Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200~300
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): φωτογραφιες, βιντεο, social media  
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: οτι να ναι δεν εχω θεμα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): και να μην εχει κατι δεν εχω θεμα 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; παρα πολυ !!!!!
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;  
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;  ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; δεν εχω θεμα 
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο, αλλα αμα εχει και κατι καλο μεταχειρισμενο δεν θα πω οχι 

""το κινητό που έχω είναι iPhone 4s""" 

Δημοσ.

Το iPhone 6 έχει 300 ευρο

Από εκεί και μετά Νοκία 8 και lg g6

Για λιγότερα σε συσκευή με βάρος στην κάμερα λίγο δύσκολο να μείνεις ευχαριστημένος

Δημοσ.

Με βαση την καμερα σε αυτη την κατηγορια τιμης:

Xiaomi Mi Note 3

LG G6

HTC U Ultra

Xiaomi Mi6

Meizu Pro 6 Plus (στα 170€)

Xiaomi Redmi Note 5

Βρισκεις μεταχειρισμενο iPhone 7 στα 350€ κατι που θα το κοιτουσα σαφως, ιδιαιτερα εαν θελεις να συνεχισεις με iOS.

Δημοσ.

το Xiaomi Redmi Note 5 λεει τιποτα να το κοιταξω (ειναι καλυτερο το Mi Note 3;) ; ή  να παω σε iphone 7 μεταχειρισμενο ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jefiron είπε

το Xiaomi Redmi Note 5 λεει τιποτα να το κοιταξω (ειναι καλυτερο το Mi Note 3;) ; ή  να παω σε iphone 7 μεταχειρισμενο ;

Το Note 5 ειναι vfm τηλεφωνο με αναβαθμισμενη καμερα. Προλα αυτα το Note  3 ειναι καπως πιο μπροστα θα ελεγα σε καμερα αλλα δεν εχει την 800αρα μπαντα ομως. 

Δεν μιλαμε για τρελες διαφορες θα ελεγα και γενικα δεν θεωρω οτι μπορει καποιος να στηριζεται στις καμερες των κινητων για δυσκολες συνθηκες φωτογραφισης (σε καλες συνθηκες ολες βγαζουν πολυ καλες φωτο). Μετριες (σε απολυτα μεγεθη) φωτογραφιες θα παρεις πχ στην βραδινη σου εξοδο. Εδω με DSLR και ψαχνουμε ποιο εξωτερικο φλας ειναι καλυτερο! 

Προσωπικα δεν αγοραζω τηλεφωνο με μοναδικο κριτηριο την καμερα αλλα την συνολικη λειτουργια του και την εμπειρια χρησης του. 

Εγω θα πηγαινα σε μεταχειρισμενο iPhone 7 (αυτο εκανα ουτως ή αλλως προσφατα) εκτος κι αν θελεις την αλλαγη σε συσκευη Android πχ λογω μεγαλυτερης μπαταριας, fast charging, πιο μεγαλες ελευθεριες παραμετροποιησης ή οτι αλλο

• Thanks 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...