manoskaradimos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα στο αγαπητό Insomnia, Μου δώθηκε πρόσφατα ένα υπέροχο Dell XPS 12 Duo (9Q33) το οποίο έχει ένα μικρό θέμα όμως. Η οθόνη στην κάτω αριστερή γωνία μου παρουσιάζει ένα κύμα με αποχρωματισμό (όπως φαίνεται και στις φωτό). Ένας φίλος μου είπε ότι μάλλον είναι LOCA glue οπου "δραπετεύει" από το sandwich οθόνης και touch αλλά δεν μου φαίνεται λογικό. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω οικονομικά (ως φοιτητής το budget είναι πολύ περιορισμένο....); Υπάρχει κάποιος όπου να πουλάει μεταχειρισμένη οθόνη; Η καινούργια οθόνη είναι εκτός μιας και η φθηνότερη στο ebay κοστίζει κάπου στα 150€.... Με εκτίμηση, Μάνος
alkis13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Εμένα μου φαίνεται για νερό. Αν ηταν σε καποια τσαντσα στο πλαι θα τράβηξε. Είτε πας για αλλαγή, είτε πας για επισκευη diy, οπως στα video και αν δε κάτσει για αλλαγή.
coolerman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Στο alliexpress περίπου ξεκινάνε απο 65-70ε και πάνω η τιμές για οθόνη,με κορόνα-γράμματα να πέσεις τελωνείο.. δες αγγελίες στο φόρουμ 1
manoskaradimos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Μάλλον βλέπω να πηγαίνω προς Aliexpress αν και δεν έχω ξαναγοράσει από εκεί και φοβούμαι λίγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα