geopro Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) LG 32LJ500V vs Philips 32PFS4132/12 Θα προχωρήσω στην αγορά μιας απλής, μικρής,οικονομικής τηλεόρασης για κρεβατοκάμαρα και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο. Η συγκεκριμένη διάσταση είναι εγκαταλελειμμένη από τους κατασκευαστείς και οι επιλογές σε 1080p είναι λίγες. Για hd ready δεν τις βλέπω καθόλου διότι είμαστε στο 2018. Δεν μου “πάει” να αγοράσω 720p ακόμα και αν επαρκεί. Σε κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάω σε 40" αλλά θα έχω γκρίνια και δεν "λέει" Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτή τη διάσταση ; Σημαντική είναι η συμβατότητα όχι μόνο με το πρότυπο dvb T2 αλλά επίσης και με τον codec H.265 / HEVC Σε μια αναζήτηση που έκανα οι πληροφορίες αναφορικά με την συμβατότητα είναι συγκεχυμένες για αυτές τις δυο τηλεοράσεις. Αν κάποιος το έχει ερευνήσει το ζήτημα θα βοηθούσε να το μοιραστεί μαζί μας. Θα ήταν χρήσιμο να ξέραμε επίσης και άλλες συμβατότητες όπως με ήχο dts π.χ. Τις απόψεις σας παρακαλώ ! Updated !!! Τελικά προέκυψε και η Samsung TV Monitor 32'' LT32H390 Όμως δεν βρήκα επίσημα specifications ούτε καν στο site της samsung ! Για βοηθήστε λίγο .. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από geopro
Le Perv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Εχω την "ιδια", αλλα παλιοτερο μοντελο (LT32E310XQ) . Κι εγω με 200 ευρω την πηρα. Φτηνο πανελ (VA panel) με απιστευτα μαυρα και υπερκορεσμενα χρωματα. Καλο και κακο αυτο. Εχει ολα σχεδον τα βυσματα, εκτος του VGA. Οχι smart. Εχω συνδεσει 2 tv boxes πανω της. Επωνυμη. Παναλαφρη κατασκευη. Ψευτικη βαση (η δικια μου ειναι για γελια, την εχω δεσει με συρματοσχοινα απο τοιχο, οπως συστηνει ο κατασκευαστης ). Οταν την πηγα σπιτι μου, εντυπωσιαστηκα θετικοτατα με την εικονα της. Μ'αρεσει πολυ. 2 κατοσταρικα εδωσα. Αν χαλασει την πεταω απο το μπαλκονι. Δε θα συμφερει να τη φτιαξω. ΠΡΟΣΟΧΗ, αναλογα με την ονομασια της θυρας που δινεις, αλλαζει ολη η συμπερυφορα της τηλ. Ενεργοποιει κι απενεργοποιει καποιες ρυθμισεις εικονας. Παιξε με τις ονομασιες τους, για να καταλαβεις πως περιπου λειτουργει και να τη φερεις στα μετρα σου. Τι αλλο θες απο specs? Input lag? LakkaOS και παιζω ρετρο παιχνιδια. Αν καλυπτει και σε τι ποσοστο τα διαφορα χρωματικα προτυπα? Εσενα σ' αρεσει?
geopro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Le Perv είπε Εχω την "ιδια", αλλα παλιοτερο μοντελο (LT32E310XQ) . Κι εγω με 200 ευρω την πηρα. Φτηνο πανελ (VA panel) με απιστευτα μαυρα και υπερκορεσμενα χρωματα. Καλο και κακο αυτο. Εχει ολα σχεδον τα βυσματα, εκτος του VGA. Οχι smart. Εχω συνδεσει 2 tv boxes πανω της. Επωνυμη. Παναλαφρη κατασκευη. Ψευτικη βαση (η δικια μου ειναι για γελια, την εχω δεσει με συρματοσχοινα απο τοιχο, οπως συστηνει ο κατασκευαστης ). Οταν την πηγα σπιτι μου, εντυπωσιαστηκα θετικοτατα με την εικονα της. Μ'αρεσει πολυ. 2 κατοσταρικα εδωσα. Αν χαλασει την πεταω απο το μπαλκονι. Δε θα συμφερει να τη φτιαξω. ΠΡΟΣΟΧΗ, αναλογα με την ονομασια της θυρας που δινεις, αλλαζει ολη η συμπερυφορα της τηλ. Ενεργοποιει κι απενεργοποιει καποιες ρυθμισεις εικονας. Παιξε με τις ονομασιες τους, για να καταλαβεις πως περιπου λειτουργει και να τη φερεις στα μετρα σου. Τι αλλο θες απο specs? Input lag? LakkaOS και παιζω ρετρο παιχνιδια. Αν καλυπτει και σε τι ποσοστο τα διαφορα χρωματικα προτυπα? Εσενα σ' αρεσει? Δέν τίς έχω δεί κάν ! Στό παλαιότερο μοντέλο υπάρχει συμβατότητα μέ codec H.265 / HEVC ? Αν μπορείς βάλε ένα stick μέ ένα αρχείο mkv ή mp4 με codec h265 γιά δοκιμή. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από geopro
Le Perv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε ξερω. Δε δοκιμαζω. Απλα θα σου πω ενα πραγμα.... η δικια μου ΔΕΝ υποστηριζει εξωτερικο δισκο (με USB). Μονο στικακι φλας, μεχρι 4000 αρχεια . Ξεχασα, ΔΕΝ υποστηριζει PVR, δηλ δεν υπαρχει εγγραφη καναλιων. To HDR το ξερεις? Ξεχνα το. Εχω και μια LG smart με 350 ευρω. Κι αυτη με android tv box ειναι συνδεδεμενη. Μπες αγγελιες και παρε ενα android tv box με 30-50 ευρω. Κανει παπαδες και τους κανει σωστα. Σα μικρος υπολογιστης ενα πραγμα. edit Η δικια μου δεν υποστηριζει H.265\HEVC. Μεχρι 264. Αλλα η δικια σου ειναι νεοτερο μοντελο, μπορει να το υποστηριζει. Η ροφιανα, εχει καλη εικονα για τα λεφτα της. Πολυ καλη. Θα σ αρεσει. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από Le Perv
geopro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Le Perv είπε Δε ξερω. Δε δοκιμαζω. Απλα θα σου πω ενα πραγμα.... η δικια μου ΔΕΝ υποστηριζει εξωτερικο δισκο (με USB). Μονο στικακι φλας, μεχρι 4000 αρχεια . Ξεχασα, ΔΕΝ υποστηριζει PVR, δηλ δεν υπαρχει εγγραφη καναλιων. To HDR το ξερεις? Ξεχνα το. Εχω και μια LG smart με 350 ευρω. Κι αυτη με android tv box ειναι συνδεδεμενη. Μπες αγγελιες και παρε ενα android tv box με 30-50 ευρω. Κανει παπαδες και τους κανει σωστα. Σα μικρος υπολογιστης ενα πραγμα. edit Η δικια μου δεν υποστηριζει H.265\HEVC. Μεχρι 264. Αλλα η δικια σου ειναι νεοτερο μοντελο, μπορει να το υποστηριζει. Η ροφιανα, εχει καλη εικονα για τα λεφτα της. Πολυ καλη. Θα σ αρεσει. Θα πάω να τη δω . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Le Perv Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ωχχχχ, εγω νομιζα οτι πηρες τη Samsung. Παρεξηγηση. Αν μπορεις να δεις τη μια διπλα στην αλλη. Κοιτα ποια εχει την πιο καθαρη εικονα. Οχι τα πιο ζωντανα χρωματα. Αυτη που το καθε πιξελ ειναι ευκολα διακριτο και ξεχωριστο απο το ακριβως διπλα του. Εγω συγκρινα τη δικια μου με μια LG στα ιδια λεφτα. Ημουν τυχερος και ειχαν αργα κινουμενο κειμενο στην εικονα. Κι επελεξα Samsung, αν και φαν της LG. Ηταν μεγαλη η διαφορα. Παρεξηγημενα τα VA panel. Δεν ειναι ασχημα.
geopro Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Πήγα καί είδα την Samsung TV Monitor 32'' LT32H390 Συμπαθητική είναι. Εχει καί συμβατότητα με h265. Οχι όμως μέ 4Κ Είχα μαζί μου στικακι με δείγματα. Οι θύρες USB & HDMI είναι στο πλάι , ευτυχώς γιατί άν ήταν πίσω θά υπήρχε θεματακι στή επιτοίχια τοποθέτηση. Το μόνο ζήτημα είναι η εξωτερική τροφοδοσία , όμως κάπου θα βολευτει από πίσω το τροφοδοτικό.
Pandim99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Στις 30/7/2018 στις 12:42 ΜΜ, geopro είπε Πήγα καί είδα την Samsung TV Monitor 32'' LT32H390 Συμπαθητική είναι. Εχει καί συμβατότητα με h265. Οχι όμως μέ 4Κ Είχα μαζί μου στικακι με δείγματα. Οι θύρες USB & HDMI είναι στο πλάι , ευτυχώς γιατί άν ήταν πίσω θά υπήρχε θεματακι στή επιτοίχια τοποθέτηση. Το μόνο ζήτημα είναι η εξωτερική τροφοδοσία , όμως κάπου θα βολευτει από πίσω το τροφοδοτικό. Για gaming πιστεύεις η συγκεκριμένη θα ειναι καλη; τα χρώματα πως σου φανηκαν; ενδιαφέρομαι να την αποκτήσω και δεν βρησκω πουθενα κριτικές, ευχαριστώ
geopro Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, Pandim99 είπε Για gaming πιστεύεις η συγκεκριμένη θα ειναι καλη; τα χρώματα πως σου φανηκαν; ενδιαφέρομαι να την αποκτήσω και δεν βρησκω πουθενα κριτικές, ευχαριστώ Οντως είναι δύσκολο να βρεθεί review. Πάντως εμφανισιακά είναι όμορφη , τό μενού λιτό καί απέριττο καί έπαιξε ότι αρχείο του έδωσα ακόμα καί h.265 , πλήν 4Κ. Συμπαθητική εικόνα , καλό μαύρο καί όχι κουραστικά χρώματα. Δέν έχει έντονη φωτεινότητα που κουράζει στά μάτια αλλά αυτό ίσως νά είναι μειονέκτημα αν κάποιος χρειάζεται πολύ υψηλή φωτεινότητα. Για gaming δέν γνωρίζω. Εντυπωσιακό λεπτό προφίλ , μόλις 77 mm προβολή απο τον τοίχο, μαζί μέ τη βάση !!!
Pandim99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, geopro είπε Οντως είναι δύσκολο να βρεθεί review. Πάντως εμφανισιακά είναι όμορφη , τό μενού λιτό καί απέριττο καί έπαιξε ότι αρχείο του έδωσα ακόμα καί h.265 , πλήν 4Κ. Συμπαθητική εικόνα , καλό μαύρο καί όχι κουραστικά χρώματα. Δέν έχει έντονη φωτεινότητα που κουράζει στά μάτια αλλά αυτό ίσως νά είναι μειονέκτημα αν κάποιος χρειάζεται πολύ υψηλή φωτεινότητα. Για gaming δέν γνωρίζω. Εντυπωσιακό λεπτό προφίλ , μόλις 77 mm προβολή απο τον τοίχο, μαζί μέ τη βάση !!! Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα