Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα στο Forum. Στο εικονίδιο ήχου έχω ένα κόκκινο χ, και μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν έχει εγκατασταθεί καμιά συσκευή εξόδου ήχου. Έχω Windows 10 Home. Παρακαλώ την βοήθεια σας. Ευχαριστώ.
asmilon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Σου δουλευε κανονικα και ξαφνικα βγηκε το κοκκινο x ή εισαι απο format; Επισης το μοντελο του laptop θα βοηθουσε πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Πιστεύω ότι έγινε από κάποια ενημέρωση των Windows.δούλευε κανονικά. Sony Vaio SVE1521G1EW
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μέσω του παρακάτω προγράμματος . Ευχαριστώ. https://www.drivethelife.com/free-drivers-download-utility.html
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μπραβο σου που βρηκες την λυση αλλα να σε ρωτησω κατι? Εισαι ο Αρης, ο Πανος, η΄ απλα διχασμενη προσωπικοτητα?😂😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Προς ZELOMOTH : Διατηρείτε ευγένεια και πνεύμα σεβασμού προς τον συνομιλητή σας, χωρίς τη χρήση προσβλητικών και επιθετικών χαρακτηρισμών και χωρίς να θίγετε τα υπόλοιπα μέλη.
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Φιλτατε, χιουμορακι εκανα, δεν σε εθιξα!😊Εννοεται πως ειμαι ευγενης!Δεν τρεχει κατι! Να σαι καλα!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Φίλτατε ,δεν ήταν Χιουμορακι. Εν πάσει περιπτώσει,δεν επιθυμώ να δώσω συνέχεια. Να είστε καλά.
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Αρα δηλαδη δεν ξερω εγω τι εγραψα και πως το εγραψα αλλα ξερεις εσυ?Τεσπα, συγνωμη λοιπον αν δεν το εξελαβες ως χιουμορ... Επαναλαμβανω ομως φιλε μου, οτι ειναι καθαρα χιουμορακι και τιποτε παρα πανω.. Καλη συνεχεια..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δεν επιθυμώ να δώσω συνέχεια. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα