fidolos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο φορουμ. Αρχιζω και ασχολουμε με δυναμικες σελιδες με php. Θα ηθελα, αν μπορειτε να μου περιγραψετε (αν γινεται) το τροπο λειτουργιας σε αυτο που θα πω παρακατω για να καταλαβω το ζουμι και σε πρωτη φαση οχι τεχνολογιες ή κωδικα. Εγω στην php τραβαω απο το url μια παραμετρο και αναλογα κανω το καταλληλο sql query. Αυτο καταλαβα πως δουλευει. Αν θελω ομως το περιεχομενο, αναλογα με τα λινκ που παταω στην σελιδα, να αλλαζει ΧΩΡΙΣ να ανανεωνεται ολη η σελιδα, πως γινεται; Υποψιαζομαι με js, jquery, ajax κλπ. Αλλα εννοω πως; Με απλα λογια. Οπως περιεγραψα τι κανω με την php. Απλα προσπαθω να «πιασω» στο μυαλο μου την φιλοσοφια της λειτουργειας και μετα να δω πως θα προχωρησω στην υλοποιηση. Πχ φορτωνονται ολα τα *results απο την βαση χωρις καποιο WHERE και μετα με τα λινκ σε ενα div φιλτραρονται τα αποτελεσματα; *Αν δουλευει ετσι και η βαση εχει χιλιαδες εγγραφες, δεν θα βαραινει πολυ το site; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από fidolos
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 1. fetch με ajax 2. dom injection με jquery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα