sotirispatra20 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα.. έχω πάρει εδώ και 5 μήνες ένα λαπτοπ και το έχω πάει 3 φορές για φτιάξιμο και έχω εγγύηση και μού λενε ότι δεν καλύπτετε το λογισμικό στη εγγύηση. Μιπως μπορείτε να μού πείτε τί να κάνω.. Ευχαριστώ..
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, sotirispatra20 είπε Καλησπέρα.. έχω πάρει εδώ και 5 μήνες ένα λαπτοπ και το έχω πάει 3 φορές για φτιάξιμο και έχω εγγύηση και μού λενε ότι δεν καλύπτετε το λογισμικό στη εγγύηση. Μιπως μπορείτε να μού πείτε τί να κάνω.. Ευχαριστώ.. Σου λένε αυτό που ισχύει! Λογισμικό δεν καλύπτεται από την εγγύηση! Τι προβλήματα έχεις;
sotirispatra20 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Του έκαναν φορμάτ και πέρασαν ξανά από την αρχή τα Windows 10 και όταν κάνω κάνω τής ενημερώσεις κολλάει υπερβολικά..
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, sotirispatra20 είπε Του έκαναν φορμάτ και πέρασαν ξανά από την αρχή τα Windows 10 και όταν κάνω κάνω τής ενημερώσεις κολλάει υπερβολικά.. Τι λογισμικό είχε μέσα όταν το πήρες; Τι μάρκα είναι; Ποιό είναι το μοντέλο; *ίσως είναι πρόβλημα στο σκληρό δίσκο....
sotirispatra20 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Τα Windows 10 είχε μόλις το αγόρασα και δεν πείραξα τίποτα. Και μού έκαναν φορμάτ και μού πέρασαν ξανά τα ίδια και ξανά κόλλαγε.. hp-bw025nv e2-900e/4gb/1tb which 1761
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, sotirispatra20 είπε Τα Windows 10 είχε μόλις το αγόρασα και δεν πείραξα τίποτα. Και μού έκαναν φορμάτ και μού πέρασαν ξανά τα ίδια και ξανά κόλλαγε.. hp-bw025nv e2-900e/4gb/1tb which 1761 Δεν είναι και από τα ποιό δυνατά "μηχανάκια", δεν αποκλείεται να είναι αστοχία στο δίσκο και να ευθύνεται για τα κολλήματα του.... Θα πρέπει να επιμείνεις πάλι! Να υποθέσω όλες τις φορές έχεις επισκεφθεί το κατάστημα που το έχεις αγοράσει και όχι κάποιο άλλο εξωτερικό σερβις.... Αν ναι κράτησε όλα τα τα χαρτιά από τις επισκέψεις...
sotirispatra20 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Ναι στο ίδιο. Από το κατάστημα πού το πήρα... για να φανταστείς πόσο κολλάει έχω σπίτι 50γραμμη και για να ακούσω ένα τραγούδι κάνω 10 λεπτά.. παντός Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ να σαι καλά...
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, sotirispatra20 είπε Ναι στο ίδιο. Από το κατάστημα πού το πήρα... για να φανταστείς πόσο κολλάει έχω σπίτι 50γραμμη και για να ακούσω ένα τραγούδι κάνω 10 λεπτά.. παντός Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ να σαι καλά... Κάτι τέτοια "μηχανάκια" μόνο με Windows 7 μπορούν να τα βγάλουν άνετα πέρα. Όμως επειδή είναι νέο μηχάνημα καλό είναι να κάνεις ακόμα μια επίσκεψη γιατί ενδέχεται να είναι πρόβλημα στο σκληρό δίσκο...
sotirispatra20 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 6 μήνες το έχω και της 2 τους δύο μήνες το έχω συνέχεια για να το βλέπουν. Αυτό κάνω επιμένω Αλλά μέχρι πόσο δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν θα αντέξει άλλο η υπομονή μού...
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ο επεξεργαστής είναι πολύ μικρός για τα σημερινά δεδομένα. (amd στο 1.5ghz με turbo στα 2ghz) αλλά δε δικαιολογείται να αργεί τόσο πολύ. Κατέβασε το hdsentinel και στήστο (την trial έκδοση). Δες αν ο δίσκος είναι 100% υγεία. Κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις εκτός αν βάλεις έναν ssd δίσκο μήπως και πάρει λίγο τα πάνω του και η 50άρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν το laptop σέρνεται. Ίσως αν δοκιμάσεις να βάλεις 7άρια μήπως και πάει καλύτερα. Έχω ένα παλιό λάπτοπ με amd x2 στα 2.20ghz και μόνο με 7άρια την παλεύει και μην φανταστείς ότι πετάει, απλά πάει αξιοπρεπώς και δεν έχουν τα 7άρια αυτό το μεγάλο update δύο φορές τον χρόνο.
konsvlac1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Το μηχάνημα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ίσως υπάρξει βελτίωση με επιπλέον ram (αν δέχεται) και με κάποιο ssd. Για να βάλεις επιπλέον ram, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις το μοντέλο της μητρικής. Για να το βρεις : cpu-z Φυσικά, αν με κανένα windows δεν ανταποκριθεί σωστά, τότε ίσως κάποιο linux... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από konsvlac1
kormos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 1/8/2018 στις 11:32 ΠΜ, konsvlac1 είπε Καλημέρα. Το μηχάνημα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ίσως υπάρξει βελτίωση με επιπλέον ram (αν δέχεται) και με κάποιο ssd. Για να βάλεις επιπλέον ram, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζεις το μοντέλο της μητρικής. Για να το βρεις : cpu-z Φυσικά, αν με κανένα windows δεν ανταποκριθεί σωστά, τότε ίσως κάποιο linux... Έχεις διαβάσει τα post από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, πριν postάρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις