Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω βρει gtx 1070 στα 300 ευρω και rx 580 στα 250, εχω freesync 1080p 27'' monitor, cpu ryzen 3 2200g oc στα 4ghz, 16bg ram

δεν ξερω τι να επιλεξω, ξερω πως η 1070 ειναι πολυ value σε αυτη την τιμη αλλα δεν ξερω αν λογο freesync Θα εχω θεματα

επισης σκεφτηκα οτι αν παρω rx 580 θα μπορεσω να παρω και δευτερη αργοτερα για crossfire μιας και η μητρικη μου (AB350M GAMING 3 [btw Οι καρτες στο συστημα τρεχουν x8 και οχι x16 λογο της cpu]) το υποστηριζει

καρτες σε αυτες τις τιμες ειναι μεταχειρισμενες

Επεξ/σία από element21
Δημοσ.

Αν η 1070 ειναι καινουργια, τοτε παιρνεις αυτη, σου δινω τα 300, την δινεις σ εμένα και μετα αναγκαστικα παιρνεις την 580 που θα εχει και freesync αρα μια χαρα θα βολευτουμε και οι 2!😂

Δημοσ.
Spoiler

Επειδή η οθόνη σου είναι 1080p/60hz θα πρότεινα την 1070. Και με v sync θα εισαι άρχοντας αφού είναι πολύ ισχυρή για να μην πέφτει κάτω από τα 60fps. Δεν σε νοιάζει μετά το fresync 

Δημοσ.

Αφού κοιτάς μεταχειρισμένες προτείνω να το ψάξεις λίγο ακόμα καθώς οι τιμές των καρτών θα πέσουν λογικά σύντομα μιας και αναμένεται η καινούρια σειρά της nvidia.

Εκτός αυτού εφ όσον έχεις freesync οθόνη είναι κρίμα να μην πας σε amd κάρτα ώστε να χεις και το feature αυτό, όσο και αν το ψιλοακυρώνει μια high end κάρτα όπως η 1070.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...