Tantalord Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Gaming Headset ακουστικά Creative Special Edition H5 προσφορά στο πλαίσιο στην τιμή των 49,90€. https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-headset/Creative-Gaming-Headset-Creative-Special-Edition-H5-70GH031000002.htm Επόμενη τιμή στο σκρούτζ 78,15€ ---> https://www.skroutz.gr/s/8066525/Creative-Sound-BlasterX-H5.html Στα χαρακτηριστικά τους μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία 118db. Αναφέρουν ότι είναι για PS4 αλλά συνδέεται με όλες τις συσκευές. 1 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ειναι σιγουρα ιδια αυτα που συγκρινεις; Τα special edition δεν τα βλεπω στην αγορα, αυτο που εχεις απο το skroutz ειναι τα X-H5. Στον τιτλο του plaisio δεν αναφερει "Χ", αλλα πιο κατω λεει "Το Headset Sound BlasterX H5 Special Edition " Αν δεν ειναι υποδεεστερη εκδοση το s.e. τοτε η τιμη ειναι παρα πολυ καλη, ουτε στην Ευρωπη δεν υπαρχει: Αν ομως ειναι κατι με μειωμενα χαρακτηριστικα, τοτε αλλαζει το πραγμα. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι τα ίδια αν δείτε τις φωτογραφίες σε σκρουτζ και σε πλαίσιο. Αυτά που είναι στο πλαίσιο πρέπει να είναι καλύτερα απ του σκρουτζ. Επίσης αυτά τα έχει amazon στα 111.99 δολάρια. https://www.amazon.com/Headset-Sound-BlasterX-H5-Special/dp/B01BBT1I18 Ο κωδικός των special είναι 70GH031000002 Ο κωδικός των απλών H5 είναι 70GH031000000 Άρα μια χαρά προσφορά είναι. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από UsualSuspect__
antonis kaza Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Για μουσικη ειναι καλα ή προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα? 1
Tantalord Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Ειναι σιγουρα ιδια αυτα που συγκρινεις; Τα special edition δεν τα βλεπω στην αγορα, αυτο που εχεις απο το skroutz ειναι τα X-H5. Στον τιτλο του plaisio δεν αναφερει "Χ", αλλα πιο κατω λεει "Το Headset Sound BlasterX H5 Special Edition " Αν δεν ειναι υποδεεστερη εκδοση το s.e. τοτε η τιμη ειναι παρα πολυ καλη, ουτε στην Ευρωπη δεν υπαρχει: Αν ομως ειναι κατι με μειωμενα χαρακτηριστικα, τοτε αλλαζει το πραγμα. Στο επίσημα site της Creative εχει αυτά τα μοντέλα. https://us.creative.com/p/gaming-headsets https://support.creative.com/Products/Products.aspx?catid=1007 Υπάρχουν 2 εκδόσεις όπως είδα. Μάλλον η Special Edition αναφέρεται και ώς Tournament edition. 1 ώρα πριν, antonis kaza είπε Για μουσικη ειναι καλα ή προτεινετε κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα? Για μουσική αναλογικά με την ευαισθησία πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά!!...Απλά τα συγκεκριμένα έιναι για gaming όπότε στη μουσική καλό είναι να απενεργοποιείτε το surround και μερικά ακόμα "μπιχλιμπίδια". Υποθέτω μέσω software μπορεί να έχει και βελτιώσεις για καλύτερη απόδοση συγκεκριμένα για μουσική...Η κάρτα ήχου της μητρικής μου έχει το Sound Blaster Cinema 3 και όταν το ενεργοποιώ σε μουσική είναι σαν να βρίσκομαι σε συναυλία χεχε.Τσέκαρε Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Tantalord
gtferrari Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Τελικά ποια έκδοση δίνει το πλαίσιο; Την καλή ή την απλή; Αξίζει σε σύγκριση με κάτι hyperx cloud που βγαίνουν σε προσφορά κατά καιρούς;
Tantalord Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, gtferrari είπε Τελικά ποια έκδοση δίνει το πλαίσιο; Την καλή ή την απλή; Αξίζει σε σύγκριση με κάτι hyperx cloud που βγαίνουν σε προσφορά κατά καιρούς; Την Special όπως αναφέρεται.
Ola150 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά αξίζουν; Να τα αγοράσω; Έχω πόσο καιρό που δεν έχω ακουστικά και μιας που έχω χρήματα, ψήνομαι να τα πάρω, αν αξίζουν τα λεφτά τους βέβαια. (Για χρήση σε PC δεν πιστεύω να έχουν κανένα θέμα, ε;) Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Ola150
gtferrari Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, Ola150 είπε Τελικά αξίζουν; Να τα αγοράσω; Έχω πόσο καιρό που δεν έχω ακουστικά και μιας που έχω χρήματα, ψήνομαι να τα πάρω, αν αξίζουν τα λεφτά τους βέβαια. (Για χρήση σε PC δεν πιστεύω να έχουν κανένα θέμα, ε;) Δεν ξέρω. Πάντως από τιμή είναι πολύ καλά. Και εμένα με ενδιαφέρει να τα πάρω για το Xbox. Αν κάποιος τα έχει ή έχει γνώμη για αυτά ας μας πει μερικά πράγματα.
Thunar Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα έχω μερικές ώρες , από το πρωί δηλαδή. Η κατασκευή είναι καταπληκτική , πολύ άνετα στο κεφάλι , πολύ καλή απομόνωση θορύβου , καθαρός ήχος και δυνατό μπάσο. Τα καλώδια και το μικρόφωνο είναι όλα αποσπώμενα , πράγμα που προσωπικά με βολεύει. το μικρόφωνο δεν μου άρεσε , θα μπορούσε το εύκαμπτο να είναι λίγο πιο σκληρό η πιο παχύ το σπιράλ του ώστε να μη χαλάει εύκολα η θέση που το έχεις. στα 50 ευρώ αξίζουν και με το παραπάνω. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Thunar 1 1
giopa62 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Με κάνατε και ξαναξόδεψα... . Η αλήθεια είναι οτι βολευόμουν με απλά ακουστικά αλλά τώρα με το μικρόφωνο ακόμα καλύτερα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από giopa62
ninos30 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Για αποφυγή παραπληροφόρησης των υποψήφιων αγοραστών, εγώ απ' ότι κατάλαβα τα "απλά" Χ Η5 και Χ Η5 Special Edition έχουν καταργηθεί, και τα Tournament edition είναι ο αντικαταστάτης τους. Προφανώς ξεστοκάρισμα, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Σε αυτό το review των Tournament λέει: Αναφορά σε κείμενο The biggest difference between the Sound BlasterX H5 Tournament Edition and their predecessor are the drivers. The drivers of the Sound BlasterX H5 Tournament Edition have a higher sensitivity, are clearer, louder and sound more accurate in sound production as compared to the Sound BlasterX H5 and Sound BlasterX H5 Special Edition. Και παρακάτω εξηγεί που υπερτερούν. Παρ' όλα αυτά, αφού στο HW δεν υπάρχει κάποια διαφορά, θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή αγορά τα συγκεκριμένα. Υ.Γ. 1. Εδώ τα Tournament Edition από το Πλαίσιο. 2. Εδώ το link των απλών/SE από την Creative από αναζήτηση στο Google (προφανώς old link). Πατώντας στα products δεν τα βγάζει γιατί απλά έχουν καταργηθεί EDIT Απάντηση από Creative Sales Representative στο Amazon για τις διαφορές: Αναφορά σε κείμενο Question: What's difference between te and original (or special edition)? Answer: The drivers of the Sound BlasterX H5 Tournament Edition have a higher sensitivity, are clearer, louder and sound more accurate in sound production as compared to the Sound BlasterX H5 and Sound BlasterX H5 Special Edition. The microphone has also been redesigned for better voice pick up and noise cancellation in loud gaming environments. The headset has brushed metal earcup plates and gun metal finishing. The earcup cushions of the Sound BlasterX H5 Tournament Edition have the "L" and "R" labelled on each side. see less Αυτό με το μικρόφωνο μπορεί να είναι σημαντικό... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από ninos30 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, elvor είπε https://www.massdrop.com/buy/creative-sound-blasterx-h5-special-edition#overview Γραψε τι εννοεις η βαλε ενα screenshot γιατι για να ανοιξει η σελιδα που δινεις θελει να εισαι μελος, ετσι φευγει το bait-olink
elvor Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Αυτό που που υπάρχει στο κείμενο σαν διαφορά των special από τα απλά "With all the features of the original, but made with a more pronounced side plate for even more detail".
g@m3r Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Παρέλαβα σήμερα από το κατάστημα Λάρισας μετά από κράτηση. Ευχαριστώ τον ts! Spoiler https://prnt.sc/ke6zwn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα