφικων οτι εχει ενα μονο 6+2 pin, καποιες (συνηθως high end) θελουν δυο Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε https://www.priveshop.gr/product/11006084/EKSARTHMATA/TROFODOTIKA/CORSAIR-CX450-80-BRONZE-CP-9020120-EU καλυτερα αυτο το τροφοδοτικο. υποψη αν καποια στιγμη αγορασεις καρτα γραφικων οτι εχει ενα μονο 6+2 pin, καποιες (συνηθως high end) θελουν δυο Λίγο από εδώ λίγο από εκεί θα φτάσει εξακόσια. Μια χαρά είναι το tt
ioakim100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Η μητρική θα είναι κομπλέ για μελλοντική αναβάθμιση του επεξεργαστή ? + Μνήμες έλεγα αυτές Ram . και όσο για τον 2400g έχει τόσο διαφορά ? Γιατί στο ιντερνέτ διάβασα ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, radiohead είπε Λίγο από εδώ λίγο από εκεί θα φτάσει εξακόσια. Μια χαρά είναι το tt βασικα επειδη δεν ειναι καθολου μια χαρα το ειπα νομιζω 3 ευρω δεν ειναι απαγορευτικο ποσο για τοσο μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα.. https://www.priveshop.gr/product/11006085/EKSARTHMATA/TROFODOTIKA/CORSAIR-VS-SERIES-VS450-WHITE-CP-9020170-EU https://www.priveshop.gr/product/11006086/EKSARTHMATA/TROFODOTIKA/CORSAIR-VS-SERIES-VS550-CP-9020171-EU φτηνοτερα και λιγο καλυτερα απο το ΤΤ. πραγματικα δεν υπαρχει λογος να παει σ αυτο εκτος αν θελει το rgb 21 λεπτά πριν, ioakim100 είπε Η μητρική θα είναι κομπλέ για μελλοντική αναβάθμιση του επεξεργαστή ? + Μνήμες έλεγα αυτές Ram . και όσο για τον 2400g έχει τόσο διαφορά ? Γιατί στο ιντερνέτ διάβασα ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές ειναι λιγο περιεργο, κανονικα εχει αρκετη διαφορα αλλα σε καποια παιχνιδια "πεφτει",τουλαχιστον 5 fps διαφορα θα χεις. αμα το θες τωρα για κανα μηνα μεχρι να παρεις καρτα γραφικων τοτε μια χαρα βολευεσαι και με το 2200g. αν σκοπευεις να κατσεις ετσι και γω νομιζω οτι το 2400g θα ταν καλυτερο ΑΝ ειναι μεσα στο budget που μπορεις να διαθεσεις Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Κανονικά μνήμες πρέπει να πας σε αυτές: https://www.skroutz.gr/s/11436424/G-Skill-Flare-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GFX.html αλλά με αυτό το μπατζετ πολυ δύσκολα. Μια χαρά το μπιλντ που σου πρότεινε ο Jean
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, Lezantas26 είπε βασικα επειδη δεν ειναι καθολου μια χαρα το ειπα νομιζω 3 ευρω δεν ειναι απαγορευτικο ποσο για τοσο μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα.. https://www.priveshop.gr/product/11006085/EKSARTHMATA/TROFODOTIKA/CORSAIR-VS-SERIES-VS450-WHITE-CP-9020170-EU https://www.priveshop.gr/product/11006086/EKSARTHMATA/TROFODOTIKA/CORSAIR-VS-SERIES-VS550-CP-9020171-EU φτηνοτερα και λιγο καλυτερα απο το ΤΤ. πραγματικα δεν υπαρχει λογος να παει σ αυτο εκτος αν θελει το rgb ειναι λιγο περιεργο, κανονικα εχει αρκετη διαφορα αλλα σε καποια παιχνιδια "πεφτει",τουλαχιστον 5 fps διαφορα θα χεις. αμα το θες τωρα για κανα μηνα μεχρι να παρεις καρτα γραφικων τοτε μια χαρα βολευεσαι και με το 2200g. αν σκοπευεις να κατσεις ετσι και γω νομιζω οτι το 2400g θα ταν καλυτερο ΑΝ ειναι μεσα στο budget που μπορεις να διαθεσεις Να αφήσει το tt με 5 χρόνια εγγύηση μου λες και να πάρει τα vs με τρία. Για πες με αυτό λες; Σκέψου ότι ήδη είναι πάνω από το budget η σύνθεση.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, radiohead είπε Να αφήσει το tt με 5 χρόνια εγγύηση μου λες και να πάρει τα vs με τρία. Για πες με αυτό λες; Σκέψου ότι ήδη είναι πάνω από το budget η σύνθεση. εγω ειπα να παρει το cx, αμα μετρανε τοσο πολυ τα λεφτα μπορει να παρει το vs ναι. αλλα πρεπει να διαλεξει τι θελει, καλη ποιοτητα (cx) ή τιμη (vs). το ΤΤ δεν ανηκει καν σ αυτο το "γραφημα" διοτι εχει χειροτερη ποιοτητα και απο τις δυο επιλογες και χειροτερη τιμη απο το vs. προσωπικα δεν θα εβαζα ουτε το vs ουτε το ΤΤ σε συστημα μου, αλλα τουλαχιστο μπορω να καταλαβω το 450w vs αμα καποιος θελει να σωσει χρηματα (15 ευρω). τα 3 ευρω διαφορα ΤΤ με CX δε θα τη καταλαβω ποτε, η διαφορα στη ποιοτητα ειναι μερα με νυχτα. το 550w vs η αληθεια ειναι δεν θα πρεπε να το προτεινω, εχεις δικιο anyway. καλο ειναι οι διαφορετικες αποψεις, ετσι εχει περισσοτερες επιλογες και διαλεγει οτι θελει Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
ioakim100 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Η μητρικη τελικα καλη ειναι για μελλοντικη αναβαθμιση ?? Ραμ θα παραγγειλω αυτες που σας ειπα... Και τροφοδοτικο και εμενα καλυτερο μου φενεται τις corsair για τα 2 6+2 pin οπως ειπε ο φιλος γιατι πιθανον να χρειαστουν σε καποια καρτουλα γραφικων
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε εγω ειπα να παρει το cx, αμα μετρανε τοσο πολυ τα λεφτα μπορει να παρει το vs ναι. αλλα πρεπει να διαλεξει τι θελει, καλη ποιοτητα (cx) ή τιμη (vs). το ΤΤ δεν ανηκει καν σ αυτο το "γραφημα" διοτι εχει χειροτερη ποιοτητα και απο τις δυο επιλογες και χειροτερη τιμη απο το vs. προσωπικα δεν θα εβαζα ουτε το vs ουτε το ΤΤ σε συστημα μου, αλλα τουλαχιστο μπορω να καταλαβω το 450w vs αμα καποιος θελει να σωσει χρηματα (15 ευρω). τα 3 ευρω διαφορα ΤΤ με CX δε θα τη καταλαβω ποτε, η διαφορα στη ποιοτητα ειναι μερα με νυχτα. το 550w vs η αληθεια ειναι δεν θα πρεπε να το προτεινω, εχεις δικιο anyway. καλο ειναι οι διαφορετικες αποψεις, ετσι εχει περισσοτερες επιλογες και διαλεγει οτι θελει Σε budget σύστημα είναι καλύτερη επιλογή σου δίνει 5 χρόνια ήσυχο κεφάλι. Τώρα αν θες εσύ να προτείνεις κάτι που υπερβαίνει το budget δε θα τα χαλάσουμε βαλε και σειρά rm αφού έχεις αγάπη στην corsair. Με το vs ίδιος κατασκευαστής είναι και το tt από cwt η προηγούμενη σειρά τώρα τα βγάζει η Hec. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μιλάς για σχεδόν ίδιο προϊόν αλλά συνεχίζεις το βιολί. 52 λεπτά πριν, ioakim100 είπε Η μητρικη τελικα καλη ειναι για μελλοντικη αναβαθμιση ?? Ραμ θα παραγγειλω αυτες που σας ειπα... Και τροφοδοτικο και εμενα καλυτερο μου φενεται τις corsair για τα 2 6+2 pin οπως ειπε ο φιλος γιατι πιθανον να χρειαστουν σε καποια καρτουλα γραφικων Χαίρω πολύ το ένα bronze το άλλο σκέτο. Το θέμα είναι ότι ήδη ξεφύγες στα λεφτά. Λέγε πόσα μπορείς να γίνει εκ νέου πρόταση αφου μπορείς να υπερβείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 44 λεπτά πριν, ioakim100 είπε Η μητρικη τελικα καλη ειναι για μελλοντικη αναβαθμιση ?? Ραμ θα παραγγειλω αυτες που σας ειπα... Και τροφοδοτικο και εμενα καλυτερο μου φενεται τις corsair για τα 2 6+2 pin οπως ειπε ο φιλος γιατι πιθανον να χρειαστουν σε καποια καρτουλα γραφικων μαλλον σε μπερδεψα.. ολα τα τροφοδοτικα εχουν δυο 6+2 εκτος του cx που εχει μονο ενα (δεν εχω ιδεα για ποιο λογο δεν βαλανε) η ραμ που θες να βαλεις ειναι ενα στικ, εχει μεγαλη διαφορα σε συστημα με APU. και γω παλιοτερα δεν το ειχα καταλαβει και νομιζα δεν επαιζε ρολο. εκανα λαθος, πηγαινε σε 2πλο στικ 6 λεπτά πριν, radiohead είπε Σε budget σύστημα είναι καλύτερη επιλογή σου δίνει 5 χρόνια ήσυχο κεφάλι. Τώρα αν θες εσύ να προτείνεις κάτι που υπερβαίνει το budget δε θα τα χαλάσουμε βαλε και σειρά rm αφού έχεις αγάπη στην corsair. Με το vs ίδιος κατασκευαστής είναι και το tt από cwt η προηγούμενη σειρά τώρα τα βγάζει η Hec. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι μιλάς για σχεδόν ίδιο προϊόν αλλά συνεχίζεις το βιολί. Χαίρω πολύ το ένα bronze το άλλο σκέτο. Το θέμα είναι ότι ήδη ξεφύγες στα λεφτά. Λέγε πόσα μπορείς να γίνει εκ νέου πρόταση αφου μπορείς να υπερβείς. το vs 550w εκανα λαθος που το προτεινα, παντως οτι ειναι ιδιος κατασκευαστης δεν λεει τιποτα. φυσικα μετραει το budget το vs ειναι 12 ευρω φτηνοτερο οποτε υπαρχει μια διαφορα να δικαιολογησει την αγορα του. το ΤΤ με 3 ευρω διαφορα πως δικαιολογειτε εναντια στο cx, με το rgb? αν χρειαζεται 2ο pin gpu τοτε οκ, αλλιως το cx ειναι καλυτερο απο καθε αποψη περα του φωτισμου επισης αν και εχω corsair αν δεν υπαρχει θεμα budget προτιμαω evga, οποτε δεν το πετυχες
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε μαλλον σε μπερδεψα.. ολα τα τροφοδοτικα εχουν δυο 6+2 εκτος του cx που εχει μονο ενα (δεν εχω ιδεα για ποιο λογο δεν βαλανε) η ραμ που θες να βαλεις ειναι ενα στικ, εχει μεγαλη διαφορα σε συστημα με APU. και γω παλιοτερα δεν το ειχα καταλαβει και νομιζα δεν επαιζε ρολο. εκανα λαθος, πηγαινε σε 2πλο στικ το vs 550w εκανα λαθος που το προτεινα, παντως οτι ειναι ιδιος κατασκευαστης δεν λεει τιποτα. φυσικα μετραει το budget το vs ειναι 12 ευρω φτηνοτερο οποτε υπαρχει μια διαφορα να δικαιολογησει την αγορα του. το ΤΤ με 3 ευρω διαφορα πως δικαιολογειτε εναντια στο cx, με το rgb? αν χρειαζεται 2ο pin gpu τοτε οκ, αλλιως το cx ειναι καλυτερο απο καθε αποψη περα του φωτισμου επισης αν και εχω corsair αν δεν υπαρχει θεμα budget προτιμαω evga, οποτε δεν το πετυχες Στο ίδιο μαγαζί έχει τρια ευρώ διάφορα; Δεν το είδα ρωτάω αλλά ξέρω ότι έχουν σημαντική οικονομική διαφορά. Επίσης άλλο το cx κι άλλο το cxm. Το cxm να πάρει αν δώσει παραπάνω και semi και καλύτεροι πυκνωτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα