Giannis Kots Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα μάγκες. Το pc μου τα έπαιξε (πετάει Blue screen κάθε λίγο και κάνει μόνο του επανεκκίνηση) και θέλω να του κάνω Αναβάθμιση. 4 χρόνια( Μπορεί και παραπάνω) με ελαφρό gaming δεν είχα κανένα πρόβλημα Τροφοδοτικό : corsair 650W Μητρική : GA-H61M-DS2, gigabyte Κάρτα γραφικών : Sapphire 299-1E213-000SA Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 PCI Επεξεργαστής : i3 αλλά δεν μπορώ να διακρίνω έκδοση Ram : 2x2gb 1600mhz DDR3 corsair Οθόνη και περιφερειακά έχω. Δεν ξέρω τι φταίει και χάλασε. Δεν ξέρω καλά από αυτά αλλά λέω να τον κάνω φόρματ και να του βάλω καινούργιο SSD σκληρό, 2x4gb ram και μια κάρτα GTX 1050 Ti (μπας και παίξω κάνα Gta V) . Είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με hardware (το pc το είχα αγοράσει έτοιμο). Είναι κάτι άλλο που μπορώ να του κάνω, η δεν αξίζει καν να του κάνω Αναβάθμιση και είναι για πέταμα;
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 κατέβασε το bluescreenview μήπως και δείξει τι δεν του αρέσει. 1
Giannis Kots Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε κατέβασε το bluescreenview μήπως και δείξει τι δεν του αρέσει. Σήμερα δεν μπορώ να το ανοίξω καν, αν ανοίξει μέχρι το πρωί θα σας πω τι θα βγάλει, ευχαριστώ πάντως
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 οι μπλε οθόνες κάτι γράφουν με κάποιο error/κωδικό, δες αυτό τουλάχιστον. Υποψιάζομαι προβλημα στις ραμ η και δισκο αρχικά 1
leros2004 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannis Kots είπε Καλησπέρα μάγκες. Το pc μου τα έπαιξε (πετάει Blue screen κάθε λίγο και κάνει μόνο του επανεκκίνηση) και θέλω να του κάνω Αναβάθμιση. 4 χρόνια( Μπορεί και παραπάνω) με ελαφρό gaming δεν είχα κανένα πρόβλημα Τροφοδοτικό : corsair 650W Μητρική : GA-H61M-DS2, gigabyte Κάρτα γραφικών : Sapphire 299-1E213-000SA Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5 PCI Επεξεργαστής : i3 αλλά δεν μπορώ να διακρίνω έκδοση Ram : 2x2gb 1600mhz DDR3 corsair Οθόνη και περιφερειακά έχω. Δεν ξέρω τι φταίει και χάλασε. Δεν ξέρω καλά από αυτά αλλά λέω να τον κάνω φόρματ και να του βάλω καινούργιο SSD σκληρό, 2x4gb ram και μια κάρτα GTX 1050 Ti (μπας και παίξω κάνα Gta V) . Είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με hardware (το pc το είχα αγοράσει έτοιμο). Είναι κάτι άλλο που μπορώ να του κάνω, η δεν αξίζει καν να του κάνω Αναβάθμιση και είναι για πέταμα; Δοκίμασε τις μνήμες μία μία... Το πιθανότερο κάποια απο τις 2 να έχει χαλάσει Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από leros2004 1
Giannis Kots Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ότι και να κάνω αυτό λέει Η μητρική μου σηκώνει μονοκαναλη 8gb Ram(οηοως την επεκτείνω κι άλλο) και μια κάρτα γραφικών GTX 1050ti;
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Απ΄ ο,τι φαινεται δισκο θες φλιτατε... Στο τελευταιο μηνυμα υπαρχει το ζουμι της υποθεσης... Αλλα πρωτα πηγαινε στο bios και κοιτα λιγο προτεραιοτητες συσκευων στο boot κτλ, αλλα απαξ και σου βγαζει μπλε οθονες,χτυπα εναν ωραιο ssd τωρα που ειναι και τζαμπα πραμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα