Goutz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Σχεδόν παντα μετα απο μιση ώρα δεν μπορώ να ανοιξω καμμία σελίδα και 5 λεπτα αργότερα ειμαι εκτός δικτύου... Εχω μειώσει την Max port speed αλλά δεν ειδα καμμία προοδο. Εν τω μεταξυ οταν συνδεομαι παιρνω μυνημα λάθους (error 733) που λεέι οτι τα πρωτοκολλα TCP/IP συνδέθηκαν επιτυχώς ενώ τα IPX/SPX oχι. Μπαίνω με σύνδεση ΟΤΕnet. Ti γινεται?....
Divxakias Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 H Alithia einai pos ton teleuteo kairo kai ego exo problimata me tin OTENET Meta apo ligo SEEEEEERRRRNNNNNEEEEETTTTEEEEEEEEE xoris logo Telos panton.... Exo tin entiposi oti emas tous Dial-up Xreistes mas exoun ...... Pisteuo pos exeis kanei sosta setup tis rithmisis tou dial-up To IPX/SPX ti to the kai to exeis energopiimeno????????? Tha sou protina na to ksetsekaris apo ta networking tou dial-up....... Elenkse to pc sou mipos exeis tipote dialer-spam-worms kai sou katabroxthizei to Bandwidth.......
Goutz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 OK διεγραψα το IPX/SPX πρωτοκολλο (τι ακριβώς κάνει και είναι ουσιαστικά άχρηστο ?) Απο worms κτλ είμαι καθάρος... Μάλλον η αίτια του προβλήματος φίλε Divxakia είναι οτι μας έχουν γραμμένους.... Οποιαδήποτε αλλη ιδέα δεκτή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.