Προς το περιεχόμενο

One plus 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, muthos23 said:

Καλησπέρα σε όλους. Έχει πάρει κανείς το one plus 6 από το site oneplus.com. Και αν εχει πάρει ειναι σε global rom? 

Ο @saruman123 έχει την συσκευή αλλά δεν ξέρω από που την έχει πάρει. Όταν το δει θα σου πει. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, muthos23 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Έχει πάρει κανείς το one plus 6 από το site oneplus.com. Και αν εχει πάρει ειναι σε global rom? 

Ολες οι συσκευες που πωλουνται απο το επισημο site εχουν global rom και φυσικα εχουν μεσα και Ελληνικα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, muthos23 είπε

Μονο global rom υπάρχει για το oneplus. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στις εκδόσεις για τα διάφορα μέρη του κόσμου είναι οι πάροχοι που υποστηρίζουν οι συσκευές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχεις όλες τις μπάντες από όλους τους παροχους στην Ελλάδα 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση γιατί δεν γνωρίζω και πολλά για το κινητό. Το site είναι safe να στειλω λεφτά η θα εχω κανενα θεμα ? Με τελωνείο γνωρίζετε τι παίζει για να έρθει Ελλάδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχώρα κανονικά.

Στο επίσημο site δεν έχεις κανένα φόβο.

Τελωνείο δεν έχεις .

Υπολόγισε σε 5 μέρες(νομίζω εργάσιμες)με την DHL.

Και γω από εκεί το πήρα αλλά μου την έκανε άλλος την παραγγελία 😁 επειδή δεν έχω κάρτα.

Υ.Γ πάρε οποιαδήποτε tempered glass,εμένα με έσωσε παρόλο που τα προσέχω σαν τα μάτια μου τα κινητά.

Επεξ/σία από saruman123
  • Moderators
Δημοσ.

Από την επίσημη σελίδα για θεσσαλονίκη/Αθήνα δεν αξίζει τα +10 ευρώ για "γρήγορα" το μεταφορικά

Τα απλά μεταφορικά είναι με UPS και έρχεται σε 2-3 εργάσιμες

παραγγελία που έγινε πριν το μάθω με express (dhl) έκανε 6 εργάσιμες

Καλύτερα βρες ένα referral code που δίνει - 20 σε αγορά αξεσουάρ και αγόρασε ένα πακέτο bumber case +tempered glass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...