Retromaniac Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Δεν χρειαζεται να στο εξηγησω. Το Opera δεν ειναι το ιδιο με το Chrome. Ψαξε το. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_browser_engines Θέλει να σου πει ότι έχουν την ίδια engine οπότε στην ουσία είναι σχεδόν ίδιοι με διαφορετικό ui 1 3
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Δεν χρειαζεται να στο εξηγησω. Το Opera δεν ειναι το ιδιο με το Chrome. Ψαξε το. Ο Opera Desktop είναι η βασική έκδοση του φυλλομετρητή βασίζεται στο πακέτο ανοιχτού κώδικa της Google, γνωστό ως (μηχανή Blink)[2] . έτσι ναι είναι chrome (chromium) απλά χωρίς google services Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Black Demis 2
SakafliaC Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Τρελές ειδήσεις αυτές. Και φουλ χρήσιμες μπράβο..
georgepppo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Δεν χρειαζεται να στο εξηγησω. Το Opera δεν ειναι το ιδιο με το Chrome. Ψαξε το. βασίζονται στον ίδιο κώδικα οι δύο browsers ρε man σαν ένα audi a3 με το golf που είναι ίδιο σασί ίδιο μοτέρ άρα λογικό να είναι σχεδόν ίδιοι απο άποψη λειτουργίας.
Comic maniak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Anyway, λογω καποιων διαφορων στο build και τις λειτουργιες αλλα και την ταχυτητα προτιμω Opera. Δεν διαφωνω με αυτα που λετε φυσικα. Ευχαριστω για τις διευκρινισεις😁. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Comic maniak 1
aris1986 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ε μα το youtube ανήκει στην google. Youtube μονοπώλιο οπότε.... Το αφήνω στην νοημοσύνη σας....
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Anyway, λογω καποιων διαφορων στο build και τις λειτουργιες αλλα και την ταχυτητα προτιμω Opera. Δεν διαφωνω με αυτα που λετε φυσικα. Ευχαριστω για τις διευκρινισεις😁. αλλο αυτο εκει ναι διαφερει... αλλα οχι στο main engine εκει ειναι chrome μεχρι τελευταίας βίδας και κάνει κουμάντο η google το τι θα βαλει και θα βγαλει 1
dali13gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Άλλο ένα παράδειγμα εκμετάλλευσης της δεσπόζουσας θέσης από τη Google. Έχω την πιο δημοφιλή υπηρεσία video, την κάνω να φορτώνει πιο γρήγορα στον δικό μου browser και με αυτό τον έμμεσο τρόπο εξαφανίζω σιγά - σιγά τους υπόλοιπους browser της αγοράς. Ορίστε γατάκια της Microsoft πως γίνονται οι σωστές δουλειές. Όχι σαν κι εσάς που πήγατε και βάλατε τον IE υποχρεωτικά στα Windows και σας τιμώρησε η ΕΕ. 8
lio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ cm browser σε κινητό και pc....όλα οκ!!! 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Καί νόμιζα ότι φτάιει η σύνδεση μου πουστικα φερθηκες κυρα Google 1
Alex-V Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Μάλλον δεν κατάλαβατε. Δεν είναι ο chrome πιο γρήγορος απλά το YouTube χρησιμοποίησε ένα παρατειμενο (deprecated) api, που μόνο ο chrome έχει ενσωματωμένο, με αποτέλεσμα σε όλους τους άλλους να σέρνεται. Η λύση είναι να.ζητανε οι άλλοι browsers παλιότερη έκδοση του YouTube που έχει άλλο API ώστε να τρέχει γρήγορα. Τώρα γιατί η google αποφάσισε να βγάλει ΝΕΑ έκδοση με DEPRECATED API που ΜΟΝΟ o chrome εχει και τρέχει γρήγορα, το αφήνουμε στην νοημοσύνη του καθενός. και σε αλλες σε σελιδες ο ff ειναι απαραδεκτος. πραγματικα δεν ξερω πως καποιοι τον χρησιμοποιουνε. κολλαει μεχρι αηδιας. εκτος αν εγω ειμαι ο παραξενος και ειμαι ο μονος που εχει κολληματα. με οποια εκδοση και αν ημουν, ακομη και με clean profile. 3 1
aris1986 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 RIP FIREFOX... Ώρα να ξεσκονισω τον chrome. Να περάσω τα bookmarks κτλπ...
stryder Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μια σχετικά καλή σύνδεση να έχεις, και από όπου και να μπεις ικανοποιητικό θα είναι.
dali13gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, stryder είπε Μια σχετικά καλή σύνδεση να έχεις, και από όπου και να μπεις ικανοποιητικό θα είναι. Δεν έχει σχέση η ταχύτητα σύνδεσης με το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα