Προς το περιεχόμενο

Εμπειρίες και γνώμη για το Cosmote Home Speed Booster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω υπομονή να περιμένω το vdsl (αν ποτέ έρθει δηλαδή εδώ) και με ταχύτητες 9mbs δεν πάω πουθενά έψαχνα μήπως μπορώ να έχω καλθτερη ταχύτητα και έπεσα πανω στο speed booster της cosmote έχεις κάποιες γνώμη για αυτό; αν είναι και κάτοχος ακόμη καλύτερα. Η μηνιαία τιμή είναι στα 9.99€ με 24 δέσμευση επίσης μου είπε η θεωρητική ταχύτητα πάει μέχρι 60mbps τα φώτα σας κύριοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άν εχεις 4G της Cosmote εκει που είσαι, εντός του σπιτιού , τότε είναι μια πρακτική λύση για να αναβάσεις ταχύτητα. Απλά λάβε υπόψιν σου, οτι έχει πολιτική ορθής χρήσης τα 100GB μηνιαίως, πέρα απο την οποία σου ρίχνει την ταχύτητα στα 15Mbps. Επίσης στο Site αναφέρει οτι " ενισχύοντας τη συνολική ταχύτητα στο σπίτι έως και +60Mbps, όταν το bandwidth του σταθερού δικτύου φτάσει στα όρια της ταχύτητάς του.¨" αυτό το τελευταίο κομμάτι με μπερδεύει λίγο, αλλα μάλλον δεν είναι πολύ ανησυχητικό, είναι για να κρατάνε τη χρήση των MB χαμηλά, οταν δεν τα έχεις ανάγκη.

17 λεπτά πριν, papp0us είπε

Άν εχεις 4G της Cosmote εκει που είσαι, εντός του σπιτιού , τότε είναι μια πρακτική λύση για να αναβάσεις ταχύτητα. Απλά λάβε υπόψιν σου, οτι έχει πολιτική ορθής χρήσης τα 100GB μηνιαίως, πέρα απο την οποία σου ρίχνει την ταχύτητα στα 15Mbps. Επίσης στο Site αναφέρει οτι " ενισχύοντας τη συνολική ταχύτητα στο σπίτι έως και +60Mbps, όταν το bandwidth του σταθερού δικτύου φτάσει στα όρια της ταχύτητάς του.¨" αυτό το τελευταίο κομμάτι με μπερδεύει λίγο, αλλα μάλλον δεν είναι πολύ ανησυχητικό, είναι για να κρατάνε τη χρήση των MB χαμηλά, οταν δεν τα έχεις ανάγκη.

Έχω καλύψει εδώ. Παντός 100gb είναι αρκετά για εμένα η θεωρητική μου ταχύτητα παντός είναι 12 και πιάνω 9 χοντρικά 50mbps θα πιάσω άνετα

11 λεπτά πριν, divo είπε

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το  speed test  στο κινητό σου. Κάνε ένα τεστ στο σημείο που θα βάλεις το ρούτερ Δες εκεί τι ταχύτητες έχεις

Από κει και πέρα υπολόγισε ότι το download που θα έχεις είναι 60 mbps συν ότι έχεις από το σταθερό σου σαν τιμή για 100 Giga είναι μία χαρά

Αυτό εννοεί ότι έχεις ότι ταχύτητα έχεις το σταθερό σου + 60 που είναι το Μαξίμου που μπορεί να σου δώσει της κινητής Άσχετα αν το download σε ένα Speedtest ας πούμε μπορεί να σου βγάλει 120 η 150 mbps

50mbps θα πιάσω και αυτό ούτε τον πάπα μην το πεις. Αξίζει παντός το έξτρα δεκαρικοτον μήνα

14 λεπτά πριν, divo είπε

Εκανες Speedtest; τι ταχύτητες το έβγαλε;

Το ρούτερ θα το πάρω από βδομάδα πια και θα επανέλθω με της ταχύτητες

Θα δεις διαφορα, και τωρα που θα εχεις 100gb στα 60mbps και μετα 15mbps παλι γρηγορο θα ειναι. Ουτε καλωδια ουτε καφαο ουτε dslam, ξεκαθαρα ειναι η καλυτερη λυση.

Παλια ειχε λιγοτερο ογκο και μετα δε δουλευε. Με τα νεα δεδομενα αξιζει 100%. Επισης δες και ποσο εχουν οι vdsl, δε νομιζω να εχει καμια τρελη διαφορα.

• Like 1

Κωλολέει το νέο speedbooster με τον τρόπο που το προσφέρουν αρκεί να έχεις κάλυψη 4G στην περιοχή σου από cosmote και εδώ που τα λέμε λίγο δύσκολο να μην έχεις. Τα 100GB είναι συνδυαστικά να ξέρεις, δεν θα τρώει αβέρτα κουβέρτα από το speedbooster έτσι ώστε να σου τελειώσει στη μέση του μήνα. Γενικά αν έχεις χαμηλή ταχύτητα σε ADSL ή θεωρείς εσύ ότι δεν σε καλύπτει (υπόψη ότι τα 9Mbps δεν θεωρούνται χαμηλή ταχύτητα) και δεν υπάρχει δυνατότητα vdsl στην περιοχή σου τότε το παίρνεις με κλειστά τα μάτια. 

22 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Κωλολέει το νέο speedbooster με τον τρόπο που το προσφέρουν αρκεί να έχεις κάλυψη 4G στην περιοχή σου από cosmote και εδώ που τα λέμε λίγο δύσκολο να μην έχεις. Τα 100GB είναι συνδυαστικά να ξέρεις, δεν θα τρώει αβέρτα κουβέρτα από το speedbooster έτσι ώστε να σου τελειώσει στη μέση του μήνα. Γενικά αν έχεις χαμηλή ταχύτητα σε ADSL ή θεωρείς εσύ ότι δεν σε καλύπτει (υπόψη ότι τα 9Mbps δεν θεωρούνται χαμηλή ταχύτητα) και δεν υπάρχει δυνατότητα vdsl στην περιοχή σου τότε το παίρνεις με κλειστά τα μάτια. 

Δεν με καλύπτει η ταχύτητα όπου έχω τώρα. Και ευτυχώς έχω πολύ ικανοποιητικό σήμα 4g ελπίζω τουλάχιστον να πιάσω 50mbps γιατί κάνω αρκετές χρήσεις και τα χρειάζομαι μένει να δούμε μόλις πάρω το ρουτερακι 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Σωστά πολύ καλό προγραμμα το έχω από καιρο πριν αλλάξει στα 100GB! Με αυτό κάνω livestreams στο YouTube! Όμως υπάρχουν πλέον αρκετά σοβαρά θέματα που παλεύω να φτιάξω. Πχ δεν έχω πάντα ταχύτητα . Και το πρόβλημα είναι ότι παααρα πολλές φορές πιάνω λιγότερο από ότι με adsl συγκεκριμένα με Adsl πιάνω 8 mbps με το bonding (χρήση 4g + Adsl) πιάνω 2mbs 1mbs. 5mbs είναι τρομερό το πρόβλημα ! Το έχει δει άλλος να γίνεται; Έχετε μόνιμα αυτές τις ταχύτητες; 

ΝΑΙ πιάνει 4g

ΝΑΙ έχω καλό σήμα (40db) 

ΝΑΙ έχω αλλάξει ρουτερ 

ΝΑΙ θέλω να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ για τον λόγο οι πουθενά δεν έλεγε στο συμβόλαιο ότι δεν είναι σταθερή η ταχύτητα ! Και ότι μια θα έχω και μια όχι! 

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 26/8/2018 στις 12:49 ΠΜ, mihalis19 είπε

Σωστά πολύ καλό προγραμμα το έχω από καιρο πριν αλλάξει στα 100GB! Με αυτό κάνω livestreams στο YouTube! Όμως υπάρχουν πλέον αρκετά σοβαρά θέματα που παλεύω να φτιάξω. Πχ δεν έχω πάντα ταχύτητα . Και το πρόβλημα είναι ότι παααρα πολλές φορές πιάνω λιγότερο από ότι με adsl συγκεκριμένα με Adsl πιάνω 8 mbps με το bonding (χρήση 4g + Adsl) πιάνω 2mbs 1mbs. 5mbs είναι τρομερό το πρόβλημα ! Το έχει δει άλλος να γίνεται; Έχετε μόνιμα αυτές τις ταχύτητες; 

ΝΑΙ πιάνει 4g

ΝΑΙ έχω καλό σήμα (40db) 

ΝΑΙ έχω αλλάξει ρουτερ 

ΝΑΙ θέλω να κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ για τον λόγο οι πουθενά δεν έλεγε στο συμβόλαιο ότι δεν είναι σταθερή η ταχύτητα ! Και ότι μια θα έχω και μια όχι! 

Κανένα νέο σχετικά με τις πτώσεις ταχύτητας φίλε μου? Έβαλα κι εγώ πρόσφατα speed booster και μου πέφτει η ταχύτητα συνέχεια..

Πέφτει το upload η πέφτει το donload?

Όταν λες πέφτει πόσο πέφτει για δώσε μετρήσεις. 

Τι ακριβώς κάνεις την στιγμη που βλέπεις τις πτώσεις.

Ξέρεις πόσο σήμα έχεις στο router? Τα λαμπάκια του σήματος τέρμα δεξιά έιναι όλα αναμένα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...