Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα μου φέρουν το laptop από εξωτερικό και δεν ξέρω τι οθονη να προτιμήσω .... οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί ευχαριστω

29B07336-FBE1-473B-82EC-775403F89B5F.jpeg

Δημοσ.

Περασε alienware απο τα χερια μου.. 17αρι ... με 2k αναλυση.

Θεωρω οτι πλεον στα φορητα στις 15 ιντσες ειναι must το 1080p και στις 17 , 2k και πανω.
Αρα αν μιλαμε για 15αρι alienware στην περιπτωση σου , πιστευω οτι ειναι overkill οι 2 τελευταιες αναλυσεις...
Οποτε μας μενουν οι 1080p αναλυσεις..εκ των οποιων μια ips 60hz και δυο TN στα 120hz.Τωρα σε τετοια κατηγορια φορητου δεν ξερω ποσες τραγικα μεγαλες διαφορες θα χουν τα panels ips/tn.
Aλλα σκεψου το εξης. Τα 120hz ειναι για περιπτωσεις 3d content ,  να δεις καμμια ταινια 3d ή κανα παιχνιδι σε 3d mode , οπου θες 60hz+60hz στο καθε ματι για να παιξει η φαση.
Αν δεν σκεφτεσαι να ασχοληθεις με κατι τετοιο..απατα θα πανε τα 120hz , οποτε η 1η επιλογη (1080p/ips/60hz/gsync) ειναι μονοδρομος.Αν απο την αλλη λες "ας υπαρχουν τα 120hz για μελλοντικη χρηση" , τοτε χτυπας την 3η επιλογη με το TN panel / 1080p/120hz +gsync.

Μεγιες το φορητο :)

ΥΓ: Να ξες , οτι ειναι θορυβωδη μηχανηματα..οταν παιζει στο full cpu/gpu.Σε αυτο που ειχε περασει απο τα χερια μου για λιγες μερες..εβαζα παιχνιδι στα 2k , επαιζε νερακι , αλλα ηταν λες και ημουν κατω απο ανεμογεννητρια..ο θορυβος ηταν..αισθητος απο τα ανεμιστηρια...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mphxths είπε

Περασε alienware απο τα χερια μου.. 17αρι ... με 2k αναλυση.

Θεωρω οτι πλεον στα φορητα στις 15 ιντσες ειναι must το 1080p και στις 17 , 2k και πανω.
Αρα αν μιλαμε για 15αρι alienware στην περιπτωση σου , πιστευω οτι ειναι overkill οι 2 τελευταιες αναλυσεις...
Οποτε μας μενουν οι 1080p αναλυσεις..εκ των οποιων μια ips 60hz και δυο TN στα 120hz.Τωρα σε τετοια κατηγορια φορητου δεν ξερω ποσες τραγικα μεγαλες διαφορες θα χουν τα panels ips/tn.
Aλλα σκεψου το εξης. Τα 120hz ειναι για περιπτωσεις 3d content ,  να δεις καμμια ταινια 3d ή κανα παιχνιδι σε 3d mode , οπου θες 60hz+60hz στο καθε ματι για να παιξει η φαση.
Αν δεν σκεφτεσαι να ασχοληθεις με κατι τετοιο..απατα θα πανε τα 120hz , οποτε η 1η επιλογη (1080p/ips/60hz/gsync) ειναι μονοδρομος.Αν απο την αλλη λες "ας υπαρχουν τα 120hz για μελλοντικη χρηση" , τοτε χτυπας την 3η επιλογη με το TN panel / 1080p/120hz +gsync.

Μεγιες το φορητο :)

ΥΓ: Να ξες , οτι ειναι θορυβωδη μηχανηματα..οταν παιζει στο full cpu/gpu.Σε αυτο που ειχε περασει απο τα χερια μου για λιγες μερες..εβαζα παιχνιδι στα 2k , επαιζε νερακι , αλλα ηταν λες και ημουν κατω απο ανεμογεννητρια..ο θορυβος ηταν..αισθητος απο τα ανεμιστηρια...

Σε ευχαριστω πολύ φιλαράκο για την βοήθεια ήσουν πολύ κατανοητός..... όσο για τον θόρυβο ναι μου το είπαν και άλλοι. αν και τα καινούργια μοντέλα έχουν ένα καινούργιο σύστημα ψύξης αλλά όπως και να έχει δεν πρόκειται να το δουλεύω σε φουλ επιδόσεις..,, ίσα ίσα μου είπαν και κάποια κόλπα για να ριξεις την θερμόκρασια κατεβάζοντας το ρεύμα στην κάρτα γραφικών.... περίεργα πράγματα αλλά όπως σου είπα δεν ψάχνω να έχω τα τέλεια frame σε κάθε παιχνίδι.... μήπως έχεις να αντι προτείνεις κάποιο άλλο .. παρεπιπτόντως να σου αναφέρω ότι έρχεται σε πολύ οικονομική προσφορά και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα κάτι τέτοιο ευχαριστω

Δημοσ.

Ειναι αναλογως τι ζητας απο το μηχανημα..τα alienware ειναι ογκωδη φορητα , ειναι να τα ακουμπησεις στο γραφειο και να τα βιδωσεις εκει.Αν ψαχνεις την φορητοτητα ξεχνα τα.
Αν θες gaming φορητο , υπαρχουν και οικονομικα μηχανηματα , σε λογικες διαστασεις...

Κανε την ερωτηση σου στο καταλληλο νημα , αναφεροντας το μπατζετ/χρηση κλπ να σου προτεινουν τα καλυτερα μοντελα για τις αναγκες σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο και να κανουν τα alienware ειναι μεσα στην κ@βλα :)

Δες αυτο που περασε απο τα χερια μου :) Βεβαια το παρακανουν λιγο με τον φωτισμο..οτιδηποτε υπαρχει πανω του φωτιζεται..σαν κατι καγκουραμαξα στο μπουρναζι !
Επισης στο κατω μερος της οθονης , κατω απο το λογοτυπο...απο ακρη ως ακρη ειχε μια μαυρη λωριδα..οπου ειχε αισθητηρα που με το καταλληλο software/παιχνιδι παρακολουθουσε τα ματια σου και μπορουσες να κανεις διαφορες ενεργειες μονο και μονο κοιτωντας δεξια-αριστερα...τι να λεμε τωρα :)
Τελος αυτο που βλεπεις στην φωτο ειναι 17αρι/2k..απολυτη εμπειρια εικονας..ειδικα gaming σε τετοια αναλυση..σε τοσο μικρη οθονη (αναλογικα εννοω με οθονη desktop).

Για desktop replacement ειναι απολυτο εργαλειο...αλλα οπως ειπα ειναι ογκωδες (το 17αρι τουλαχιστον) και θορυβωδες..δεν ειναι το παιρνεις μαζι σου..δεν υπαρχει η λεξη φορητοτητα στο λεξιλογιο του.Με ενα χερι δεν μπορουσες να το κρατησεις πανω απο μερικα δευτερολεπτα...

Δες το και με φωτισμο στο δωματιο εδω ...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δες αυτο που περασε απο τα χερια μου :) Βεβαια το παρακανουν λιγο με τον φωτισμο..οτιδηποτε υπαρχει πανω του φωτιζεται..σαν κατι καγκουραμαξα στο μπουρναζι !
Επισης στο κατω μερος της οθονης , κατω απο το λογοτυπο..υπηρχε απο ακρη ως ακρη ειχε μια μαυρη λωριδα..οπου ειχε αισθητηρα που με το καταλληλο software/παιχνιδι παρακολουθουσε τα ματια σου και μπορουσες να κανεις διαφορες ενεργειες μονο και μονο κοιτωντας δεξια-αριστερα...τι να λεμε τωρα :)
Τελος αυτο που βλεπεις στην φωτο ειναι 17αρι/2k..απολυτη εμπειρια εικονας..ειδικα gaming σε τετοια αναλυση..σε τοσο μικρη οθονη (αναλογικα εννοω με οθονη desktop).

Για desktop replacement ειναι απολυτο εργαλειο...αλλα οπως ειπα ειναι ογκωδες (το 17αρι τουλαχιστον) και θορυβωδες..δεν ειναι το παιρνεις μαζι σου..δεν υπαρχει η λεξη φορητοτητα στο λεξιλογιο του.Με ενα χερι δεν μπορουσες να το κρατησεις πανω απο μερικα δευτερολεπτα...

Τα ξέρω τα Alienware , απλά ρώτησα γιατί είπε για ' καλή προσφόρα ' B)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Επισης στο κατω μερος της οθονης , κατω απο το λογοτυπο..υπηρχε απο ακρη ως ακρη ειχε μια μαυρη λωριδα..οπου ειχε αισθητηρα που με το καταλληλο software/παιχνιδι παρακολουθουσε τα ματια σου και μπορουσες να κανεις διαφορες ενεργειες μονο και μονο κοιτωντας δεξια-αριστερα...τι να λεμε τωρα :)

Ναι ρε φίλε για αυτό και εγώ έχω πάθει πλάκα με το μηχάνημα το γουστάρω πολυ

39 λεπτά πριν, ss13 είπε

Τα ξέρω τα Alienware , απλά ρώτησα γιατί είπε για ' καλή προσφόρα ' B)

Alienware 15r4 

8th Generation Intel® Core™ i7-8750H (6-Core, 9MB Cache, up to 4.1GHz w/ Turbo Boost)

NVIDIA® GeForce® GTX 1060 OC with 6GB GDDR5

15.6 inch FHD (1920 x 1080) 60Hz IPS Display NVIDIA G-SYNC Enabled

16GB, 2x8GB, DDR4, 2666MHz

256GB PCIe M.2 SSD + 1TB 7200RPM HDD

και μιλάμε για τιμή γύρω στα 1400€ 

Δημοσ.

Lakou πύραυλος είναι , σε αυτή τη τιμή ( αν και το θέλω αποκλειστικά για τη δουλειά , δεν παίζω ποτέ παιχνίδια ) μπορεί να το χτύπαγα , μόλις το πάρεις θέλουμε Review B)

Δημοσ.

@Lakou

Νταξ δεν το λες και και σουπερ ντουπερ specs..αλλα για 1400 σε αυτην την υλοποιηση (alienware) ειναι κλεψια..

Ο επεξεργαστης και η οθονη ειναι σημαντικο ατου στην συνθεση..τα αλλα ειναι..κοινα σε πολλα gaming laptops.

ΥΓ :Σε αυτο που χα για λιγες μερες..ειχε την gtx 1080/8gb ...νομιζω για καποιες μερες δεν σταματουσα να κλαιω οταν μου τον πηραν πισω :)

Δημοσ.

Εχω το το alienware 17 R5 με 2K gsync 144hz ,την GTX 1080 και τον 8950HK. Το μηχανημα θέλει repaste απευθειας με το που βγει απο το κουτί, είχε προβλημα χτυπουσε 100c στον επεξεργαστή και ανομοιομορφία στην θερμοκρασία μεταξύ των πυρήνων. Μετά το repaste εστρωσε αρκετά, το 90αρι βεβαια το βαράει και πάλι οταν δουλευει 100% full load αλλα τώρα εχουν περίπου ίδια θερμοκρασία όλοι οι πυρήνες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

@Lakou

Νταξ δεν το λες και και σουπερ ντουπερ specs..αλλα για 1400 σε αυτην την υλοποιηση (alienware) ειναι κλεψια..

Ο επεξεργαστης και η οθονη ειναι σημαντικο ατου στην συνθεση..τα αλλα ειναι..κοινα σε πολλα gaming laptops.

ΥΓ :Σε αυτο που χα για λιγες μερες..ειχε την gtx 1080/8gb ...νομιζω για καποιες μερες δεν σταματουσα να κλαιω οταν μου τον πηραν πισω :)

Καλά μην φανταστείς ότι ψάχνω και κάτι υπερβολικό.... αυτό για μένα είναι ήδη υπερβολικό απλά δεν πάω σε δυνατότερο (οθονη) γιατί διάβασα ότι επηρεάζει πιο πολύ θερμοκρασίες 

1 ώρα πριν, markbass είπε

Εχω το το alienware 17 R5 με 2K gsync 144hz ,την GTX 1080 και τον 8950HK. Το μηχανημα θέλει repaste απευθειας με το που βγει απο το κουτί, είχε προβλημα χτυπουσε 100c στον επεξεργαστή και ανομοιομορφία στην θερμοκρασία μεταξύ των πυρήνων. Μετά το repaste εστρωσε αρκετά, το 90αρι βεβαια το βαράει και πάλι οταν δουλευει 100% full load αλλα τώρα εχουν περίπου ίδια θερμοκρασία όλοι οι πυρήνες. 

Με έχουν ενημέρωση και για τις πάστες αλλά θα δείξει στην πορεια

1 ώρα πριν, ss13 είπε

Lakou πύραυλος είναι , σε αυτή τη τιμή ( αν και το θέλω αποκλειστικά για τη δουλειά , δεν παίζω ποτέ παιχνίδια ) μπορεί να το χτύπαγα , μόλις το πάρεις θέλουμε Review B)

Και εγώ αυτό σκέφτηκα για αυτό και το χτυπάω.... φυσικά θα ενημερώσω όταν παραλαβω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...